Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2007, 07:03 AM   #3 (permalink)
ZEYNEPAYY
Üsteğmen

Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: DiLe GÜL KoyMak..:)

Başarılısın yoksa ben bu gül kokularını duyup gelmezdim buralara:)
İnşallah bende seçiyorum dilime gül koymayı..:)
Sözlerin yaşadığına etkisine çok inanıyorum iletişimde dilin güzel kullanılması gerçekten önmli...
Önemlideeee ben Gülgün Feymanın diksiyon kursuna gittim maymunluğumdan fazla bişe kapamadım:)))
Bi sınıfı kendime güldürdüm e dedim buda bi iletişim:))
Şimdi türkcemde arıza olduğunu düşünmeyin bozuk değil ama ben çok çekingen bişeyim ilk gün Nazım oktar vardı bizi yan tarafındaki masaya oturtup herkese şiir gibi bişe okutuyodu sanırım 30 kişi falandık ben ikinci sırada oturuyorum sıra karşıdan başladı tabe bende sondan ikinciyim ama sıra bana yaklaştıkca heyecanım artıyo yanımdaki arkadaşım Güle yahu bayılıcam heyecandan ben okumucam..saçmalama bişe olmaz okuyup geç işte ..yaaa sıra bana geldi hoca bana dedi zeynep hanım buyrun:)))ben şeeeee ben okumasam...aaaa olurmu buyrun dedi:)))
O ana kadar sanki bütün herkes uyuyodu benim dialoğumla herkes gözünü faltaşı gibi açtı bana bakıyooo..yaaa bakmayın bana tam karşımdaki bayanda büyük bi zevkle açmış gözlerini yüzünde kocaman bi gülümseme:))
Dedim bakmayın bana:))hocada o zamn herkes sırtını dönsün yada sen dedi bütün sınıf kırılıyoo en son hoca acıdıda halime tamam tamam dedi fazla üstüne gitmeyelim daha sonra canını okuruz senin dedi:))
Bi ara çay için mola verdik 15 dk kursiyerlerin çoğu benm çok sempatik pozitif olmam onların hoşuna gittiğini hatta hepimiz senin gibi çekingeniz fakat seninle birlikte gülerek attık havayı değiştrdin dediler..dedilerde ben kurs bitene kadar o halimi atmadım fakat samimiyetimle çok arkadşım oldu..:)

Çok güzel konuşupta samimi olmayan birini dinlemek sadce dinlemek olur benim için..içinde azda olsa samimiyet olmalı diyorum..yanılmıyorumdur dimi madaratörüm?:))

fakat arada istemeden kırdığım yanlış anlaşıldığım oluyor :(
İnsanız daaa hatalarımız olur muhakkak affetmekte büyüklüktür bu büyüklüğü yapamayanları şiddetle kınıyorum..
yani dile gül koymak birazda gönül koymakla oluyor..önce gönlüne koyup sonra onu dile getrmek..:)
Bu güller sana Shamanic..:)