Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2007, 05:48 PM   #17 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Shamanic Moderator Oldu

pisimbat cım keşke hepimiz kedilerin o güzel yüreklerine sahip olabilsek... sen de olanı bizlerle paylaşıyosun bu bile çok güzel..

emelcimm sen gidince arkandan iş çevirelim diyoduk gene yakaladın bizi.. iyi kide yakaladın sensiz tadı çıkmıyomuş... olmayınca daha iyi anladım.. bu biirrr
ikinci olarak kustukalrını temizlemen için alsana kova.. fırça.. ve bilumum temizlik malzemeleri.. (yoksa annene söylerim.. bütün izin günlerinde koşuşturur seni)

hülyaa cım ne kadar güzel sözler... kişi ayna gibidir derler ben senin aynan olmuşum kendi yüreğindekileri göstermişim

yıldızlar.. sevgiler benden sana

zeynepcim.. canım teşekkür ederim.. aramızda kalsın kediyi kıskanıyorummm bi sürü mod var ama o bitane

balkan.. hepimiz hepimizden çok şey öğreniyoruz.. ve hepimizin katılımlarının güzelliği ayrı.. ama şiirlerinizin tadı tam bir keyif katıyor sayfalarımıza...

izumi.. hep böyle neşeli kal inşallah... neşeni buraya da taşıdığın için sağol canımm..

eylemcim şiir gibi yazmışsın.. yoksa sende emel gibi gizli şairlerimizden misin..

en baştada söylemiştim güzel yürekli dostlar.. böyle partiler beni hep utandırır.. yanaklarım gene al al gönlünüzdeki güzelliklere teşekkür etmeye çalışıyorum..

değerli vakitlerinizi benimle özel olarak ta paylaştığınız için sonsuz sevgiler .. saygılar...