Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2009, 01:27 PM   #32 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

emin misin tatlım demediğime..
bazen düşüncelerimin hızına parmaklarım yetişmiyor.. atladıysam özür dilerim ancak bu konu forumda iki ya da üç yerde konuşulduğu için demekki forumu takip etmiyorsun (neyse kurtaracak bir yer buldum aysegülcüm şimdi sen düşün.. )

haklısın ervaensar onun için ben genelde bir çay tabağına 2 çorba kaşığı kadar koyarım.. farkındalığın arttıkça yansıyan enerjiyi daha iyi analiz edebileceksin.. ancak o zamana kadar gergin ortamların olduğu yerlerdeki tuzunu günlük değiştir.. örneğin salon genellikle tüm ailenin kullandığı yerdir.. misafirlerimizi de burada ağırlarız.. dışardan gelen kişilerin üzerinde ister istemez negatif enerji bulaşabilir bunuda bizim pozitif ortamımıza bırakabilirler.. onun için değişim işlemini az tuz kullanarak günlük yapmak en iyisidir..

sevgiler..

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla