Konu
:
sadece merak ettim :)
Tekil Mesaj gösterimi
22-10-2007, 10:27 PM
#
5
(
permalink
)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: sadece merak ettim :)
ben kendi bildiğimi size söyleyeyim arkadaşlar.. dusun
bu site ile tanışmadan önce kendi olunlamalarımı kendim yapardım..(ohh ne rahatlık... kurtuldum sayfalarca yazmaktann wave ) bilinç altı dirençlerini kırmak içinde hem okur hemde yazardım.. bunula ilgili katıldığım bir work shop ta öğrendiğim üzere bir olumlamayı csk nın da belirttiği üzere ikinci şahıs size söylüyorsa bilinç altının buna daha çabuk tepki verdiğidir...
elif bütün gün ortalarda ben güzelim diye dolaşsın dursun...
bir kere ben.. birkere csk.. birkere pisiko... bir kerede atakan bey ona: elif bu gün ne kadar güzelsin derse siz elif te ki güzelliği ozaman görün (zaten çok güzel bu arada
)
bunun gibi ben zenginim yerine elif sen çok zenginsin yada benzeri ikinci şahıs olumlamaları çok daha etkilidir.. telkin içerikleride benzer yöntemle hazırlanmıştır zaten..
elife taktı kafayı demeyin arkadaşlar ...(duyuyorum söylediklerinizi bu forum ses geçiriyor..
) konuyu başlatan o diye örnek olarak onu kullandım
ben çok mu yazdım bu konuyla ilgili acaba... sakınnn shamanic çok yazdın demeyin.. bilinç altım darılırrr
ona göre... 44
Açık Profil bilgileri
shamanic nickli üyeye özel mesaj gönderin
shamanic - Daha fazla Mesajını bul