Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2007, 09:45 PM   #8 (permalink)
cigdemdogan
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cigdemdogan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Neden Subliminal Telkinler Daha Verimli Oluyor

Alıntı:
orpheo Nickli Üyeden Alıntı
ben kural dışı yayınlarına bizzat gitmiş biri olarak ne NİL GÜN nede SAİM KOÇ hakkında iyi şeyler söyleyebilirim.yaşadıklarımı istanbul uluşmasında bizzat anlatmak istiyorum.
Buna benzer seyleri kitaplarini okurken ve cdlerini dinlerken tamamiyle hissetmistim. kitaplarindaki konular cok ilgilendigim ve tek kaynakla yetinmeyip baska bircok kaynaktan da benzerlerini okudugum seyler fakat nedense Nilgun haniminkileri okurken bir irrite olma hissi geliyor bana, sanki hep ben ben ben ve hep para para para diyor. yani bunlar geriden bilincalti olarak algiladiklarim.. yoksa gayet guzel bilgilerden de bahsediyor ama ben irrite oluyorum. ayrica meditasyon,hipnomeditasyon gibi cd lerini dinlerken de icerikten cok sesine, ses tonuna ve konusmasina takilip, ic sesimle kavga eder gibi konustugumu farkediyorum Nilgun hanimla.Bunu farkettigim gunden beri cdlerini dinlemiyorum ve kendime kiziyordum neden boyle bir takinti yaptim da bos yere sinirleniyorum Nilgun hanima acaba diye!!!!!
Yalniz, siz bunlari yazinca anladim ki beynimiz ve algilarimiz herseyi hissediyor.... Bilincimiz farkina varamasa bile....
Hayatim degisti sitesindeki mp3lerle cok daha huzurlu ve mutluyum...
cigdemdogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla