Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 06:21 PM   #1030 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

algıda seçicilik olayı arkadaşlar.. kadın ve erkek ve eylemlerini bildiğimiz için resme ilk bakışta samimi olan çifti görmemiz normal çünki hergün tv de bilgisayarda tüm yazılı basında cinsellikle alakalı şeyleri görmekteyiz.. sakızdan gazooz reklamlarına kadar her yerde bu tema var çünki.. yunusları unutalı çok olmuşturda ondan zor fark ediyoz..
yoksa hepimizin aklı başında bence .. PAMİRMÜHÜR ün keyfi yerine gelsin diye yolladım mesajı.. hepimiz süperiz arkadaşlar..
Alıntı:
SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
ben 1dakika icinde yunuslari gordum ne olacak simdi? ama ilk gordgum o samimi koklasan cifti neolacak simdi?

ne kadar hızlı düşündüğünü görmüş olduk başka bişi olmıcak SeZeNNL cim.. bende geçtiğimiz seneye kadar haldır haldır çocuk yapmaya çalışıyodum.. o zamanlar yerde su damlası görsem hamile kadına benzetirdim.. bakış açısı yani.. önce samimi olan çifti görmemiz üremeye olan isteğimizden kaynaklanıyo olbilir.. sevgiler ..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla