Konu: TEPKİLER
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 11:47 AM   #3 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: TEPKİLER

Alıntı:
nnnnnk Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, ben yeni bir üyeyim ve henüz sitenin tamamını gezemedim. Siteyi incelemeyi başladığım andan itibaren kafamda bir soru oluştu dusun.
Büyük ihtimalle yine kızacak ve bir başkasına dediğniz gibi "istemeyen dinlemez" diyeceksiniz ancak ben yine de sormak istiyorum. Çünkü aslında dinlemek istiyorum .

Fazla şüpheci ve meraklı olabilirim. Ancak telkinlerin müziğin arkasında kalması ve hiçbir şekilde duyulmaması ister istemez insanda "ne dinliyorum acaba?" sorusunu oluşturuyor. Telkinlerin içeriğini yazmışsınız, bunun için teşekkürler. Ancak insan dinlerken yine de duymak istiyor. Kısık sesle dinlerken duyulmayan, ama sesi sonuna kadar açınca arka planda söylenilenlerin anlaşıldığı şekilde yapılamaz mı bu telkinler? Eğer yapılamazsa, sakıncası nedir? Bunları cevaplayabilirseniz sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler
Merhaba
Bu sorduğunuz soru bir çok kez soruldu .Portalda değinmiştim forumda bir kça kez yanitladim tekrar cevap vereyim..
Bu sitede bir çok ücretsiz mp3 var ancak sitede ücretli kişiye ozel cd ler yapilmakta.Profesyonel anlamda site açan bir kişi telkinlerin ardına başka bir şey ekleme riskini almaz.

Diyelim ki kisik sesleri biraz açtim ve ne dinlediğinizi duydunuz.Peki ya onun ardinda başka bir kisik telkin daha varsa.Ayni anda bir mp3'e 3-4 yada daha fazla çeşitli seviyede ses kayitlari yapilabilir.Eğer oyle bir niyet olsaydi telkinleri yüksek ses ile yapat ardina ise duymayacağiniz sesler eklerdim.Şüphe etmenin sonu yoktur.

Bende yok ancak bazi studyolarda bu tür ses ayirici programlar olduğunu duymuştum dolayisi ile eğer boyle baska bir sey eklense ve ortaya ciksa bu sitenin verilen tüm emeklerin cokusu olur...

Yapilan arastirmalar insanların etik dışı bir telkini kabul etmediğini göstermis.Yani bir kisiye telkin verip mantığa ve etik değerlere aykiri bir şey yaptiramazsiniz.
Kaldi ki gerek hayata bakış açım gerekse aldığım eğitim gereği etik değerlere oldukça bağlıyım...


Zaman zaman cesitli illerde İstanbul,İzmir,Ankara gibi toplantilarimiz oluyor.Bu toplantilara katilip tanisabilir ve varsa soru işaretleriniz bunları yüz yüze sorabilirsiniz.
Buluşmaların bir amacıda budur...

Saygilar
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla