Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2007, 12:18 PM   #244 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Burcu'nun Günlüğü

Sevgili arkadaşlar pazartesi akşamı son radyo programımda dile gitirdim ama sanırım dinlemeyenler (ya da dinleyenler arkasında birşey arama gibi polemiklere girerek) mailler atmaya başladı. Buradan da bir açıklama yapma gereği duyuyorum.

Bir karar verdim ve bunun ne Atakan arkadaşımızla ne de siteden başka bir üyeyle yaşadığım sorunla alakası olmayıp farklı ekol çalışmalarında olduğumuzu düşünüp siteden uzaklaşmak istedim. Bu kararım üyeliğimi silmeden bu son mesajımla devam edecektir. Üyeliğimi silmiyorum çünkü burada yazdıklarım paylaştıklarım benim için çok önemli.

Mart ayında bir silkelenme yaşadım ve bir süre sonra secret filmi ile ilgili mail üzerine bu siteye üye oldum. Hayatımdeğişti sitesi bana çok güzel yollar açtı, siteninde amacı olan telkin müziklerinden faydalandım. Harika arkadaşlar tanıdım, olmaları gerekenler zaten yanımda 44 Bu site benim gelişimim yolunda iyi bir yandaş oldu diyebilirim. Ama bir yerlerde yollar değişir, biter, başka kapılar açar, süreçler dolmuştur.....

Benim için önemli olan ruhsal gelişim ve bunun için adımlarımı attım yolculuğuma çıktım. Bireysel gelişim üzerine kitapların yanında artık alternatif yöntemlerle de devam edeceğim. Amatörce de olsa hazırladığım internet sayfasında yazılarımı paylaşacağım, orası bana ait olmadı herkesin sayfası olarak açıldı, kimse kimseye bağlı kalmasın istedim... ve gene kendi sunucumla radyo yayınlarına devam edeceğim. benim için dinleyici sayısından daha önce gelen gerçekten yararlı olabilmem 1 kişide dinlese bu benim için çok onur verici.
Artık normal standart yaşantımın dışında bu çalışmalarım devam edecek... İzmir toplantılarımız her zaman devam ediyor. İyi dostluklar kurduğumuza inanıyorum

Atakan hazırladığın bu forum sayfasında, paylaşımlarımızda bana güzel dostluklar kazandırdığı ve çok özel, değerli bir insanla tanışmama vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum.
Önce kendi sevginiz ve mutluluğunuzla kalın inanın bu adımı atmak çok güzel 44
Sevgilerimle Hoşça kalın
  Alıntı ile Cevapla