Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2007, 06:21 PM   #6 (permalink)
serencam
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 42
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serencam is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: AŞIRI MİDE BULANTISI VE KUSMA HİSSİ

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serencam Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbulduk eylem. Tanıştığıma memnun oldum. Evet 8 dakikada bu kdr etki etti. Ve halen mide bulantısı devam etmekte. Sevgili Atakan sabahtan beri siteleri dolaşıp bir tez konusu bulmaya çalışıyorum. Bu arada sitene rastladım. Bu konu da ilgimi çekmedi değil. Bu arada eğer uygun bir konu bulup ta tez yapabilirsem seneye ben de uzm. psik. danısman olarak aranızda bulunacağım. Suçlulukla ilgili telkin sözlerine bakabilir, siteyi, yorumları ve konuyla ilgili yazıları okuyabilirsem bu durumu bir makale halinde sunabilirim de. Sayın Eşref Müezzinoğluna saygımız sonsuzdur. Dünyayı bilmiyorum ama Türkye'de çok yeni bir alan. Çok tartışılacak yeni bir yöntem!
Dünyada bu konu oldukça yaygın.Aslında Türkiye'de subliminal çalışmalar çok yeni değil.Konu ile ilgili Nlp uzmanı Nil Gün subliminal Cd'leri uzun senelerdir mevcut.Hatta müzik marketlerin çoğundan alinabiliyor.
Bizim farkimiz ritmli okuma ritmotrans ile subliminal cd'lerin çok daha etkili getirilmesi. Bu sayede konu hakettiği değeri bulacak ve bir çok kişi haberdar olacaktir...



Nil Gün'ün cd lerinden birisini alıp kullanmıştım ben de. Senin de söylediğin gibi o cd ler o kdr etkili deil. Yani ben de tam olarak fazla etkili hale getirilmesinin sakıncalarını dile getirmek istedim. Yoksa senin yaptıgın çalışma gerçekten takdire şayan. Sadece insanlar için riskleri mevcut. Bu durumun da tartışılmasına açık olunmalı diye düşünüyorum. Yoksa konunun değersiz olması gibi bir durum sözkonusu değil. Tam tersine ruh sağlığı alanında Türkiye'de yepyeni bir çığır açmış olabileceğini de düşünüyorum. Bu konuda sana teşekkür ediyorum.
__________________
Her varlıkta bir sır var. İşte küçük karınca.
serencam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla