Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2007, 04:19 AM   #10 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Uzaktan Reiki İnisiye Olur mu?

Okuyacaktım ama okuyamayacağım çok uzun...
Ben Reiki master değilim bu yüzden kendimle ilgili iddialarım yok ama şu an Reikiyi kendi şifam, Hayvanlar ve kişisel gelişimim için kullanıyorum. Önce bildiğim doğru gelen kaynaklarımla sizinle Reiki ve Uyarılar hakkında bilgi verdim.
Şimdi kendi yorumlarımla yazıp bu başlığı bir daha takip etmek istemiyorum.
Öncelikle ben uzaktan inisiye inanmıyorum kesinlikle birebir çalışmanın daha güzel olacağına inanıyorum.
İlk Reiki yi duyduğumda önce tanıştığım Master benim yanımda konu hakkında bilgi verdi ve o şekilde şifa enerjisini kabul ettim. Benim için insan ilişkileri önemlidir bir eğitim alacaksam yanımda o güveni hissetmeliyim. Bende Reiki master olduğumda birebir çalışmaktan yanayım...
İnternet, telefon kaset, cd, bant yayınlarıylaseminerler verilip uzaktan inisiye ne kadar gerçekçi olur.
Reiki bir "evrensel enerjidir" madem uzaktan inisiye yapılıyor neden bu insanlar bu uyarılarda bulunuyor. Onların zamanı ile şimdi reiki Masterların zamanında ki enerji farklı mı? Hayır değil enerji oradan buradan çekiştirilip yenilenmiyor değil mi? poızitif enerjinin yanında Negatif enerji olduğunu da unutmayalım. Birinin bir tekniğe X Reiki diyerek negatif enerji vermediğini nereden bileceğiz?
Para denilebilir uzaktan verilirse daha ucuz yakından verilirse daha pahalı bence bu tam bir saçmalığa girmiş olur... Reiki için belirli fiyatlar yok evet uçuk rakamlarda var ama paradan daha önemli size Reiki verecek kişiye güvenmeniz 500 YTL inisiye eden çok iyi eğitmenlerde var, 1500 ytl hiç birşey bilmeyenlerde var parayı bahane etmek hiç gerekçe değil.

Evet 2. aşamada reiki sembollerle uzaktan şifa olarak gönderilebilse de inisiye kanal açmak çok farklıdır. Çok iyi bilgilendirilmedir.
Sonuçta Güven!!!!

Ben burada uzaktan inisiye konusunun yanında Reiki hakkında bilgisi olmayıp çevresinden almak istediği bir tanıdığı bile olsa yukarıda ki önemli hususlara dikkat edilmesinin önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Öncelikle site sahibininde bu konuda net bilgisi olmadığından, yılların eğitimini almış bir Reiki Masterın kızı olarak bu konu benim için site sahibinden daha hassas ve önemlidir bu uyarıyı da yapmam çok doğal.
Sonuçta bundan sonra reiki inisiye olmak isteyenler seçim sizin.
Kararlarınız sizin ve hocanızın sorumluluğunda olacaktır.
  Alıntı ile Cevapla