Albay
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| uluslararasi ordu sanat festivali
* ''dünya sanatçılarının buluştuğu yer ordu''
ya da,
sanat bayramı
2 - 9 temmuz 2005 tarihleri arasında yapılacak olan iii. uluslararası ordu gitar festivali
* anlamlı bir geçiş sürecinden sonra önceki yıllardan farklı bir şekilde bünyesinde tüm sanat dallarının ve etkinliklerinin de yer alacağı uluslararası ordu sanat festivali ne dönüştürülerek festivalin kapsamı daha da genişletilmiştir.
türkiye ve 30 farklı ülkeden toplam 300 sanatçı ile 3000 turist izleyicinin orduya getirileceği ve bir hafta konaklamalarının sağlanacağı uluslararası ordu sanat festivali ne sanatçılar ve izleyiciler tüm sanat dallarını kapsayacak ve bir mozaik oluşturacak şekilde etkinlikleriyle katılacaklardır.
7 gün süresince gece ve gündüz 3 salonda,
* klasik gitar ve piyano resitalleri, opera, bale ve tiyatro gösterileri, dans gurupları
* , senfoni ve oda orkestraları…
* düzenlenecek, açık alanlarda, sahilde
* yapılacaktır. festival kapsamında sanatsal etkinliklerle birleştirdiğimiz eko-turizm programlarımıza bağlı olarak turizm
* ve doğa aktivitelerine de
* festival süresince yer verilecektir.
çalışmalar
festivalimizin afiş, davetiye ve broşürleri uğurcan ataoğlu
* tarafından tasarlanacak tbmm kültür komisyonu matbaalarında türkçe ve ingilizce olarak basılacak, kültür ve turizm bakanlığı,çeşitli stklar şahıslar ve organizasyonumuz tarafından yurtiçi-yurtdışına gönderilecektir.
www.uluslararasisanatfestivali.com web sitesi 7 dilde hazırlanarak internet aracılığıyla milyonlarca insana ulaşılacak özellikle avrupalı sanatçı ve izleyiciler
* ile birlikte diğer dünya ülkeleriyle de 10 dilde iletişim,
* tanıtım ve rezervasyon çalışmaları yapılacak, festivali tanıtıcı , davet edici metin ve broşürler ülkemizle birlikte 50 ülkenin sanatçılarına, ilgili kurum, kuruluş ve stk larına gönderilecektir. doğa aktiviteleri ve eko-turizm programlarımıza katılacak çevre duyarlılığına sahip kesimlere öncelik verilecektir.
halkla ilişkiler ve tanıtım çalışmalarının en önemli halkası birebir görüşmelerdir. bu sebeple sanatçılarla, ulusal basın ve televizyonlarla üniversitelerle, turizm şirketleriyle, özel ve resmi sanat kurumlarıyla, sanat evleriyle, kültür ve sanat dernekleriyle birçok görüşme birebir yapılacaktır.
10 aktif kamerayla yapılan çekimler belgesel vcd, dvd ve ses li profösyonel kayıtlara dönüştürülerek ülke geneline ve özellikle avrupadaki uluslararası tv kanallarına, tur operatörlerine, kültür ve turizm bakanlıklarına, değişik sanat dallarıyla ilgili lise ve üniversite dengi okullara, diğer üniversitelerin gençlik ve sanat kulüplerine, ilgili stk lara gönderilecektir.
istanbul, ankara, antalya, izmir, eskişehir samsun, trabzon büyükşehirlerinin giriş- çıkışlarına 10 katlı bina büyüklüğünde dev festival pankartları, etkinliklerin yer aldığı salonlar ve açık alanların yanısıra şehrin ana caddelerine bayrak, flama ve logolar bir seçim ya da bayram havası yaratacak biçimde asılacak kalabalık noktalarda oluşturulacak tanıtım masalarında broşürlerin yanında sesli müzikli tanıtımlar da yapılacaktır.
festival sonrası, içeriğinde festivalin felsefesi, yapılanması, işlerliği sonuçları ve belgeleri yer alan''dünya sanatçılarının buluştuğu yer ordu'' isimli belgesel kitap yayınlanacaktır
yıl içerisinde festival öncesi ve sonrası yapılan tüm çalışmalarla birlikte, çeşitli alanlarda istatistikler, anketler
* , görüntülü röportajlar
* , resmi ve özel kamuoyu araştırmaları ile ilgili gerekli ölçümler yapılarak kayıt altına alınacaktır.
projenin hedefleri ve beklenen sonuçları,
1-ordu ilini dünya müzikleri, dünya sanatçıları ve sanatsal etkinliklerin bir buluşma noktası olarak tüm dünyadan ve türkiyeden sanatçılar ve izleyiciler için cazibe merkezi haline getirerek bir kültür ve sanat şehrine dönüştürmek, bu alanda orduda merkezi-pilot bölge yaratmak:
ülkemizle diğer ülke insanları arasında aracısız, sıcak, doğal iletişim kanalları açıp, bu kanalları sürdürülebilir ilişkiler ağına dönüştürerek ortak duygular yaratmak dünya insanlarının farklılıklarını bir şehirde ortak paylaşımlarla yaşanılır kılmak bölge insanının avrupa sürecine bağlı olarak dış açılımını, dış dünyanın bölgeye, sosyal, ekonomik katkılarını sağlamak
bu festival değişik ülkelerden gelen sanatçılar açısından ise eşsiz bir deneyim olarak yeni üretim ve sentezlere yol açacak, kültürel sanatsal ve doğal bir paylaşım için zemin hazırlayacaktır
dünya sanatçıları ve sanatseverlerinin seçilen merkezi-pilot bir bölgede birleşmesi ve ortak çalışma ve sunu yapmaları sadece medya ve üniversitelerin değil sanat dışı birçok toplumsal kurumun da ilgisini çekecek, tüm dünya ordudaki bileşimi ilgiyle izleyip değerlendirecek, bu toplumsal etkileşim paylaşım ve başarı dünyadaki diğer sorunların da çözümüne ışık tutacak örnek gösterilecektir.
· bünyesinde yönetim kurulu, merkez yürütme ve temsilciler kurulu, 15 alt kurul, teknik komiteler, ildışı ve yurtdışı komitelerinin de yer aldığı 200 kişilik gönüllü örgütlenme ve dernek festivalin yürütülmesini sağlayacak şekilde tamamlanmıştır. projenin çok yönlü
* olması değişik alanlarla ilgili alt örgütlenmeleri gerekli kılar. bu gruplar: iliçi-ildışı afişçiler, sokak tanıtım, iletişim, web tasarım, basın, medya, kameramanlar, tanıtım, yönetim, denetim, dış alan sorumluları, salon sorumluları,dış gezi ve aktivite sorumluları, teknik sorumlular, sanatçı asistanları, turizm rehberleri, tercümanlar, sağlık görevlileri, güvenlikçiler, konaklama grubu, ulaşımcılar,yemek sorumluları, ev komite sorumluları, temsilci ve sözcüler gibi ana başlıklar altında gönüllülük esasıyla örgütlenmiştir. guruplar alt komitelerini oluşturarak alanlarıyla ilgili gerekli çalışmaları yürütecektir.yaklaşık 200 kişinin görev alacağı bu guruplarla 4 ay gibi kısa bir zamanda ortalama 60 kez toplantı,eğitim ve hazırlık çalışmaları yapılacaktır.
uluslararası sanat festivali derneğimizin yönetim kurulunu oluşturacak kurum ve kişiler örnek teşkil etmesi amacıyla aşağıda verilmiştir.
ali yener vali yardımcısı, şenol pazar özel idare müdürü
kenan çebi baro başkanı, muzaffer günay kültür ve turizm müdürü,
erol karaer gazeteciler derneği başkanı, öner yavuz uluslararası ordu sanat festivali org
uluslararasi ordu sanat festivali yürütme ve temsilciler kurulu
ali yener vali yardımcısı
ömer aydin ticaret odası başkanı
muzaffer günay kültür ve turizm müdürü,
şenol pazar özel idare müdürü
kenan çebi baro başkanı avukat
murat yürür eczacılar odası başkanı
erol karaer gazeteciler cemiyeti başkan
a.bahar çebi belediye eski başk yard
cavit yavuz ktü omyo bölüm bşk
sefa öztürk ticaret odası
çetin özyürek kuyumcular derneği bşk
atilla şahin avukat
nidai angin avukat, baro yönetim kur
bülent yüce avukat
ahmet angin diş hast. başhekimi
cem şenocak şenocak gıda san
hakan şensoy merkez telekom
rüştü demirel mali müşavirler odası
uğurcan ataoğlu reklamcı, alameti farika-ist
mehmet umur umur inşaat
mürsel engin araştırmacı-yazar
zeki özel olay gazetesi
cengiz özel özel inş.
tanju cilizoğlu gazeteci-yazar- izmit
erol akkuş öğretmen
hüseyin ilhan doğa aktiviteleri derneği
ali bariş öğretmen
coşkun özbucak öğretmen, yazar
alper demirbaş eczacı
uğur andaş paraşüt öğretmeni
cem aslan öğretmen
gülçin üstüntaş yönetmen
özgür aydin diş hekimi
mustafa cömert mert müzik - video
talat çabuk reklamcı, halkla iliş., gazeteci
mustafa bülbül foto moda
mustafa sari hasan sarı kitapevi
erdem souksu doğa aktiviteleri
*
bihter gördü gazeteci-yazar
talip akarsu öğretmen
abdullah honduroğlu mimar
olgun şensoy ankara wolksvagen derneği bş
Kaynak: EkşiSozluk Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |