Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2007, 06:21 PM   #5 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Uzaktan Reiki İnisiye Olur mu?

Reiki'nin Özel Şifa Enerjisi

Reiki yüksek güç tarafından yönlendirildiği için kişinin iyileşmesi için tam olarak ne yapılması gerektiğini, negatif Ki enerjisinin, kişinin süptil enerji sisteminin neresinde olduğunu biliyor. Reiki genellikle bedendeki bu tür bölgelere akıyor ve negatif Ki'nin titreşimlerini değiştiriyor. Bunu genellikle, negatif Ki'nin, o bölgede tutunamayacağı kadar yüksek titreşim sağlayarak gerçekleştiriyor. Negatif Ki, Reiki enerjisi tarafından yeniden programlanıp, sağlığı düzenleyici, pozitif Ki şekline dönüştürülüyor.

Beden, uzun bir rahatsızlıktan sonra zayıf düştüğü zaman Reiki, organların sağlıklı çalışmasına yardımcı olan pozitif Ki'ye destek oluyor. Hatta Reiki, kişinin bilinçaltını yeniden programlayıp, negatif Ki'yi yaratan olumsuz düşünce, duygu ve anıları da gideriyor, böylelikle olayı yerinde iyileştirip, sürekli bir sağlık kazandırıyor!

Reiki yüksek güç tarafından yönlendirildiği için, hiçbir zaman zarar vermez, kişinin hep yararına çalışır. Tekniği çok basittir ve tek bir haftasonu seminerinde kolaylıkla öğrenilebilir.

Reiki'nin değeri ve en büyük güzelliği bizleri, akıl, sevgi ve huzurun olduğu evrene bağlamasıdır. Reiki enerjisi aldığımız zaman, yüksek boyuttan bir tat alırız. Reiki bize daha büyük bir deneyim yolu açar. Eğer bu enerjiyi iyi dinlersek, Reiki bilinci, bu yüksek boyutun, bizlerin sürekli ve sonsuz gerçeği olması için, bir şans tanımaktadır. Zihinlerimizin, hayatlarımızın, bütün varlığımızın her kavramı, sevgi, güzellik, akıl, huzur ve yüksek gücün bahşettiği güzelliklerle sarılıp yönetilecektir. İşte Reiki'nin yöneldiği herkeste, bu bilinç oluşur. Kendimizde bu derinliği keşfedip daha çok benimsersek, hayatımız değişecektir.

Lübeck - Petter - Rand - Tüm Yönleriyle Reiki - yayınevi:Ege Meta
  Alıntı ile Cevapla