Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2007, 03:26 AM   #32 (permalink)
filming
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 54
Tesekkür: 1
24 Mesajinıza toplam 50 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
filming is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Çekim yasası-somut örnekler

Bir de bu başlık altında daha anlamlı olacağını düşündüğüm için önceden paylaştığım anılarımı tekrar aktarıyorum:

Geçenlerde bir adres arıyorum.Bir taraftan da ağzıma bir şarkı takılmış, şu suçluluk duygusu telkinlerinin sanat müziği versiyonu var ya...Güller ne hoştur, renkler ne ince ....Sürekli aynı şarkıyı tekrar edip duruyorum. Sonra iki defa yolumu kaybettim, ikisinde de kendimi iki ayrı gül bahçesinde buldum.

Bugün yine aynı şarkıyı mırıldanıyorum.Oturduğum çay bahçesinde emekli bir öğretmenle sohbet etmeye başladık.Konu yine müzike geldi.En sevdiği Türk sanat Müziği sanatçısının "Saadettin Kaynak" olduğunu söyledi,babasının Saadettin Kaynak'la -Eskişehir'de aynı yerde görev alırken-hatıralarından bahsetti.Ben de konuya uygun olsun diye fon müziği olarak mp4'ten bir türk sanat müziği parçası çalmaya başladım ve yeni tanıştığım bu emekli öğretmen arkadaşıma bu şarkıyı hediye ettim.Şarkıya bayıldı.Şarkının kime ait olduğunu sordu.O an flaş patladı.Şarkı kendisinin daha önce hiç duymadığı bir "Saadettin Kaynak" bestesiydi: Güller ne hoştur,renkler ne ince....

Yetenek sınavına yalnızca 2 ay hazırlanıp ta girdiğim okul, tarihinde ilk defa 30'un üstünde yedek öğrenci alıyor ve ben de sondan bir önceki yedek olarak okula giriyorum.

Gün geliyor, sıklıkla düşünmeye başladığım biriyle aynı günde kentin 4 farklı bölgesinde karşılaşıyoruz.

Yeni açılan radyoya programcılık için başvurmak üzere yola çıktığımda elindeki neyi görüp te konuşmaya başladığım kişi o radyonun program-prodüksiyon sorumlusu oluyor.


__________________
................................."Hayati değiştiyse siz de değişebilirsiniz."................................ .............
filming isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla