Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2007, 11:17 AM   #123 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: Burcu'nun programı

Alıntı:
izumi Nickli Üyeden Alıntı
burcucum,
tam bir dj oldun bu kısa zamanda,
süpersin...
radyolardan teklif gelir artık
Canım çok sağol ama böyle bir niyetim yok gerçekten çok amatörce oluyor
Arkadaşlar hepinizin önerilerine saygı duyuyor ve inanın bu önerilerinizi dikkate alıyorum boş zamanımda ses kaydı yapıp kendi eksiklerimi anlamaya çalışıyorum sonra da bu konuda kendimi kasmamam gerektiğini düşündüm çok iyi olmak zorunda hissedersem yayında kasılacağım olduğum gibi devam edeceğim insanların dinleyip dinlememek gibi özgürlükleri var nasılsa 44 Ben bir yığın tv programını izlemiyorum mesela bana iyi gelmediği için bu da benim programım için geçerli 44 Ama gittikçe iyiyye gittiğiminde farkındayım çok aşama katettim bu bana mutluluk veriyor. Ay sabah sabah ellerim durmayacak gibi. Halbuki dün gece tüm mkurtlarımı dökmüştüm
Sevgili Murat yazdıkların beni çok sevindirdi. Ben her programımda başt kendimi anlatıyorum kitap tanıtımnda ara sıra kendimden de örnekler veriyorum sürekli bunu yaparsam sizin sıkılacağınızı düşünmüştüm ama biraz daha buna dikkat ederim çok sağol... Turgay0101 biliyordum bu yanıtı alacağımı emin olmak istedim. Birde senin bu yaptığın kayıt için senden yardım isteyeceğim.
Arkadaşlar hepinizi inanın çok seviyorum iyiki varsınız sabah sabah düştü çenem ellerim yazıp duruyor düşüncelerimi ama artık kahvaltı zamanı