Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2007, 04:39 PM   #1 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Kilo Verme Ada Telkin İçeriği

Şimdi daha derin bir şekilde gevşiyorsun . Eski aliskanliklarindan vazgecip yenilerini kazanmak uzere bir adaya gittigini dusun sana bu en onemli gorev verildi.Bu gorevi basarmak icin yola ciktigin hayal et.

İnce beyaz bir bulut düşün. Bedenini aşağıdan yukarıya sararak yükseliyor… seni yavaşça ve nazikçe yukseklere gorevini gerceklestirecegin yere kaldırıyor … kaldırıyor ve düşünebildiğin en güzel adaya taşıyıp bırakıyor… Gorev yerin burasi.göğe bakıyorsun… derin depderin bir mavilik… çiçekleri farkediyor kokularını duyuyorsun… hafif narin kokular… çiçeklerin kadife yapraklarına dokunup enerjilerini duyumsuyorsun… daha da derinleşiyor gevşemen… yürürken narin ve ılık bir rüzgarın tenine dokunduğunu hissediyorsun… şefkatle saçlarının arasından esiyor bu meltem… yüzünü ılık güneş ışığına doğru çeviriyorsun denizin eşsiz tuzlu kokusunu alıyorsun… neredeyse damağında tadıyorsun…Now going even deeper into relaxation, I want you to imagine that a gentle white cloud snuggles up under your body... and begins to lift you ever so slowly and gently... lifts you up and takes you to the most beautiful island you've ever imagined... you look up at the sky... the deep, deep blue... you notice the flowers and their scent... light, delicate fragrances... you touch their velvety petals and feel their energies... relaxing even deeper... as you walk, you feel the warm, gentle breeze on your skin... gently blowing through your hair... you raise your face to the warm sunshine... smell the wonderful salty seal air... you can almost taste it...

Bu adada, kendini tam da olmak istediğin gibi GÖRÜYORSUN… daha incesin… daha zarifsin… kasların sımsıkı, bütün vücudun formda... Bilinçaltın bu görüntüyü engelleyemeyecek cunku onun gorevi sana yardim etmek… bilncaltinin bu gorevinde tumuyle sana destek oluyor. Sen kendini kilo vermeye bırakacaksın, kilo vereceksin, fazla kilolarını vereceksin, ihtiyacın olmayan kilolarını vereceksin… verdiğin kiloları geri almayacaksın… Şimdi olumsuz yemek alışkanlıklarını iyi alışkanlıklarla değiştiriyorsun . Bunun kolayca ve hiçbir çaba harcamadan olmasını sağlıyorsun.

On this island, you can SEE yourself as you really want to be... you are slimmer... thinner... muscles tight, total body in shape. Your subconscious will not act on this image and realize and actualize this image. You will allow yourself to lose weight, to lose weight, lose the amount of weight you no longer want or need... and you will maintain that weight loss. You can change negative eating patterns into good patterns now. You allow this to take place easily and effortlessly.

Sağ tarafına baktığın da, önüne dizilmiş bir ziyafet masası görüyorsun… sevdiğin bütün yiyeceklerin bu masada olduğunu düşlüyorsun… bütün o zararlı yiyecekler… en sevdiğin tatlılar… senin bedenine ve duygularına zarar veren bütün yiyecekler… Artık sen yaşamını çevreleyen stresten ve gerilimden uzaksın, şimdi sen daha huzurlu, daha sakin, daha dinginsin… şimdi bütün gerilimlerin bütün streslerin senden uzaklaşıp gitmesine izin ver… hepsinin hemen senden uzaklaşıp gitmesine izin ver.Cunku kendini iyi hissetmek ve bu yiyecekleri reddetmek senin gorevin ve bu gorevde bilincaltin sana yardim ediyor.

Now as you look to your right, you see a large buffet table set in front of you... imagine that all the foods that you used to love are here on this table... all those harmful foods... your favorite sweets... all the foods that are harmful to your body and emotions... Know now that regardless of the stress and tension that may surround your life, you may now remain more at peace, calmer, and more relaxed... now just allow all the tension and stresses to bounce off and away from you... just bounce off and away from you.

olumlu duygular gorevin sona ersede seninle kalacak, sen gün boyunca gitgide daha güçlü daha güçlü olacaksın… bütün hayatın boyunca gitgide daha güçlü olacaksın… gitgide daha derin gevşeyeceksin… Çünkü sen şimdi dinginlik ve gevşeme içindesin, her istediğin amaca erişebilirsin… kilo verme gorevinde de başarılı olacaksın. Şimdi kilo verdiğini düşlüyorsun. Artık istemediğin bütün kiloları verdiğini düşlüyorsun… Verdiğin kiloları artık geri almayacaksın… bunu GÖRÜYORSUN!

These positive feelings will stay with you, and you will grow stronger and stronger throughout the day... throughout your whole life... you continue to relax deeper and deeper... Because you are now at peace and relaxed, you can be successful at reaching any goal... you will be successful at losing weight. You are imagining that you have lost the weight that you no longer want or need... and you have maintained that weight loss... SEE it!

Şimdi gözünün önünde masayı canlandır… Üstünde yiyecekler bulunduğunu canlandır gözünde… tatlıları gör, çerezleri gör, abur cubur yiyecekleri gör, tuzluları turşuları gör… Onları zihnindeki masaya yerleştir… bu yiyeceklerin sana ne kadar zararlı olduklarını bil… onlar senin için zehir gibidir… bu tür yiyecekler sana kilo kazandırır, artık sen onları istemiyorsun, onlara ihtiyacın yok. Bu yiyeceklerden yersen, çok az - çok az yiyeceksin… bu yiyeceklerin minicik bir parçası tümüyle doyurur seni… tümüyle doyurur seni.

Now imagine the table with all these foods very clearly... you see the sweets, the snacks, the junk foods, the salty foods... You place them on the table in your mind... and you know how harmful these foods are to you... they are just like poison to your system... these kinds of foods cause you to gain weight, and you longer want or need them. If you choose to eat any of these foods, you eat a small, small amount... a very minute amount of these foods satisfies you completely... satisfies you completely.

Şimdi, bu yiyecekleri aklından bile geçirsen, bedenin onları reddedecek. Bütün bu sağlıksız yiyecekleri elinle itiyorsun masadan… bütün bu sağlıksız yiyeceklerden temizliyorsun masayı ve gorevini basarmaya yaklasiyorsun… zihnin, bedenin, duyguların reddediyor artık bu yiyecekleri. Masanın üstü tertemiz, şimdi sen hoşuna gidecek bütün sağlıklı yiyecekleri koyabilirsin sofraya… bol bol taze sebzeyi gör… güzel güzel meyveleri gör… yağsız et… salatalar… her türlü düşük kalorili besinler… sağlıklı besinler. Şimdi senin sevdiğin yiyecekler bunlar, tümüyle doyurur bunlar seni. Bütün öbür sağlıksız yiyecekleri reddediyorsun, çünkü bu sağlıklı yiyecekleri çok sevdiğini biliyorsun.

Now, as you even imagine these foods, your body and mind reject them. You push all those unhealthy foods off the table... clear the table of all those unhealthy foods... your mind, your body, your emotions reject these foods now. As the table is clear now, you place on the table all the healthy foods that you can now enjoy... you see lots of fresh vegetables... you see a wonderful bounty of fresh fruits... lean meats... salads... all low calorie foods... healthy foods. These are the foods that you enjoy now, that satisfy you completely. You reject all those unhealthy foods knowing how much you are going to enjoy all these healthy foods.

Bu güzel, sağlıklı yiyecekleri masanın üstünde görünce, bu besinleri yemeyi düşlüyorsun… yavaş yavaş yiyorsun, çok yavaş. Yemek yerken konuşsan da konuşmasan da, ne kadar yediğini biliyorsun, küçük küçük porsiyonlar yiyorsun… biraz tokluk hissedince yemeyi bırakıyorsun, bundan büyük bir keyif duyuyorsun! Hem keyif duyuyor hem de gorevini basarmanin mutlulugunu yasiyorsun.

Doğru ve akla uygun miktarlar yiyorsun, tümüyle doyuyorsun. Bir öğünden öbür öğüne dek tok kalıyorsun, öğünler arası atıştırma yapmayı canın istemiyor.

As you see all those good, healthful foods on that table, you imagine eating these foods... you eat slowly, very slowly. Whether you are conversing while you eat or not, you are totally aware of the amount you are eating, and you eat modest portions... then you stop eating when you feel almost full, and that feels wonderful! You eat correct and reasonable amounts, and you are completely satisfied. You are satisfied from one meal to the next, and you have no desire for snacks between meals.

Kendinle gurur duyuyorsun! Hayattaki bütün olumlulukları aklından geçiriyorsun… amaçları, kazandığın başarıları. O kadar çok başarı kazanmışsın ki, doğal olarak, başarılı olmayı sürdüreceğini biliyorsun. Bütün amaçlarına ulaşacaksın, kendine en sağlıklı en olumlu yaşamı kuracaksın.

You feel absolutely proud of yourself! You reflect on all the positive things in life... the goals, the successes you have already achieved. You know that you will continue to be successful because you have already achieved so much. You will reach all your goals, creating the most healthy and positive life for yourself.

Şimdi kendini güzel bir boy aynasının önünde düşle. Aynadaki yansımanın senin ideal görüntün olarak sana baktığını göreceksin. Karnın dümdüz, kalçaların ve basenlerin taş gibi sımsıkı… bacakların güçlü ve ince. Harika görünüyorsun, kendini çok iyi hissediyorsun. Şimdi aynadaki bu güzel imgenin aynadan çıkıp senin şimdiki bedeninle kaynaştığını düşün. Şimdi teksin. Şimdi sen kendi kendinin ideal görüntüsüsün. Dingin ve huzurlusun. Yemek yemek senin için artık önemsiz, gitgide daha önemsiz… yavaş yavaş yemek yemekten huzur veriyor, sadece sağlıklı besinler yemekten zevk alıyorsun.

Now imagine yourself standing in front of a beautiful, full-length mirror. You see your reflection looking back at you as your perfect image of yourself. You have a flat stomach, your hips and thighs are firm and trim... your legs are firm and slim. You look great, and you feel so good. Now picture that perfect image of you stepping out of the mirror and merging with your present body. You are one now. You ARE that perfect image of yourself. You are relaxed and peaceful. Food is less and less important to you... you are more comfortable eating slowly, and enjoying only healthy foods.

Nerede olursan ol, ne yapıyor olursan ol, evde ya da işte, atıştırmak senin için önemsiz artık. Lokantalarda ve restoranlarda küçük miktarlar yiyip doyuyorsun, gitgide daha yavaş yemek yiyeceksin. Bir miktar yiyeceği tabağında bırakabilirsin, bu çok hoş. Stresten uzaksın, daha huzurlusun, çok dinginsin. Yapacak yeni uğraşlar buldukça hayatta yemek yemek daha önemsiz oluyor senin için. Sen daha ince daha sağlıklı bir kişi oluyorsun. Ödüllerin pek çok! Kendinle övünüyorsun! İyi ve sağlıklı olan besinleri seçiyorsun. Gerektiği kadar yiyorsun. Gerektiği kadar yiyip, doyunca, yemeyi bırakıyorsun… yemeyi bırakıyorsun… yemeyi bırakıyorsun…

Snacking is unimportant to you, regardless of where you are, what you are working on, at home or at work. You can eat small amounts of foods in restaurants, and you will eat more slowly. You may even leave small amounts of the meal on your plate, and that is fine. Regardless of stress, you are more at peace and very relaxed. Food is less important in your life as you find new things to do as a thinner, healthier person. Your rewards now are tremendous! You feel so proud of yourself. You choose foods that are good and healthy. You eat the correct amount. When you have eaten the correct amount, you stop eating... you stop eating... you stop eating...

Bir parça yemeği tabağında bırakabilirsin, bu çok hoş. Öylesine yemeyi bırakıyorsun ve dingin oluyorsun. Şimdi o güven duygusunun, o huzur duygusunun, içinden akıp geçmesine yol veriyorsun. Şimdi sen, kendin için en sağlıklı en olumlu düşünceleri yaratmaya her zamankinden daha fazla isteklisin. Eski kötü yemek yeme alışkanlıklarını yeni iyi alışkanlıklarla değiştirmeye isteklisin… artık istemediğin sevmediğin fazla kilolarını atmaya isteklisin… attığın kiloları aynı tutmaya isteklisin. Eski alışkanlıklarına karşı kullanacak yeni yöntemlerin var şimdi. İçinde her gün biraz yürümek için büyük bir istek var… temiz havadan ve güneşten zevk almaya istek var… hoş bir kısa yürüyüşten sonra kazandığın enerjinin tadına varmak için içinde istek var.

You may even leave some food on your plate, and that is fine. You simply stop eating and continue to relax. Allow that sense of confidence, that sense of peace, to flow through you now. You are more motivated than ever before to create the most healthy and positive thoughts for yourself to change old eating patterns into good eating patterns... to lose the amount of weight you no longer want or need... and to maintain the weight loss. You now have new ways of dealing with your old habits. You find that you have a strong desire to walk a little bit each day... to enjoy the fresh air and sunshine... to feel the surge of energy you have after a nice brisk walk.

Sen yağları yakıp seni daha yüksek bir enerji düzeyine getirecek metabolizma yükselmesini tam anlamı ile hissediyorsun bedeninin içinde. Kendini harika hissediyorsun. Kendine değer vermen günden güne artıyor! Yeni alışkanlıkların sürekli kilo vermeyi olanaklı kılıyor. Kendini çok iyi hissediyorsun. Bedeninden ve zihninden akıp geçen yeni ve sağlıklı bir yaşam enerjisi deneyimine başlayabilirsin. Düşüncelerin olumlu, güvenli. Kendinle ilgili bütün olumlu yönleri zihninden geçiriyorsun… zekânı… yaratıcılığını… ne kadar çekici bir kişi olduğunu görüyorsun. Bu olumlu duyguların her gün her gece gitgide daha çok güçlenmesine izin veriyorsun. Şimdi gevşemeye devam et.

You actually feel your metabolism rising within your body to burn fat and leave you with a higher energy level. You feel so great about yourself. Your self-esteem is higher and higher each day! Your new habits will make permanent weight loss possible. You feel wonderful. You can begin to experience a new and healthy vital energy that flows through your body and mind. Your thoughts are positive, confident. You reflect on all the positive aspects about yourself... your intelligence... your creativity... see yourself as the attractive person that you are. You allow these positive feelings to grow stronger and stronger for you every day, every night. Now continue to relax.

Bir dakika daha bu yeni goruntunu görmekle zevk al, sonra ben birden beşe kadar saymaya başlayacağım… Ben birden beşe kadar sayarken, sen yavaş yavaş uyanmaya başlayabilirsin… sanki uzun bir dinlenmeden çıkıyorsun. Uyanınca kendini canlı, tazelenmiş, dinlenmiş hissedeceksin. Şimdi yavaşça uyan…

Enjoy that new image of yourself for another moment, and then I will begin to count from one to five... As I count from one to five, you can begin coming back slowly to full consciousness... as if you've had a long rest. Come back feeling alert, feeling refreshed, feeling relaxed. Come back slowly now...

olumlu enerjinin bütün bedenine yayıldığını duyuyorsun
her bakımdan harika hissediyorsun... harika hissediyorsun

Gorevini basarmanin mutlulugunu hissediyorsun.

feeling positive energy surge through your whole body

feeling wonderful in every way... feeling wonderful

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla