Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2007, 06:06 PM   #1 (permalink)
pakguc
Pınar Akgüç
 
pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Mesajlar: 475
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart dünyadan haberim yok

ben yaklaşık 2 aydır hiç haber sayretmiyorum
hatta gazete bile okumuyorum...
ne kadar kötü heber, kelime duyarsam çekeceğimi düşündüğüm için dünyadan haberim yok

kuş gribi diye haberler çıktı, her gün kuş gribi olan insanlar duyuldu, şimdi geçmiyor mu o kadar yabani, gripli kuş sanki?
ne kadar çok insan duyar, korkarsa o kadar çekeriz felaketleri diye düşünüyorum

belki gazete veya TV de haber bölümlerinde çalışanlar kızacak ama, tavsiye ederim çok iyi oluyor

aksiyon, dram seyretmiyorum, hatta eskiden dinlediğim sert müzükleri bile dinlemiyorum

şu bahsedilen çinde su kristallerine deney yapan bilim adamının çalışmasını seyretmiştim..
adam suya metal müzek dinletti, su kristali gerçekten kafa tasına benziyordu...
klasik müzük dinletti krisyal öyle güzel oldu ki....
düşünelim insan vücudunun büyük bölümü su olduğuğuna göre kötü sözler, müzükler bizi nasıl etkiliyor

aaa bir de bizim telkinleri dinletse şu bilim adamı su kristallerine ne olur acaba dusun







 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla