Cok tesekkur ederim Elifcim, Burcucum, neguzel insanin iki satir da olsa boyle yurekten dusunceleri okumasi, hissetmesi

sende Elifcim, sevgiyle isikla dolu dolu yasa. Burcucum sakin "olmayacakmis gibi geliyor" diye dusunme, biyolojik bir rahatsizligin yoksa ve en onemlisi istiyorsan , tabiki olacak, benim biyolojik rahatsizligim var, cocuk durmuyor icerde, bes kere denedim hayatimin neredeyseon yili boyle gecti diyebilirim, onun icin artik denemekten vazgectim, cocuk konusunda bir dokun bin ah isit durumundayim yani. Evde hayvanida istemiyor esim, eskiden bir kopegi varmis ve cok sevmis, kopekcikte kanamali bir sekilde uzun sure aci cekerek kollarinda olmus, birdaha hayvana asla dayanamam diyor , balik burcu cok fazla duygusal benim esim, onun icin ustune gitmiyorum, bende kendimi dogaya verdim, bitki, hayvan, bortu bocek hepsini besliyorum, zaten bu yuzden sincaplar fena dadandi bahceme kemirmedikleri birsey birakmiyorlar, birisini kovalamaya kalincada resmen yuzume bakip "noluyo yaa burasi sadece seninmi , hepimizin bu dunya" der gibi vicirik vicirik diye bagiriyor, bir patilerini beline koymadigi kaliyor

oyle sevimli oluyorlarki bende amaaan yiyin be yiyin bitirin bende rahatlayayim sizde diyorum 44 Biliyorum yalniz deyilim ve sizleri seviyorum