Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2006, 11:56 PM   #5 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Erteleme Alışkanlığının Nedenleri

You complete what you start. Procrastination is a thing of the past. You see it through. You outline complex tasks. Break them down into manageable segments. Develop a timeline of when to start and when to complete each segment. You put them all together. You complete what you start. The old ways of procrastination, and their underlying causes, are meaningless, unimportant, irrelevant, part of the past. Not now. Not in your future. You are now the type of person that completes what you start. You are now the type of person that makes it happen."


Başladığın işi bitiriyorsun.Erteleme alışkanlığı geçmişte kalan bir şey.Sana karmaşık gelen işlerin bir taslağını çıkarıyorsun.Başedebileceğin parçalara bölüyorsun.Her parçayı Ne zaman başlayıp ne zaman bitreceğin ile ilgili bir zaman çizelgesi hazırlıyorsun.Ve başladığın işi bitiriyorsun.Eski erteleme alışkanlıkları ve bu alışkanlığın altında yatan nedenler senin için anlamsız,önemsiz artık.Onlar geçmişin bir parçası.Şimdinin değil.Gelecekte ki hayatında da erteleme alışkanlığına kesinlikle yer yok.Şimdi başladığı işi bitiren bir insansın.Şimdi eylem yapan birisin.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla