Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2008, 01:48 AM   #10 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart

Bolluk ve Bereketin Hasat Zamanı


"Şifacının Yolu" destesinden bu haftanın kartını iki gün önceden çektim. Yeni yıla girerken hepimize ihtiyacımız olan motivasyonu verecek bir kart çıkmasını diledim.

Aşağıda yeni yılın ilk kartını bulacaksınız. Bakalım 2009'un ilk haftasında hangi konular üzerinde düşünmeliymişiz.

Bolluk ve Bereketin Hasat Zamanı

Dua: Büyük Ruh, senin hediyeni kabul ediyorum. Bana dünya nimetlerini sunduğun ve beni bolluk içinde kolladığın için sana teşekkür ederim. Toprak ana bana tüm ihtiyaçlarımı vererek bana bakıyor. Benim aklımdan geçirdiklerimi hediyeler olarak hazırlıyor ve kollarında benim için barındırıyor. Senin yaratıcılık kristalin, bana sunduğun bolluk ve bereketlerden yenilikler yaratmam için beni teşvik ediyor.

Öğreti: Atalarımız, Büyükannelerimiz, Büyükbabalarımız hayatlarını ve bilinçlerini toprağa teslim ettiler. Bunu bizler için yaptılar. Bu yüzden dağlar, ovalar, düzlükler kutsaldır. Binlerce yıldır dünyamızda yaşamış insanlar bu topraktır. Onlar bizim yaşayabilmemiz için öldüler. Onların bilinci bu topraklardaki yaşam olmuştur. Çünkü toprak onu dönüştüren her tanrı ve tanrıçayı içine alır. Her peygamber, her şifacı, her ermiş, her amazon, her savaşçı, her kâhin ve her sıradan çiftçi onun rahminde yer alır. Onun hazineleri bol ve çeşitlidir.

O sana şimdi şunu söylüyor: “Gözlerini Aç! Ve doyumun kaynağının ve bütünün anlayışının sana sunduğu hediyeyi kabul et!” Bolluk içinde yaşamak senin toprakla nasıl bir bağ içinde olduğuna bağlıdır. Çevrende hangi zenginliklerin bulunduğunu keşfet. Hayat her yerde senin arzularını gerçekleştirmek için emrine amadedir.

Eğer parasal anlamda problemlerin varsa, şunları yapmalısın:

1) Sahip olduğun şeyleri gözden geçir ve onları incele! Onları tek tek ele aldığında kendine şunu sor: İçinde şükran duygusu oluşuyor mu?

2) Şükran duygusu duymadığın her şeyi hayatından bir an evvel çıkar. Onları ihtiyacı olan, sahip olduğunda sevinecek insanlara ya da toprağa ver.

3) Ardından tekrar duygularını gözden geçir. Duygularında bir değişiklik oldu mu? Hala bir şeylere ihtiyaç duyuyor musun? Eğer duymuyorsan problem çözülmüştür.

4) Eğer hala bir şeylere ihtiyaç duyuyorsan, istediğin şeyi imgelemeye başla ve ona nasıl bir kıymet biçtiğini düşün. Onun nasıl özenle hazırlandığını ve sana sunulduğunda ne kadar mutlu olduğunu imgele. Karşılığında değer verdiğiniz bir şeyi elden çıkarın, ihtiyacı olan birine ya da toprağa verin. İsteğiniz elinize geçtikten sonra onu kullanın, ihtiyacınız kalmayınca onu ihtiyacı olan birine verin ya da toprağa iade edin.

5) Huzurlu ve dingin olun. Rahatlayın! Tohum toprağın rahmindedir. İsteğin o büyüyecek ve isteğin dünyaya getirilecektir.


Sevgiler

Yurdahal

31.12.2008 saat 01:39

Bostancı
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla