Konu: din
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 11:07 PM   #9 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: din

hüviyetime müslüman yazmışlar,hayatım boyunca ayıp yasak günah cenderesi içinde boğum boğum boğmuşlar..kendi nefsine sahip olamayan adamların nefsinide bana emanet ederek imanımı bir metrelik baş örtüsüne sığdırmaya çalışmışlar..her platformda bu konuyu açmaya çalışarak,bir iki kişiyi kendi aralarına almaya gayret ederek, cennetten bir parça daha parsellemeye çalışmışlar.

arkadaşlar beni din konusunda düşündükleriniz,politik görüşleriniz,hayatınızda yaptığınız en büyük hatalar vs. hiç ilgilendirmedi..bu siteyi..allah, peygamber,mezhepler,politikalar, politikacılar hiçbir zaman konuşulmadığı için..sadece insanca zaaflarımız konuşulduğu için seviyorum...hepimiz zayıflıklarımız, zaaflarımızla birbirimize benzediğimiz için olduğumuz için biriz bütünüz aynıyız..
lütfen bu bütünlüğü bozmayalım..allah aşkıyla yandığımız zaman bu aşkı sadece bunun için kurulan platformlarda haykıralım..
son zamanlarda bu sitede illaki din konusunun konuşulmasını isteyenler öldüler öldüler dirildiler..bunu yapamadıkları için...lütfen yine izin vermeyin..
  Alıntı ile Cevapla