GÜNAYDIN HAYAT,
Bugun her seyi oldugu gibi kabul edip, onlari degistirmek icin savasmayacagim.
Bugun kendime, vucuduma bakacagim canimi acitmayacagim. Sadece iyi seyler yiyip, icecegim cunku; vucudum benim en iyi dostum.
Bugun beynimi calistiracagim, bir seyler ogrenecegim, tembellik etmeyecegim, beni akillandiracak seyler okuyacagim.
Bugun vicdanim icin iki sey yapacagim. Birincisi birine farkettirmeden iyilik yapacagim, ikincisi coktandir erteledigim bir isimi halledecegim.
Bugun olumlu olacagim. Guzel giyinecegim, kibar olacagim. Takdir edecegim. Kimseyi elestirmeyecegim ve ukalalik yapmayacagim.
Bugun kendime bir plan yapacagim ve neyi ne zaman yapmak istediğimi yazacagim.
Bugun kendime yarım saat ayiracagim ve rahatlayip guzel seyler dusunecegim. Bugun hic korkmayacagim. Hele mutlu olmaktan hic korkmayacagim.
İnsanların beni sevdiginden suphe duymayacagim.
BUGUN MUTLU OLACAGIM.....
Alıntı bu yazı.. kim yazmış bilmiorum ama iyi yazmış....
Yeni bi haftaya başladım.Haftasonum hayata şaşırıp şaşırıp kalmakla geçti, ne güzel bişi bu şaşarmakkk
şaşırdım, tanıdığım sandığım insanı tanımadığımı anladım...
şaşırdım tanımıyorum sandığım insanı tanıyormuşum gibi hissettim, paylaştımmm...Burada yazısına rastladığım insan Hayal arkadaşım, gerçeğiyle karşımdaydı tanıştım sevdim.
şaşırmak, yarışmak, eğitilmek(verim toplantısındaydım), sevmek, sevildini sanıp hüzünlenmek, en çokda ÖZLEMEK..
bi sürü karışık duyguyu taddım haftasonu.
Koşarak , şükrederek geldiğim evimde oğluşuma sarılıp uyudum tüm gece. Hayat bu beee didim..Bu işte. daha nolsun.