Konu: Tepkiler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2006, 06:03 PM   #2 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Tepkiler

Genel olarak yorumlar ,siteye olan ilgi ve insanların olaya bakış açısı gayet olumlu.Motive edici sözler,teşekkürler, övgüler bunlar çok güzel ve benim için çok değerli.

Ancak zaman zaman direk olmasa da dolaylı olarak site hakkında olumsuz fikir bildirenler mevcut... Başka forumlarda yazan böyle bir iki kişi var.

Bunları ayırmak gerekirse...

1.Grup diyor ki:Telkinler duyulmuyorsa etki etmez.Bu sadece plasebodur.Sesi sonun kadar açıldığı halde duyulmaması gösteriyor ki bu telkinlerin hiç bir etkisi yoktur...

Cevabım:Telkinlerin etkileri olduğu hatta her bir cd 'nin farklı farklı etkileri olduğunun bir çok örneği mevcut.Zaten farklı telkin dinlenildiğinde farklı etki ortaya çıkıyor.Örneğin kilo verme telkini aynı zamanda erken ve zinde uyanmayı sağlıyor.Suçluluk duygusu telkini dik yürüme etkisi yaratıyor.Telkinleri dinleyenler zaman zaman çok okumuş gibi başlarında bir ağırlık hissediyorlar.Televizyon izleme isteği azalıyor vs...

Bu örnekler çoğaltılabilir....Ancak bu örnekler ne kadar çoğaltılırsa çoğaltılsın duyulmayan telkin etki etmez diyerek dinlemeyenler kendileri bilirler.


2.Grup:Birinci grup hiç etki etmez diyordu.İkinci grup ise çok etkilidir dikkat diyenlerin grubu.Bu grup diyor ki kişisel gelişim için dinlediğiniz olumlu sözler çok etkilidir hatta o kadar etkilidir ki zararı dokunabilir.

Buna cevabım ise şudur.Uzun senelerdir yurtdışında bir çok böyle cd hazırlayan siteleri ziyaret ettim.Hiç birinde ben şunu dinledim zararı dokundu diyen görmedim.
Bir görüşe göre bilinçaltımız kendisine faydalı olanı alıp faydalı olmayanı zaten kabul etmemektedir.

Ancak hemen şunu belirtmeyelim scriptler çalışmamızda oldukça önem arzediyor.Daha önce kullanılan scriptleri kullanıyoruz.Kendimiz herhangi bir metni uydurup mp3 yada cd haline getirmiyoruz.Bu nedenle cd mp3 hazırlanırken kullanılan metinler önemlidir...






Özetle bana doğru bakış açısı nedir derseniz....
Tüm dünya kişisel gelişim cd lerini kullanıyor kendilerini geliştiriyorlar bu sayede daha verimli çalışıyor daha çok üretebiliyorlar.
Biz neden bu tür cd ler kullanmayalım ki...
Elbette bu konular ülkemizde yeterince bilinmediği için kimisi hiç bir etkisi yoktur kimisi ise çok etkilidir zararlıdır diyerek kafa karıştırmaya çalışacaktır.
Bunları normal karşılıyorum...

Sitemizden faydalanıp hiç bir mesaj yazmayan yüzlerce kişi var.Bu üyelerimizden de rica ediyorum.Daha fazla yazıp yorumlarını esirgemesinler.Hissetikleriniz benzer şeyler olsada eğer bu site hayanızda bir değişime neden oldu ise bunu ifade etmek gerekir.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla