Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2008, 09:07 PM   #146 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart






30 Aralık: "Sen benim ellerim ve ayaklarımsın. Mucizelerimin ortaya çıkması için hem sende hem de senin vasıtanla çalışmam gerekiyor. Krallığımı, yeni cenneti ve yeni dünyayı meydana getirebilmem için seni kullanmam gerekiyor. Sen, sana ihtiyacım olduğunu farkedene kadar, bu harika yeni cennet ve yeni dünya hakkında duyumlar almaya devam edeceksin, ancak onun gerçekleşmesine tanık olamayacaksın, onda yaşayamayacaksın, onun sende ve senin etrafında çalışmasını göremeyeceksin. Ütopik bir düşün neye yararı var ki? Onun gerçekleştirilmesi lazım. Ve bu da ancak sen ondan bahsetmeyi bırakıp, onu yaşamaya başlarsan olabilir. Boğulan birini gördüğün zaman, kıyıdan ona seslenerek nasıl kurtulacağını tarif etmen pek bir işe yaramayacaktır. Suya atlayıp yardım etmek için çaba sarfetmen gerekir. O nedenle, yeni cenneti ve dünyayı yaratmakla ilgili bir şeyler okumanın, öğrenmenin pek faydası olmaz. Onu gerçekleştirmek için onu yaşamaya başlaman gerekiyor."





__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla