Konu: ASANSÖR..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2006, 10:27 PM   #8 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ASANSÖR..

Tarihte asansörden düşen ünlüleride hatırlayalım bu arada
Kırca kaza geçirdi

ATV Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca, Kuruçeşme’deki evinin asansör boşluğundan 7 metre aşağıya düşerek yaralandı.

Kırca’nın sağ kolunda kırıklı omuz çıkığı, sol diz kapağında çatlak, sol ayak başparmağında çıkık, sol ayak topuk kemiğinde de çatlak bulunduğu ve 3 saat süren ameliyat geçirdiği bildirildi.

Florance Nightingale Hastanesi ortopedi ve travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Nejat Güney ile Uzm. Dr. Eyüp Bakmaz, Ali Kırca’nın sağlık durumu hakkında bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Prof. Dr. Güney, Kırca’nın sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve ileriye yönelik endişe edilecek bir durum bulunmadığını belirterek, yapılan ameliyatla Kırca’nın sağ omuzundaki çıkığın yerine konulduğunu, vücuttaki yaygın kesiklerin de temizlenerek dikildiğini vurguladı. Ortopedi uzmanı Dr. Eyüp Bakmaz da, Kırca’nın birkaç gün sonra taburcu edilebileceğini, ancak “işine dönmek için birkaç aya ihtiyacı olacağını” vurguladı.

Evini görmeye gitmişti

ATV Haber Koordinatörü Ayşenur Arslan da, gazetecilere, kazanın, Kırca’nın Kuruçeşme’de inşaat halindeki 3 katlı evine yaptığı ziyaret esnasında meydana geldiğini bildirdi. Arslan, inşaatın tamamlanmamasından doğan bir sorun yüzünden Kırca’nın asansör boşluğundan 2 kat aşağıdaki asansörün üzerine düştüğünü belirterek, “Kaza şanssızlık; ama sonucu büyük bir şans... Çok ciddi olabilecek bir kazayı ucuz atlattık.” dedi.

02.06.2001 GAZETE HABERİ

Düşmenin ne olduğunu bilirim

Gazete Haberi

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İstanbul Kuruçeşme'deki evinin asansör boşluğuna düşerek yaralanan ATV Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca'ya 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Demirel ziyarette, 'Damdan düşen damdan düşenin halinden anlar' deyince, Ali Kırca kahkahalara boğuldu.

Süleyman Demirel, İMKB'nin merkezinde düzenlenen İktisadi Kalkınma Vakfı'nın (İKV) 37. Olağan Genel Kurulu'na katıldıktan sonra, Metropolitan Florance Nightingale Hastanesi'nde yatan ATV Haber Dairesi Başkanı Kırca'yı ziyarete gitti. Oldukça kısa süren 'geçmiş olsun' ziyaretinde Süleyman Demirel, Kırca'ya, daha önce kendisinin de asansörden düştüğünü anlattı.

Damdan düşen halden anlar

Demirel, konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Ben de düştüğüm de başımı tutmuştum. Baş ve bel çok önemli. Damdan düşen damdan düşenin halinden anlar.'

Demirel'in sözleriyle birlikte morali yerine gelen Ali Kırca da, 'Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Teşekkür ederim' diye konuştu. Süleyman Demirel, hastaneden ayrılarak Atatürk Havalimanı'ndan uçağa bindi ve Ankara'ya döndü.

Osman ÖRSAL


Bindiği asansör boşluğa düştü
Hilmi DUYAR / BALIKESİR Gazete Haberi

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Işılay Saygın'ın Balıkesir SSK Hastanesi'nde bindiği asansör boşluğa düştü. Emniyet frenleri sayesinde Saygın ve asansördekiler yara almadan kurtuldu.

Bakan Saygın dün sabah Vali Alaaddin Yüksel ve Belediye Başkanı Sami Gökdeniz'i ziyaret etti. Ardından, ANAP, DTP ve DSP il başkanlıklarını dolaştı. Saygın daha sonra geçen hafta trafik kazasında yaralanan, arkadaşı TRT İzmir Bölge Müdürlüğü'nde Alım Müdürü Mehmet Aydın'ın üniversiteli kızı Burcu Aydın'ı ziyaret için SSK Hastanesi'ne geldi. İkinci katta tedavi gören Burcu'nun yanına çıkmak isteyen Bakan Saygın, ANAP Balıkesir Milletvekili Hüsnü Sıvalıoğlu ve partililerle birlikte hasta taşınan asansöre bindi. Ancak asansör ikinci kata geldiği sırada makaralardan boşaldı ve hızla boşluğa düştü. Devreye giren emniyet frenleri, kabinin yere çakılmasını önledi. Asansör yere birkaç santim kala durdu, büyük tehlike, kimsenin burnu kanamadan atlatıldı. Soğukkanlılığını kaybetmeyen Bakan Saygın, olaydan sonra hiç birşey olmamış gibi, merdivenlerden çıkıp Burcu'nun odasına geldi, ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Bakan gazetecilere, ‘‘Kazayı ucuz atlattık. Az daha ziyaret için geldiğim hastanede benim ziyaretime gelecektiniz. Verilmiş sadakamız varmış hiç bir şey olmadı’’ dedi. Saygın, çıkışta da merdivenleri kullandı.

16 Mart 1998, Pazartesi




__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla