![]() |
Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi çok teşekkürederim.benim için çok eğlenceliydi..hepinizi çok seviyorum.. |
Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi Tebrik ederim bluegirlx... |
Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi Tatlım tebrik ederim seni. Çok sevindim. En güzel şekilde faydalanman dileğiyle. Hayırlı olsun. 956k |
Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi öncelikle beni zor günümde yarışmadan haberdar eden yenibirhayat 'a sonrada size ayrı ayrı teşekkürler..sizlerin beğenisini kazanmak ve kendimi şanslı hissetmek bana çok iyi geldi..hepinizi çok seviyorum.. |
Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi Sen bir kitap önerisi istedin yenibir hayattan ve evren sana o kitabı bir hediye olarak verdi sevincli sevincli sevincli Süper bir başlangıç oldu tatlım Ağustos ayına girlhaha girlhaha girlhaha Bu arada demek ki temmuz ayı sandığın kadar verimsiz geçmemiş sevincli sevincli sevincli Tebrik ederim canıımm http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi Bu aktivite ay ortasında açıldığı için diğer ayı da kapsamasını düşünüyordum..Daha fazla paylaşım olması açısından, zira ödül için yeterli bir paylaşım göremiyorum..Değerlendirilme yapılması gerekli görülmüş,biz de gerekeni yapalım.. Sevgili bluegirlx tebrik ediyorum seni..Kazanacağını biliyordum desem yalan olmaz,herşeyden önce yaşadığın hayat sınavının farkındalıklarınla üstesinden gelebildiğini düşünüyorum ve azmini takdir ediyorum..Sadece bu yüzden ödülü benim nazarımda fazlasıyla hakediyorsun.. Hediye kitabin ile ilgili özelden ya da msn den ulaşırsan sevinirim.. |
Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi Tebriklerrr bluegirlx ;))) |
Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi Tebrik ediyorum , gelişimini ve değişimini de . Hayırlı olsun yeni kitabın :)) |
Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi benim için bu yarışmanın önemi hikayeleri yazdıktan sonra bir çocuk masalı yazabildim..başlamak önemlidir bir kez daha anlamış deneyimlemiş oldum..çok teşekkürler.. |
Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi Arkadaşlar,aktivitemiz devam ediyor.. Paylaşımlarınızı bekliyoruz.. Kazanan üyemiz eylülün ikinci haftası açıklanacak..actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:15 PM. |