Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

yeni günlük -bu sefer marea ;

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri yeni günlük -bu sefer marea ; Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba, temmuz ayının ortasında cekirdek inanc calışmasının cdsi elime ulaşmıştı.sonra yıllar once üye oldugum bu siteye tekrar üye oldum baska bir nickle.eski üyelik şifremi bilemedim cunku.herneyse bu kısmı gecelim. telkinleri anlatıldıgı gibi dinleyemedim , bunun bir sebebi ülkenin gündemi. 13-14 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

yeni günlük -bu sefer marea ;

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-11-2016, 06:53 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart yeni günlük -bu sefer marea ;

merhaba,

temmuz ayının ortasında cekirdek inanc calışmasının cdsi elime ulaşmıştı.sonra yıllar once üye oldugum bu siteye tekrar üye oldum baska bir nickle.eski üyelik şifremi bilemedim cunku.herneyse bu kısmı gecelim.

telkinleri anlatıldıgı gibi dinleyemedim , bunun bir sebebi ülkenin gündemi.
13-14 temmuz gibi ilk dinlemeye basladım sonrasında 15 temmuz malum olaylar oldu hepimiz gerildik korktuk vs..birde bende cekirdek inanc telkinlerim gerginlii ofkesi üst üste gelince 2.turda ben kendimi taşıyamaz kadar öfkeli depresif sinirli oldum.bende tamamen kesmedim ama tarif edildigi şekliyle dinleyemedim ..

bu sürecte bende degişiim iş hayatımla ilgili oldu.işsizdim zaten.özelimde de cok sorunlar vardı.zten cekirdek inanc calışması yaptırmamın nedeni bunlar bir ömür hep aynı tekrar aynı sorunlarla farklı mekan ve zamanlarda tekrar tekrar ugrasmam..işsiz olmama ragmen kaygı yoktu.endişe yoktu.para durumum için sıkıntı yapmıyordum..üstelik yana yakıla iş aramıyordum..BU halime alışamamıştım.telefonda acamaıdm bir türlü Atakan Beye. buraya yazdım ama site eskisi gibi aktif degil anladıgım kadarıyla.
ve ben bu yeni para iş ruh halime alışamazken cok iyi olarak niteledigim bir işe girdim.ve öyle memnunum ki. 20 yıldır bu kadar güzel ve mutlu hissettigim bir iş ortamım ve iş memnuniyetim olmamıştı..maddi şartlarımda iyi.hayatımda ilkdefa sigortam aldıgım maaş üzerinden yatıyor..vs.demekki diyorum telkinler benim iç dünyamı bilincaltımdaki kalıpları kırmıiş.kendimi şanssız bahtsız görme huyumu degiştirmiş. ki böyle degil artık.Evrene ne gönderirsek bize dönüşü o oluyor cünkü..Ama bilinçlatını yeniden programlamak cokda kolay degil..hele de artık yetişkin yaşlarınızda iseniz.ben 30larımı devirmiş biriyim ama dünyaya bakışım deişiyor.

simdi calıştıgım için 8 saat telkin dinleme şansım yok ama 4 turluk programa yeniden basladım bu hafta.gece 2 saat mutlaka dinliyorum.İllaki bi gerginlik oluyor ama ilk aldııgım zamanlarki öfke filan yok .
uykum coktu birkac gun once.sanki kıs uykusundaymışım gibi kalkıyorum yataktan.birde 2 gun once sabah nasıl mutluydum oglende bir sinirlilik geldi.bende sastım iş ortamıma yansıtmamak için efor sarfettim.
dalgalanmaları kimseye caktırmadan yaşamaya calışıyorum.

13 tane telkinim var..bazısı 3 lü halde geldi..bazısı 2 li..acaba 3 tekrarlı verilen telkinler bende daha kuvvetli cekirdek inanc var o konuda ondan mıdır ? bilmiyorum..herseye da ac tel ac tel olmuyor.Dilerim bilen ve daha once bu calışmaları yapanlarda bizlere yardımcı olur.

ilk 10 gunu bitirmedim. 10 gun olarak degilde 80 saatlik dinleme olarak takip edicem mecbur.bütün gece dinlersem sabaha kötü oluyorum kafam kazan gibi.Buda işte yeni gelen oldugumdan o halde işe gitmek istemiyorum.2 saat yada sıralaıdıgım şekilde 1 tur dinleyerek uyuyorum.haftasonu artırıyorum..Böyle 4 tur yapıcam.

günlük olarak da burda takip edicem.paylaşmak güzeldir. baskalarına da yararı olur.
Herkese tavsiye ederim.cekirdek inanc calışmasını. malesef temelde yetiştirildigimiz toplum.anne babalar sorunlu haliyle bizde kafada bir sürü absürdlükle yaşamaya mecbur kalıyoruz..böyle yetiştirildigimiz ve cevre etkileşimleri sebebiyle.fakat bunlar kaderimiz degil. ayrıca biz cocuklarımıza daha iyi bilincaltı oluşturmalıyız.bunun için önce kendimizi düzeltmemiz lazım.

sevgiler herkese.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2016, 06:59 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni günlük -bu sefer marea ;

Çabalamadan yaşanan bir hayat çekirdek inançlardan arınmış bir hayattır. Çekirdek inanç gereksiz çabaya sebep olur. Çabaladığınız şeylerde çekirdek inancınız gizlidir. O yüzden bir zen sözü der ki çabalamadan çabalayın. Çabayı bırakan aydınlanır ama başta çabalamak gereklidir. Arayan bulamaz ama bulanlar hep arayanlardır.

...bu bakıs acısını begendim..-- biz caba göstermeyi zorluklarla bogusmayı sanki hayatın geregi gibi algılayoruz ama degil.
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2016, 03:25 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni günlük -bu sefer marea ;

Yeni günlüğün hayırlı olsun.Çekirdek inançsız telkin dinlemek boşa kürek çekmek gibi...Senin içinde birikmiş kalıplar.İnsan olarak hepimiz övülmeye muhtacız.Onaylanma isteği deniyor buna.Bir aferin denmesi için 30 takla atıyordum mesela.Annemle en çok takıştığımız konu bu.Eleştirinin sadece olumsuzlukları söylemek olduğunu düşünüyordu.Bir gün dedim anne herkes benim hakkımda o kadar iyi düşünüyor ama ben kendime değer vermiyorum ve hep kötü özelliklerime takığım (ve inat ettiğim için değişmek istemiyorum)Sonra 10 özelliğimden dokuzunun hatta yüzde 95'in iyi olduğunu söyledi ama ben neden hep hayatttan 5 almış gibi hissediyorum.Egom değil süper egom gelişti maalesef.Hepimiz belirli kalıpları taşıyoruz hatta bazen başarının anahtarı da bu.Ben yapamam deyip korkum sonra ben yapabilirim demek.Çoğumuz o noktada oğlum olmayacak diyor.

Çekirdek inançtan sonra süreç daha hızlı ilerledi.Kafamı kuma gömme halim azaldı.Süreç daha çok hızlandı.

Uykulu uyanma maalesef bende de oluyor.Benim bir de burunda alerjik gece tıkanıyor.

Değişmek gerçekten kolay değil acı veriyor.Hayata bakış açın değişiyor.İnsanlara bakış açın ve yaptığın seçimler değişir.Asıl iç sesin değişiyor.Sana kaç bu işin üstesinden gelemezsin diyen en azından bir kere dene , üzerine git diyor.

Hızlandırılmış bir terapi gördüm en sonunda hipnoz ile bilinç altıma baktı terapistim. Telkinlerin üzerinden bir seneden fazla zaman geçti.Çekirdek inanç üzerinden sekiz-dokuz ay geçmişti.Sonuç terapide dahil bilinç altım tertemiz.

Şunu fark ettim.Uzun listeler kısa zamanda etki etmiyor.Ya hep ya hiç gibi.Evet çekirdek inanç bir noktadan bir noktaya götürüyor ama tek telkini uzun süre en az 10 dinlemek gerekiyor.Sonra bu telkini listeye koydun mu o telkin uykuda 1 saat dinlenmiş olsa bile etki ediyor.Araba kullanma rahatlığını çok önceden kısa bir liste ile dinlemeye başlamıştım.

Ondan etkili olanı söyleyeyim.Ego aslında bizim güven ve irade duygumuz.Bu gelişmeyince super ego yani kuralcı yan gelişiyor.Sürekli kurallar içinde kalıyorsunuz.Bağımlı oluyorsunuz vs. Ego güçlendiriciyi tek olarak dinleyin.Bazen araba kullanırken hata yapıyorum araba kullanma rahatlığını çıkarmış olsam da geri koyuyorum.

Ekim ayında en az 10 gün 80 saat ego dinledim ve araba kullanma rahatlığı telkinini aramıyorum.Egonuz tam olarak gelişince bence satın alınan diğer telkinler daha hızlı etki edecek. Hepsinden bir dilim almaktansa önce karnı doyurmak daha etkili bence.

Müziklerin üçlü veya ikili olmasının etkisi yok.Sadece arada müzikleri değiştirmek lazım.Bağımlılık yapar gibi oluyor sanki.Atakan bey bana müzikleri karıştırma demişti.Her telkinin new age versiyonu yok.Her döngüde müzik tarzını değiştirmiştim..New age haliyle 3-5 telkin var.O telkinleri o gece fazla dinlediğin için biraz daha etki ediyor.Liste kısa çünkü.Tek telkini belki bir buçuk iki saat dinliyorsun.

Mücadele etmek lazım ama kişi kendisiyle savaşmamalı. Oluruna bırakabilmeli.Korkarak vazgeçmektense içinde mücadele ruhu olup vazgeçmek ya da kovalamamak daha doğru.Çünkü bunun içinde korkaklık veya boş vermişlik yok.Olursa olur olmazsa önüme bakarım diyebilmek var.

Telkinleri 7-8 saatten fazla dinleyince uykuda aşırı aptal/sarhoş yapıyor.Özellikle 12 saat uyunan veya 10 saat uyunan pazarları.Ninni gibi geliyor.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2016, 09:25 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni günlük -bu sefer marea ;

deneyimlerini paylaştıgın için teşekkürler Kıpcakbeyi.

her adem bir alem denmiş.herbirimiz kendimize özel bir dünyaya sahibiz.ben biraz da annemin ve akrabaların beni şanssız görmesiz etiketlemesi yüzünden sanırım kendimi hep böyle zannettim.ve yapı olarak bardagın boş tarafını görürdüm..Bu özelligim degişti sanırım.Allahın izniyle..

telkinler faydalı elbette , ama yaşını aldıkcada insan hayatın ve kendisinin daha cok farkına varıyor sanırım.

dinlenme mduna gecicem 3 gun.kendimi yorgun ruhsuz hissediyorum..depresif olmak gibide degil bi agırlık var üstümde.
bir saat kadar anne baba destegi telkinin dinleyip bu aksam baska bir şey dinlemiycem..işyeri yeni nasıl bi modda oldugum önemli.

ah su erkeklerle olan basarısız ilişkilerimi de yoluna koysamda..hayatımın insanını hayatıma ceksem.gectigimiz 1 ay da o da oldu sanmıştım ama herzamanki gibi işer ters gitti.her gelen gibi bu da gitti. :( üzgünüm.

degişim sancılı gercekten..
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2016, 09:38 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni günlük -bu sefer marea ;

Alıntı:
KıpçakBeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
li
.Atakan bey bana müzikleri karıştırma demişti.Her telkinin new age versiyonu yok.Her döngüde müzik tarzını değiştirmiştim..New age haliyle 3-5 telkin var.O telkinleri o gece fazla dinlediğin için biraz daha etki ediyor.Liste kısa çünkü.Tek telkini belki bir buçuk iki saat dinliyorsun.
.
müzikleri karıştırmamak ne demek ? mesela bütün telkinlerin piano versiyonunu mu dinledin..birinde doga birinden piano vs olmuyormu.
ben ilk cd geldiginde cd yi bastan sona hiçbişi ayırmadan dinlemiştim.

birde aynı telkin doga da 5 dk pianoda 14 dk olabilmiş mesele..neden acaba?
her türde aynı script yok mu ?

new age en sevmedigim..içim daralıyor o calarken.fena oluyorum
anne baba destegi - hizmet edenler -düzenleycilier sadece bunlarda gelmiş new age..
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2016, 02:34 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni günlük -bu sefer marea ;

Karıştırmamak demek listenin tamamen aynı seste telkinlerden oluşması demek.Dinlediğin tüm telkinlerin doğa olması demek ya da klasik müzik olması demek.

Aslına bakarsan tüm telkinlerde bir bütünlük yok. Piano denilen müzik klasik müzik olabiliyor. New age müzikleri farklı olabiliyor.Doğa versiyonun birinde kuş cıvıltıları da varken diğerinde sadece deniz ve su sesi oluyor.Klasik müziklerin altında da aslında su sesleri olduğunu duyuyorsun.

Ben de öyle çok uçuk kaçık zaman farkı olan bir telkin yok.Belki biri 10 diğeri 12 dakikadır. Megabaytları tutmuyor bu zaten teknik bir konu.Müziğin kalitesi vs hepsi etken onu o kadar dert etmiyorum.

New Age yatarken dinlenebiliyor. New age ve klasik uyumadan önce bazen uyutmuyor ama doğadan klasiğe dönünce uykun hafifliyor biraz daha dinç kalkıyorsun sanki.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2016, 08:49 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni günlük -bu sefer marea ;

hep aynı müzikleri dinleme konusnu ögrendiğim iyi oldu..bir sonraki turda o sekilde dinleyeyim.

3-4 gun hiç dinlemiycem..bugun cok agırlık ve kafar karısıklıgı fazlasyıla sıkıntı oldu üstümde.gerci birazda havalrdan mıdır nedir herkes bi nebze kötüydü.
persembe yada cuma tekrar telkin turlarıma baslarım diyorum..aslında tamamen bırakıp birkaç ay sonra mı baslasam dedim ama ,hazır bir yerlere gelmişken bilinçaltı devam etmek az da olsa faydalı olur diye düşünüyorum..

ayrılık acısını bile daha hafifi yaşadım ..eskiden olsa ne kadar üzülürdüm..şimdi esti gecti..
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2016, 10:22 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni günlük -bu sefer marea ;

bu aksam 2.tura baslıycam..bu sefer aynı muzikleri dinliycem telkinlerde.

hayırlısı .
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2016, 11:31 AM   #9 (permalink)
ava
 
Üyelik tarihi: Apr 2016
Mesajlar: 14
Tesekkür: 3
4 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ava is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni günlük -bu sefer marea ;

Merhaba bence bırakmadan devam edin insan başlarda dinlemenin verdiği rahatlık ve bilinçaltının direnmesi sonucu vazgeçmek isteyebiliyor ama kalıcı değişim için sebat etmek gerekir.
ava isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2016, 02:27 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni günlük -bu sefer marea ;

öfke hali sinirlilik gibi sebelerden acaba devam etmesem mi..diyorum..
cünkü işyerimde yeniyim bu tür gelgitleri kaldıramıyorum ara verdigimde daha rahattım mesela..bu hafta...

aksam dinledim..sabahda..haftasonu fazlaca dinleyip ,hafta içi eve gelince bir tur yapsam zaten 3 saate yakın sürüyor..oldugu kadar..
böyle böyle 4 turu tamamlarım inşallah.
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


yeni günlük -bu sefer marea ;

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri yeni günlük -bu sefer marea ; Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba, temmuz ayının ortasında cekirdek inanc calışmasının cdsi elime ulaşmıştı.sonra yıllar once üye oldugum bu siteye tekrar üye oldum baska bir nickle.eski üyelik şifremi bilemedim cunku.herneyse bu kısmı gecelim. telkinleri anlatıldıgı gibi dinleyemedim , bunun bir sebebi ülkenin gündemi. 13-14 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.