Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Bu da Benimkisi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bütün arkadaşların böyle detaylı anlatmasını diliyorum. yani herkes tüm yönleriyle açık açık yazsa bizler de çok daha iyi faydalansak. paylaşımlar için size teşekkürler....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Bu da Benimkisi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-03-2016, 03:34 PM   #11 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2015
Mesajlar: 8
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nalanca is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

bütün arkadaşların böyle detaylı anlatmasını diliyorum. yani herkes tüm yönleriyle açık açık yazsa bizler de çok daha iyi faydalansak. paylaşımlar için size teşekkürler.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nalanca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2016, 11:07 AM   #12 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Alıntı:
nalanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bütün arkadaşların böyle detaylı anlatmasını diliyorum. yani herkes tüm yönleriyle açık açık yazsa bizler de çok daha iyi faydalansak. paylaşımlar için size teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.Bu işe başlarken yani benim foruma kayıt olup yazıları yazmaya başladığım tarihlerde ve öncesinde ciddi dirençler oluşmuştu hatta o yüzden dedim benim bunları yazmam lazım.

Bunları yazarken insanlar benim hikayemi bilmezse durumu kavrayamaz diye düşündüm.Kan kusar kızılcık şerbeti içtim derdim.Bazı şeyleri hiç paylaşmam.Bazı şeyleri çok az paylaşırdım.Kendimi çok bastırdım.

Şunu öğrendim senelere yayılan tarih merakım boyunca olay aslında neden ve sonuçlardan ibaret değil.Her şey aslında belirli bir şey ile bağlantılı.Aslında o küçük bağlantıyı bilmezseniz puzzle eksik kalıyor kafanızda o olay canlanmıyor.Neden ki diyorsunuz.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2016, 04:49 PM   #13 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Neredeyse telkinlere başlayalı on ay oldu.Arada başka konularda yazdım ama bu benim sayfam olanları yazayım.

Her şey çekirdek inançtan sonra hızlandı.Yavaş yavaş kendimi buluyorum hala daha eksiğim var.

Geçen hafta annem ve babam yanıma geldi.Ev dağınıktı annem ufaktan kriz geçirdi ve neredeyse beş gün sürecek bir temizlik maratonu başladı.Evim biraz daha içinde durulur bir halde.Bu hali çok güzel.

Kaplıcalara gittik son iki gün. Ben elimde olanların kıymetini düşündüm araba konusuna herkes ikna oldu.Hafta sonu ailemin yanındaydım.Cumartesi galerileri gezdik.Aklımda çok farklı araçlar vardı.Hep farklı anlarda farklı şekilde karşılaştığım bir tarih hocam var.Onunla karşılaştım ve bana Fiat Punto önerdi.Yakıt tüketiminin çok iyi olduğunu duyunca şekli hoşuma giden araca ilgi duydum.

Eve gelir gelmez arkadaşımdan mesaj geldi:Ertesi gün nikahı vardı ve şahidi olmamı istiyordu.Kabul ettim.Bu arada çekim yasasında imgeleyerek hayatıma sevdiğim ve sevildiğim mutluluk dolu bir ilişkiyi çekiyorum diyorum.Kendi nikahımı imgeleyerek sevinçle o duyguyu hissederek evet diyorum.Nikah masasına oturma fırsatı çıktı.

Hemen üzerime düzgün bir şeyler almaya gittik.Güzel bir takım bakıyordum kendime hem spor hem genç işi olacak.Annem çok para vermezsen de olur demişti ama ben (ki alıp dinlemediğim halde iddialı , şık ve yakışıklı durmak istiyordum.Gözler üzerimde olsun.)

Takım ve ayakkabı yarı asgari ücreti harcadım.Pazar (dün) günü araba pazarına gittik ve bir Punto için anlaştık.Biraz bütçemin üzeriydi.Sen gerisini düşünme biz tamamlarız diyordu herkes.Pazarlıkla daha uygun alınabilirdi ama yine de galeride gördüğümüz aracın bir yaş genç ve 25000 km düşük ve temiz halini 1000 lira fazla ödeyerek satın aldık.

Ben bu satırları yazarken babam gönderdiğim parayı alıp işlemleri yapıp üzerine arabayı aldı.

Üzerimi giyinip saçlarımı yaptım biraz erken çıktık.Arkadaşımla gelin odasında beklemeye başladık.Arkadaşın babası ilçe belediye meclis üyesi şahitlerden birinin belediye başkanı olduğunu duydum.Zaten tüm şahitleri arkadaşın babası yazdırmış beni son anda ilave etmişler.Defterin bile dibini imzaladım.

Arkadaşın amcası ya da babasının amcası tee biz lisedeyken milletvekiliydi.Şahitler kısmı şehir içi dolmuşu gibi sıra sıra iskemleler döşendi.Muhtemelen Mustafa amca çok kişi çağırdı çünkü protokolden gelenleri sordular.

Neyse önümde iki milletvekili belki üç bir belediye başkanı yengenin nikah şahidi bayan bir uzman doktor toplam altı şahitle nikah kıyıldı.Siyasiler sırayla şahitlik ediyoruz ve bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz dedi.Bu arada heyecan filan yok ama gelin odasında bekleyiş çok gergindi.Arkadaş da gergin.Bana sıra geldiğinde Evet bende şahitlik ediyor ve ömür boyu mutluluk diliyorum dedim.

Dün benim benim için özel bir gündü.Fotoğraf çekimi yasaktı ama saklı gizli babam bir iki poz çekmiş.Kendi makinamla annemle beraber çekildik.Kendimi artık daha az kasıyorum.Fotoğraflarda iyi çıkmam genelde rahat olamam nasıl çıkacağım endişesi olur.Yavaş yavaş kim olduğum fotoğraflarıma da yansıyor.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2016, 11:13 PM   #14 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Çok güzel bir şarkı var.Onu paylaşmak istedim.Bundan sonra her konuya dadanıp şu telkin böyle etki etti böyle tepki demeyeceğim.Kendi konumdan devam edeceğim.İleride biri okumak istediği zaman derli toplu ulaşabilsin her şeye.

Bu da Coldrain.Başka bir şarkısını paylaşmıştım.



You wake up to another day
"This feels more pointless everday"
You say to your reflection in the mirror
You used to want to be something
You used to have more than one dream
But now they've watered down
And you don't mind being told what to do

If only you could find
What you want is what you need
Then the world you see will change
Can't you see?
Someday, someday, someday
You will finally find your way
Just wait don't give up

You work a day and go to bed
image: http://static.urx.io/units/web/urx-unit-loader.gif

"It feels like I'm fading away"
You say to the ceiling of your room
You know that you can make a difference
Just say you've had enough and you won't take it anymore
Just scream it out
From now on... I live for myself

I know it seems fo far, but day by day you take a step
It's up to you to change your fate, can't you see?
Someday, someday, someday
You will finally find your way
Just wait don't give up
Someday, someday, someday..
Read more at COLDRAIN - SOMEDAY LYRICS

Türkçesi şöyle bir şey:Tam böyle olmayabilir neyse

Yeni bir güne uyanıyorsun
Bu şey daha da anlamsız hissetiriyor
Diyorsun aynandaki yansımana
Bir zamanlar bir şey olmak isterdin
Bir rüyadan daha fazlası olmak isterdin
Ve şimdi onlar sulandı
Sana ne yapman gerektiği söylendiğinde kulak asmıyorsun


İstediğin şeyin aslında ihtiyacın olan şey olduğunu
Anlayabilseydin eğer
Dünya senin değiştiğini görecekti
Göremiyor musun
Günün birinde günün birinde günün birinde
Sonunda yolunu bulacaksın
Sadece bekle sakın vaz geçme

Gün boyu çalıştın ve yatağına yattın

Sanki soluyormuş gibi hissettiriyor
Dedin odanın tavanına
Biliyorsun ki bir fark yaratabilirsin
Sadece artık yeter de artık istemiyorum
Çığlık at
Şu andan itibaren...Kendi hayatımı yaşayacağım.

Biliyorum çok uzak göründüğünü gün be gün adım atacaksın
Kaderini değiştirmek sana bağlı.Görmüyor musun.
Günün birinde günün birinde günün birinde
Sonunda yolunu bulacaksın
Sadece bekle sakın vaz geçme
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2016, 11:31 PM   #15 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Telkin ve olumlama ile 2011 tanistim once misafir uyeydim.
Atakan beyin profili konulari misafirlere acikti onceden ne zaman profil kapandi mecbur uye oldum.
En cok guclu niyetler ve bilinc alti temizligi yaptim
21 gün niyet ve olumlamalar
Suya okunan olumlamalar
Ayna egzersizleri
Diyeceksin ki
Neden kilo veremedin
Bunu bnde bilmiyorum
Ayrica uzaktan sifa egitimi aldim
3 hocadan ayri el aldim
Fakat terzi kendi sokugunu dikemez misali
Kilo veremedim cok ugrastim fakat saglik sorunlarim hep engel oldu
Surekli ya grip oldum ya mide sorunlari vs
Simdi yine basladim grip oldum
Hemde nasil basimi kaldiramiyorum
Fakat yuruyusumu yaptim.
Pilavi hayatimdan cikardim ekmek 2dilim bugun yedim
3gundur yemiyordum
Yani demek istedigim
Degisime bu sefer cok kararliyim
Allahim sana inanan sana guvenen bu kulunu mahcup etme ne olur
Yardimini esirgeme bnden
Rabbim sen bu kuluna merhamet buyur
Rabbim sen bana yakisani degil sana yakisani bana takdir eyle
2 dunyamdada hayirli olacak sekilde sifami simdi nasip eyle ya erhamerhamin
Bnm guzel rabbim
Biz aciziz sen bizi kuvvetlendir
Ya erhamerhamin
Sizde masaallah cok azimlisini yorumlarinizi takip ediyorum. Rabbim sizinde gonlunuzun muradini versin.dileklerinizi hayirlara cevirip size gumus tepside sunsun.gokten yagsin siz altindan toplayin biz toplayalim.dunya hepimize yeter rabbena atina fid dunya haseneten ve gina azabennar rabbenav firli veli vali deyni yevme yegulun hisab
Sayfaniz hayirli olsun kardesim
Selam ve dua ile.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2016, 03:19 PM   #16 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Amin , teşekkür ederim.Bende sizin mesajlarınızı yakından takip ediyorum.Ben de hep öyle diyorum Allah'u Teala'nın hazinesinden hiç bir şey eksilmez.

Bir ara bende kafayı bozdum benim nasıl anlatayım göğüs kafesim mi küçük , diyaframım mı büyük bilemiyorum.Yaklaşık 3-4 cm lik bir yağ tabakası var göbek değil ve bu göğüsdem ileride durduğu için çirkin oluyor 75-76 kilolarda göbek ve ğögüsüm düze yakın duruyor.74 kiloda ise hafif inik.Zaten 72-70 kiloya düşünce tamamen incelmesem dahi fit ve üçgenimsi duruyorum.69 kilo ise tam ideal.Babamla çalışırken hem spor yapıyor kemdimce hemde inşaatın rutin işleri günde on kez 7. kata inip çıkma tarzı aktivitiler yapıyordum.

Neyse hani çok sevmiyorum ama Recep İvedik'te bir kamyoncu sahnesi var.Burada çıplal mankenler yerine niye badicilerin resmi var diyor ya.Youtube da artık kilo verme fitness videoları izlerken 150 kilolardan 60-70 kilolara iki yılda düşem bayanların videoları denk gelmeye başlamıştı.Bir ara dedim ben ne yapıyorum böyle ya.O dönem meşhur görevden geldiğim dönemdi ve Ramazandaydık.Burayı daha yeni keşfetmiştim.

Sonrasında bu konuları okuya video izleye (çünkü kamuda 69 gelmedim ama 72-73 ten 78 kiloya çıkmıştım ve slim fit giyinemiyordum hemen böyle çıkıyordu ortaya ) epey bir şeyler öğrendim hatta benden eğitimi hocası enişteyle epey sohbet edebilecek seviyeye geldik.

Uzun lafın kısası benim bu dönemde öğrendiğim yegane şey yağ yakmak ve kilo vermek aynı şeyler değildir.Herkesin kilo vermesi ve yağ yakması kendine özeldir.İşte bunu keşfetmek gerek.Benim vücut sanırım kilo almaya ve kütle yapmaya meyilli.Hareketsiz kalmak bana kilo olarak dönüyor.Yazın işe yürüyerek gidip geliyorum yürüme döng
üm artıyor ve yaklaşık 2-3 kilo veriyorum.

Açlık kilo verdirmiyor.Vücud her şeyi kaslarla beraber yakıyor sonra sarkık ve pelte gibi yerinden kalkmayan bir vücud oluyor.Ben ekmeği tek dilime indirdim ama işyerinde neredeyse haftanın üç günü et çıkıyor.Kavurmalar , köfteler , tas kapamalar.Dört çeşidin genelde dördüncü çeşidi tatlı , salata veya meyve suyu gibi bir şey çıkıyor.Diğeri de çorba.Etler ve pilavlar bazen makarma domine ediyor.Ben tabakları sünnetliyorum.İlk kış birden 78'e fırladım üç ayda 6 kilo.Sonra spor yaptım barfiks çekiyorum ama tek gram kardiyo yok.Burun tıkalı olduğu için koşamıyorum aslında koşmayı severim ama kesilmekten haz etmiyorum.

Akşamda aynı yemekleri yiyorum çünkü yemek yapmaktam ucuza geliyor.Gerçi şu an 3 lira oldu.Bir de tek kişiye ( bana ) yemek yapmak anlamsız geliyor.

Bir de sanırım uyku apnesi gibi bir şey var.Normalde alerjim var ve amaliyat oldukatn sonra konakalarım şişti yani ödem yaptı.Uykuda dinleneimyorum bir de spor yapınca sabah üzerimden kamyon geçmiş gibi oluyorum.

Ekmeği azaltmakta geçici bir çözüm.Vücud ilerleyen dönemde kendi günlük ihtiyacı olan kaloriyi hesaplıyor ve diyorki artık 2000 kalori değil 1900 geliyor.Metabolizma hızını biraz yavaşlat ve günde 1900 kalori ile yetinecek hale gel.Kalori açığı yaratmak önemli ama onda da aşırıya kaçmayın diyorlar.Bu nedenle kişinin yeme alışkanlıklarını çözmesi çok önemli.

Ben Soma'da da 78 kiloya çıktım günde en az 6 km engelli yürüyordum ama hayatım düzensizdi gece işten gelince dörtte yatıyordum.Saat ikide üçte çay bisküvi ve top kek yapıyorduk.Bu da yağ olarak döndü.

Natural zayıflama diye bir kitap var.Bu meşhur glikojen direncinden de bahsediyor.En güzel zayıflama metabolizma hızını yükseltmek.Bunun için bazı öneriler var.Kitabı bitirmedim ve uygulamıyorum ama yazayım.

Muhakkak sabah aç karnına spor yapın vücud elde basit şeker olmadığı için mecburen yağ yakmak isteyecektir.Eğer sabah erken kalkıyorsanız bu aynı zamanda bir metabolizma yüklemesi olacaktır ve metabolizma hızını gün içinde yükseltecektir.Over burn diyorlar.Bunun bir sıkıntısı var bu yüksek kalori açığı sizi 24 saat aç hissetiriyor.Öğünlerde kuvvetli yeseniz bile atıştırmalık yeme isteğiniz oluyor.Burada irade devreye giriyor ki maalesef sıkıntılıyız o konuda.Sanırım az miktarda çok öğün yemek o yüzden faydalı.

Yürüyüşleriniz asla 45 dakikanın altında bırakmayın.Birincisi metabolizmanız daha kısa yürüyüşlerde sanki bakkal yürümüş modunda oluyor ve birikmiş yağların yakılmaya gereği olduğunu düşünmüyor.Bu nedenle basitte yakabileceği ne varsa onu yakıyor mesela spordan önce yediğiniz çikolatayı.Kırk beş dakika üzerine çıktığınızda metabolizma diyor ki bu ciddi her halde fizana gidecek ben kara gün için beklettiğim yağları yakayım.

İkincisi kalp ritminiz ne kadar yüksek olursa o zaman bu gerçek bir antreman oluyor.Ne kadar çok nefes alırsanız o kadar vücud kan pompalıyor.Kalbiniz büyüyor ve yaktığınız kalori artıyor.Kısaca hızlı yürümelisiniz yada jogging dedikleri postacı yürüyüşü gibi yüksek tempo yürüyüş ile düşük tempo koşu arasında yürümelisiniz.Aheste ve lak laklı yürüyüş çok fazla işe yaramıyor.Maalesef bunu bizimkilere anlatamıyorum.Öğle arası işe yürüdüğümüzde yaşlı müdürümüz yolu uzatıyor ama çok yavaş yürüyor.

Elbette yürüyüşü ya da koşuyu daha fazla kardiyo haline getirmek mümkün.Bu da patlayıcı kısa mesafeler koşmak bir anda nabızı yükseltmek (ki düşük nabızlıyım) sonra nabız düşmeden yürümek belli bir ritime düşünce teakrar koşup nabızı yükseltmek ve yine tempolu yürümek gibi öneriler var ama bunlar için kalb ritmi ölçen sağlam bir cihazınız olmalı.

HIIT dedikleri şeyde yüksek tempolu kardiyo antreaamnı demek işte yağ yakmanın antreamnı bu ve yüksek ritimde çalışmak ve bunu günde 45 dakikaya tamamlamak tığ gibi yapıyor ama kolay değil.

Kettlebell/girya da hem kardiyo hem güm antremanı olarak kullanılabiliyor hatta bayanlar yurtdışında doğum sonrası kiloları bu şekilde veriyormuş ama egzersiz kolay değil ve 35-40 dakika sırılsıklam yapıyor.Bende evde perdeyi kapatıp atletsiz çalışıyordum.

Biraz tembellik ve sebat edememe var bu son telkin sonrası akşamları geçiştirme kararı aldım.Salatalı ve sebzeli yemklerden kallavi yemeklere geçince benim bünye sarsıldı.Bir iki kere denedim ama göreve gidince yine yollarda canavar gibi yedim.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2016, 04:22 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Bugün biraz gergindim.Müdür bey yok.Sorumluluk üzerimizde.Birde aksilik yaşandı.Gece sadece rahat araba kullanma telkini dinledim.Arabam hala burada değil.Bir kurstan haber bekliyorum.Yalnız benim sabah kazan gibi uyanma durumum devam ediyor.Tek telkin çok etkili olmaz dedim.Hazırlanıp işe gitmem 10 dakikayı buldu.Ucu ucuna her şey.

Şimdilik böyle.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2016, 04:46 PM   #18 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

İnsanlar hata yapınca hep topu başkasına atma eğiliminde.Bizim hikayede öyle oldu.Beni suçlamaya çalıştılar çalışan inşaat servisi ve dünkü atanmış inşaat mühendisi.Dün böyleydi.Takmadım , devreye girdim bu kimin hatalı olduğu meselesi değil , bir şeyleri düzeltmemiz lazım , olan oldu dedim

Bugün hatasını anlamış arkadaş gerçi bizim bakımcı da sert çıktı.Tasvip etmedim sanırım biraz ondan.Bugün daha yumuşak ses tonuyla konuşuyordu.Ortada yanlış anlaşılma olduğunu kabul ettiler.Ben de üstelemedim.Bu sefer başka yerlerden top geliyor ama neyse.

Önceden aldığım şu kitapları okumaya başladım.

Yıka Beynini - M. Barış Muslu | Kitapyurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş.

Kitabı buradan öğrenmiştim.Açıp bakınca hoşuma gitti.

Ayrıca eft nedir ne değildir diye merak ederken bu kitabın siparişini de vermiştim.Çin tıbbı ile ilişkisi olması daha girmesek de dimnak noktaları nedeniyle bu eftye merak saldım.

Gizli Potansiyelinize Dokunun / Duygusal Özgürlük Teknikleriyle - Phillip Mountrose | Kitapyurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş.

İki kitaba başladım.

Ailem uzun zaman araç kullanmadığım için özel ders almamı istiyor.Bugün kurs ile konuştum.Normalde faraday kafesi , elektromanyetik dalgalar vs hakkında biraz bilgim vardır.Sabah işyerinde ki bilgisayarımda yeni bir liste yaptım ve onu dinliyorum.Ben telefon açtığımda o kadar hışırtı vardı ki danışmada ki bayanın sesini anlayamadım.Telkin frekansları her halde kirletme yapıyordu.İki metre ötede ki diğer masaya gidince ancak onları duyabildim ve iletişime geçtik.

İki kış cıvıltısı birde su sesi değil yani.

DÜn wtc antremanım çok iyiydi.Belki rahat araba kullanma telkini genel anlamda rahatlattığı için olabilir.Bu etkiyi test etmedim.Kurs başladıkça araba kullanma telkini etkilerini yazarım.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2016, 03:58 PM   #19 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Bu arada akıllı telefonumu işte ki bilgisayarın yanına koymuşum ve telkinler çalıyor.Kesin kes yapmayın.Telefonum discovery 1 kapanmış kendi kendine.Batarya durumuna baktım şarj yüzde kırklarda halbuki sabah çektim şarjdan.

Telkinlerin frekansı kirletme yapıyor telefonla konuşurken söylemiştim ama demek ki frekans karışıklığı o kadar basit bir şey.Evde neredeyse telkinin çaldığı oda farklı ve telefonun olduğu oda farklı olduğu için hiç fark etmedim.

Laptopun odamda kendi hoparlorü ile çaldığı zamanlarda da en az iki metre mesafe vardı.Siz telefonunuzu direk bilgisayarın hoparloründen en az iki metre uzak tutun.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2016, 04:22 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Neredeyse ay olmuş.Listemi değiştirdim.Telefonum pert oldu servise gönderdim yeni.Belki olacağı vardı bilemiyorum.

Arabamı getirdik babamla aldığım günden itibaren işe arabayla gidip geliyorum (1,5-2)km.Gerginliğim epey azaldı.Alışkanlık oluşturmak için en az 21 günden bahsediliyor.Benim yaklaşık 10 günüm oldu.Gerginliğim azaldı ve hatalarımla kendimi kırmadan yüzleşebiliyorum. Geceleri araba kullanma rahatlığı , tüm beyin gücü , fotoğrafik hafıza diye tahmin ettiğim bir telkinle beraber içsel çatışmalarınızı giderini dinliyorum.

Son telkin acayip bir şey.Katalizör gibi bir etkisi var.Normalde kafam çuval gibi uyanırdım onu azalttı ve bazen gereken yerde tepkimi koyabiliyorum içime atmadan.Sanırım telkinlerin etkisini ve bilinçaltının oluşturduğu engelleri azaltıyor.

Maalesef düzgün bir cd ye basıp arabada dinleyemiyorum (bir daha deneyeceğim yazdığım cdleri çalmadı cd çalarım )Araba sürerken anlık bir etkisi olup olmadığını merak ediyorum arada 15-20 km lik uzun yollar yapıyorum.Köylere giden boş yollar var.Burada boş yer çok.Zamanla ilçe içerisine ve kalabalık trafiğe gireceğim.Şimdilik üçüncü vites 2200-2500 devirle 50-60 arası hızlarla gidiyorum.

Yalnız bu içsel çatışmayı ileride yapacağım diğer telkin listelerine de ekleyeceğim.Etkilerini artıracak sanki.Bugün müdürle işte yaşadığımız bütün sorunları konuştum.İnsanları yeterince idare ettim ve bu zamana kadar kimse beni idare etmedi.Biraz belki ondan ama bundan sonra öyle değil.

Bu arda tek başına olunca daha rahat araba kullanabiliyorum.Kendi hatalarıma kızacak biri olmadığını biliyorum.Devamlı onu yap bunu yap diyen biri yok.En son özel ders aldığımda hoca her şeyi biliyorsun sadece bir tereddüt ve kendine güven eksikliği var demişti gerçi aynı hoca bana acemi muamelesi yapınca gerilmiştim çok kritik yerlerde sazı alan tecrübeli bir hoca vardı onla daha rahattım.Bu da ekleme olsun.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Yeniden istikrarlı başlangıç | YILLAR NE ÇABUK GEÇİYOR 14 YIL ÖNCE BU SİTEDEYDİM ÖZLEMİŞİM »
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bu da Benimkisi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bütün arkadaşların böyle detaylı anlatmasını diliyorum. yani herkes tüm yönleriyle açık açık yazsa bizler de çok daha iyi faydalansak. paylaşımlar için size teşekkürler....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.