![]() |
Cevap: sevgilimden ayrıldım canım acıyor giderken bir kırık kalp bırakıyorsan ardında "gitme" gidecegin yerde sağlam kalp bulacagını mı sanıyorsun gidecegin her kalp harabe m.ylmz kendi sözümdür ayrıldıktan sonra yazdım evet dün gittim gitar kursuna yazıldım ve artık evde vakit değil dışarda arkadaşlarımın yanında vakit harcıyorum artık unutacam unumalıyım dediginz gibi yeniugraşlara merak sardım |
Cevap: sevilimden ayrıldım canım acıyor merhaba:) öncelikle gunlugun hayırlı olsunn . durumuna üzüldüm gerçekten. çok ii bi unıdee çok şahane bir şehirde yaşıosn. umuttepede kaldır başını gökyüzüne bakkk. sevgınıde oranın acımasız rüzgarınaa bırakk gitsinn... sonra guzell imgelmeler yapp .olumlama cümleleri kurr... bak göreceksin izmit sana ilaç gibi gelecekkk.. şanslısınn şansının farkına var. süper aktivitelerin var bunların hepsini doyasıyaa yaşaaa.. öğrencilikk gibisi varrmııı? gunün mutlu olumlu geçsin. kib |
Cevap: sevgilimden ayrıldım canım acıyor Alıntı:
Nasıl güzel bir gelişme bu , aferin sana . Göreceksin her şey çok daha güzel olacak . Ayrıca sen iz bırakmasını istemezsen iz falan da kalmaz. Hadi bakalım güzel gelişmelerini bekliyorum bilesin . |
Cevap: sevilimden ayrıldım canım acıyor artık kafama takmıyorum bu konuyu açtıktan sonra sizin yardımızla acımı hissetmiyorum düşünmüyorum bile yeni hedefler yeni bir yol cizdim kendime artık değişmek için minik minik adımlar atıyorum |
Cevap: sevilimden ayrıldım canım acıyor Alıntı:
Yeni bir yol çizdiysen yeni enerjilere de açman gerekiyor kendini. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: sevilimden ayrıldım canım acıyor şimdi olmuştur inş |
Cevap: sevilimden ayrıldım canım acıyor Hoşgeldin hayata o halde. ttli3 Sevgiyle kal. actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM. |