Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Kendine Mektup...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Kendine Mektup... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şu an bu okuduğuma gerçekten inanamıyorum iyi değilim...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Kendine Mektup...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-07-2007, 12:32 AM   #21 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Kendine Mektup...

şu an bu okuduğuma gerçekten inanamıyorum iyi değilim

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2007, 04:07 AM   #22 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 54
Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 159 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zoyasonsuz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Mektup...

Merhaba Zeynep
Öncelikle korma benden 23 yıldır beraber yaşıyoruz seninle hep yanımda olmaya çalıştın.Bazen unuttun beni ama sana zaman verdim beni iyice tanı diye özgür bıraktım seni bana geri gel diye,sabrımın karşılığını aldım.Şimdi hep yanımdasın unuttuğun anlar için benden özür dileyip duruyorsun bunlara gerek yok yanıma geldin ya bu bana yeter bana sarılıp benden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorsun ya bu bana yeter.Seviyorum seni yaşamaya aç yüreğinle sen beni beslersin her güzel duygunla beni asla aç bırakma belli etmiyorum vazgeçmeyesin ayakların hep yere sağlam bassın.sen bana emanetsin.Bize sahip çık öğreneceğin çok şey var.
Ruhun
zoyasonsuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2007, 09:04 AM   #23 (permalink)
csk
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Mektup...

Zeynep paylaşım için teşekkürler. aslında iyi fikir kendime mektup konusuna herkes gelecekten ya da belki geçmişten mektup yazabilir. belki de geçmişten mektup yazmalıyız kendimize. o en saf, en masum , en herşeyin mümkün olduğuna inandığımız ve kendimiz olmaktan korkmadığımız zamanlardan yazmalıyız. oğluma bakayırum. ne kadar yalansız ne kadar kendi şu anda. ve ne kadar doğal. dünya umurunda değil. dünya ya da biz onu henüz bozamadık. inşallah yapma etme ayıp vs lerle bozmayız ve sağlıksız kısıtlamalar koymayız ona. çocukluğumuzdan ( belki evlerimizde çok özenilecek ortamlar ya da lişikiler yoktu, kasttettiğim zaten bunlar değil çocukluğumuzun iç dünyasından ) kendimize gelecekte beni unutma, benden vazgeçme, bugün nasıl harika bir varlıksan gelecekte de aynı şekilde kal diyebilmeliyiz.

içimizdeki çocuğu keşfetmek ve yaşatmak dileğiyle..
__________________
COŞKUN'uz eksik olmasın.
csk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2007, 05:32 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen
 
fato09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Bulunduğu yer: KOCAELİ
Mesajlar: 322
Tesekkür: 0
40 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fato09 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Mektup...

sevgili uslanmaz kendim...
ne zaman vazgeçiceksin kendini bu kadar sert bir şekilde eleştirip herşeyden kendini sorumlu tutmaktan? ya olur olmaz her şeyi kafana takıp saatlerce düşüncelere dalmana ne demeli? biraz akşına bırakmayı öğrensen her şey daha kolay olacak sanki... sense inadına kontrol hep sende olsun istiyorsun ve kontrolu bir an bile kaybetsen bu senin için büyük bir yıkım oluyor. yapma artık bunu lütfen yapmaaa...
__________________
AY IŞIĞINDA SAKLIDIR...
fato09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2007, 06:33 PM   #25 (permalink)
Çevirmen
 
eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 312
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Mektup...

Alıntı:
BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ayse Nickli Üyeden Alıntı
Bugun her seyi oldugu gibi kabul edip, onlari degistirmek icin savasmayacagim.
Bugun kendime, vucuduma bakacagim canimi acitmayacagim. Sadece iyi seyler yiyip, icecegim cunku; vucudum benim en iyi dostum.
Bugun beynimi calistiracagim, bir seyler ogrenecegim, tembellik etmeyecegim, beni akillandiracak seyler okuyacagim.
Bugun vicdanim icin iki sey yapacagim. Birincisi birine farkettirmeden iyilik yapacagim, ikincisi coktandir erteledigim bir isimi halledecegim.
Bugun olumlu olacagim. Guzel giyinecegim, kibar olacagim. Takdir edecegim. Kimseyi elestirmeyecegim ve ukalalik yapmayacagim.
Bugun kendime bir plan yapacagim ve neyi ne zaman yapmak istediğimi yazacagim.
Bugun kendime yarım saat ayiracagim ve rahatlayip guzel seyler dusunecegim. Bugun hic korkmayacagim. Hele mutlu olmaktan hic korkmayacagim.
İnsanların beni sevdiginden suphe duymayacagim.


BUGUN MUTLU OLACAGIM.
Harikasın

ne guzel duusnmusun bende oyle yapacagim
__________________
su.21
eylulx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2007, 04:41 PM   #26 (permalink)
Teğmen
 
yildizlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2006
Mesajlar: 134
Tesekkür: 2
23 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yildizlar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Mektup...

Ben de kendime geçmişten notlar gönderirim. kendi doğum günümü bile kutlarım. e-kart sitelerinde kartın gönderileceği tarihi kendin belirliyebiliyorsun. Böylece ara ara notlar gönderirim kendime. Mesela "bu işe şevkle şimdi başladın, bunu okuduğun zaman da aynı şevki koru devam et" diye mailler atarım. Bir de mailin geleceği tarihi de unutunca çok güzel sürpriz oluyor kendine. herkese tavsiye ederim.
__________________
Burada ne dilersen olur, Bak hep yıldızlar kaymakta, Onları saymayı bırak, Onlar bizi saymakta, Kaç kişi kaldı inanan, Güzele ait olan, Karanlığından korkmadan, Işığını arayan... (Feridun Düzağaç-Yıldızlar)
yildizlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2007, 05:01 PM   #27 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 52
Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
uzunoğlu is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Mektup...

Alıntı:
yıldızlar Nickli Üyeden Alıntı
Ben de kendime geçmişten notlar gönderirim. kendi doğum günümü bile kutlarım. e-kart sitelerinde kartın gönderileceği tarihi kendin belirliyebiliyorsun. Böylece ara ara notlar gönderirim kendime. Mesela "bu işe şevkle şimdi başladın, bunu okuduğun zaman da aynı şevki koru devam et" diye mailler atarım. Bir de mailin geleceği tarihi de unutunca çok güzel sürpriz oluyor kendine. herkese tavsiye ederim.
harika bi fikir !!!! daha önce düşünemediğime inanmıyorum
ben de çocukken günlük tutardım ve bazı sayfalarına bugünün harika geçecek! ya da bu sayfada seni bir sürpriz bekliyor yazardım ve o sayfaların uğruna inandığım için denk gelen günler hep çok güzel geçerdi
uzunoğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 01:16 PM   #28 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 19
Tesekkür: 1
5 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melekceylin is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Mektup...



Soluk soluğa kaldığımda hiç bilmediğim topraklarda,insanların yüzleri olmayan bir yerde buldum kendimi.Her yerde kan ,her yerde senin bedenin vardı.Bedenine dokunmaya çalıştıkça yüzleri olmayan insanlar engelliyordu beni,bana ait olmadığını söylüyorlardı.Biliyordum o kanlar o beden benimdi ,çırpındıkça tırnaklarını etlerime geçiriyorlardı canım acıyordu. Canım acıdıkça seninde canın acıyordu biliyorum. Canın acımasın diye sesimi çıkarmıyordum. Lime lime ediyorlardı etimi.Kanım kanına karışıyordu.





İçimden ılık ılık bir şeyler akıyor, üşüyordum. Gözlerim kapanıyor acıyı hissetmiyorum artık direniyorum ama olmuyor bi tanem gözlerim karanlıklara mahkum oluyor . Hadi tut elimi gözlerim kapanıyor, içim çekiliyor.





Bedenimi yerlerde sürüklüyorlar son kez bakıyorsun gözlerime donuk, korkuyla, acıyla… Kanların bedenime bulaşıyor. Lime lime olan etlerime kanların doluyor. Saklıyorum seni içime, en derinime. Gözlerim kapanıyor bir tanem gözlerim kapanıyor. Gözlerim , gözlerin…





Bilmiyorum ne zaman sonra kendime geliyorum, karanlık bir oda dayım dışardan sesler geliyor. Ağlayanlar , bağıranlar, öfkelerini duvarlardan alanlar… Hepsi burada bu kapının ardında…





Bedenimi hissetmiyorum. Duyuyorum ama konuşamıyorum. Ne kadar zaman geçti bilmiyorum seni orda bıraktığımdan beri. Sanki şimdi kapıyı açıp gireceksin alnımdan öpeceksin. Bilirsin en çok alnımdan öpülmesini severim.





Sanki “Artık muanemiz bitti, ignelerimizi yaptırdık hadi gidelim” diyeceksin.Ne çok korkardım iğneden bilirsin. Her ay işkence gibi gelirdi o iğneleri yaptırmak. Şimdi ya şimdi yüregime saplıyorlar onları.








Kapıdaki sesler daha çok güçleniyor. Kapı açılıyor. Yüzlerini göremediğim insanlar doluşuyor odaya. Ağlayanlar ve güçlü bir gürültü var. Ağlamalarından, seslerinden tanıyorum onları. Beni ağlama duvarı yapıyorlar, bana kinlerini, öfkelerini kusuyorlar





Sesim çıkmıyor bi tanem avazım cıktıgı kadar bağırmak istiyorum, aglamak istiyorum. Siz yaptınız siz öldürdünüz demek istiyorum. Bin yıllık saçma inanclarınızla , öfkelerinizle siz öldürdünüz bizi demek istiyorum. Şimdi alın o sacma fikirlerinizi de gidin demek istiyorum . sesim cıkmıyor, bağıramıyorum.





İçimdeki bütün her şeyi kusmak istiyorum. Midem bulanıyor o gecedeki kanı düşündükçe içim kalkıyor. Karşımda yüzün duruyor benden başka kimse görmüyor seni o kadar temiz o kadar berrak ki yüzün o gece görmek için yüzündeki kanları sildiğim bu yüz değil sanki.





Gitme canım ne olur gitme korkma seni kimse görmüyor benden başka.





Oda da sesler yükseliyor. Gözlerim kapanıyor yine gözlerim ağırlaşıyor. Ne olur gitme kimse seni görmüyor kimse bizi ayıramıyacak gitme… Yüzün, gözlerim…





Derin bir sessizlik sonrası…..



Kendime şiir



Gittin ya Yedi Tepeli şehrimden

Ben kayboldum Beyoğlu sokaklarında

Dilencilerle konuştum,çalgıcılara eşlik ettim

Ne aradığımı bilmeden, dolaştım durdum

.......... gittim

Bir anda herkes sen oldu

Kaçtım ordan ,çıkmaz sokaklara girdim

Tinerci çocuklarla ağladım

Ateş yakıp oturduk etrafına

Hayat hikayelerimizi anlattık birbirimize

Onların gözlerinde acıyı,isyanı,çaresizliği gördüm

Hikayelerini anlatırken içlerine akıttığı gözyaşlarınıda..

Onlarda görmüşmüdür bendeki seni

Onları tanıdıkça kendimden utandım

Hayata karşı bu kadar zayıf oluşumdan

Sarıldım tinerci çocuklara ,ben ağladım

Onlar poşetlerine sarıldı

Ben ağladıkça onlar hayata tutundu

Sen gittin ya bu şehirden

Sen gittiğinden beri ben tinerci çocuğum

Elimde poşetim içinde senin kokun

Ateşin etrafına oturmuşum seni çekiyorum içime


melekceylin......
__________________
Her insanın Tanrısı, kendi aklı kadardır. Bazıları vardır görünenin arkasındaki gerçeğe uzanır gözleri. Bazıları ise burnunun ucundan ötesini göremez. Her insanın sevgisi kalbi kadardır. Bazısının sevgisi, sevdiğini durdurur, soldurur ve hatta öldürebilir de ( Buna ne kadar sevgi denirse? ) Bazısının sevgisi de güldürür, oldurur ve çoğaltır. Ne kadar da zordur bunu başarmak!
melekceylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 01:18 PM   #29 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 19
Tesekkür: 1
5 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melekceylin is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Mektup...

Kör bir bıçağım

Ne canını acıtabilirim
Ne de kan akıtabilirim artık

İşe yaramaz, bulanların fırlatıp attığı kör bir bıçak gibiyim. Onlarda biliyorlardı hiçbir can yakamayacağımı, iste semde zarar veremeyeceğimi biliyorlardı. Bildikleri için köşe bucak kaçıyorlardı benden.

Hani aşk acı çekmekti ya. Bize hep acı çektireni sevmedik mi? Bizi süründüreni, günlerce gecelerce ağlatanı, bize yüreğimizin yerini öğreteni sevmedik mi? Hep acıya koşmadık mı dur durak bilmeden nefes almadan. Yanı başımızdakini bir adım ötemizdekini bize her şeyiyle kendini sevgisini sunanı değil de hep o uzaktakini yanımızda olsa da yüreği hep başka topraklarda olanı sevmedik mi? Peki neden bu acıya meyilimiz, arabesk zamanlarımı takılıp kaldık.

Dünya hızla dönerken değişim bile ayak uyduramazken kendi değişimine, biz kendi etrafımızda dönmesini bilemedik. Her yönümüzü göremedik. Gece ve gündüzü yaşattık ama mevsimleri getiremedik yörüngemize. Her zaman hazan mevsiminin arabesk günlerini yaşadık.

Şimdi kör bir bıçağı kim isterdi ki. Alışık değildi bünyelerimiz mutlu olmaya. Acının en dişlisini görmüşken, alışmışken göğüs germişken her şeye sorgusuz sualsiz şimdi nerden çıkmıştı bu kör bıçak canımızı acıtamayacak olan sevda.












__________________
Her insanın Tanrısı, kendi aklı kadardır. Bazıları vardır görünenin arkasındaki gerçeğe uzanır gözleri. Bazıları ise burnunun ucundan ötesini göremez. Her insanın sevgisi kalbi kadardır. Bazısının sevgisi, sevdiğini durdurur, soldurur ve hatta öldürebilir de ( Buna ne kadar sevgi denirse? ) Bazısının sevgisi de güldürür, oldurur ve çoğaltır. Ne kadar da zordur bunu başarmak!
melekceylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 10:42 PM   #30 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Kendine Mektup...

melekceylincim yazdıkların gerçekten içinden akanlar belliki kuzucum...

umarım yola yeni çıktığın bu içsel yolculuğunda içinde ki gökkuşağının en canlı ve güzel renklerini keşfeder
tüm yaşantını mutluluğun renkleri ile donatırsın..

kendine yazdığın bir sonraki mektubun dilerim coşku ve umut dolu olur..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kendine Mektup...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Kendine Mektup... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şu an bu okuduğuma gerçekten inanamıyorum iyi değilim...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.