![]() |
Cevap: Sevgili Günlüğüm kendinde olmasını istediğin özellikler o kaybetmekten korktugun adamdaki özellikler, eğer onu kaybedersen kendinde eksiklik ve değersizlik hissedeceksin ve mutsuz olacaksın, o özelliklere ulaşmak kendine katmak da zor geliyor en iyisi onlara sahip birisinin senin hayatında olması, bu en kolay yolu diye düşünüyor benliğin buna ihtiyaç duyuyor. inşallah sen, ben, bizim gibi kaybetme korkusu olan bunu hep ve yoğun yaşayan tüm esir güzel insanlar-bizler bu tüm özellikleri kendimize katarız ve biz VAZGEÇİLMEZ oluruz! amin |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Ağzına sağlık, kocaman bi AMİİİN. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm benden de aminnnn y789 |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Sevgili günlük, Kullandığım ilaç beni fazlasıyla hassaslaştırdı, üzüntüden elimi kolumu kaldıramicak hale gelmiştim. Ama haftalar sonra bugün ilk defa yüzüm güldü. Sanırım sabah dinlediğim mutluluk telkinlerinin etkisi bu. İnşallah hiç bozulmaz hep böyle devam eder. Bugün Allah'ıma şükürler olsunki, olayı biraz fazla abarttığımı kabul ettim ve çok rahatladım. Adamın boşu boşuna üstüne gittim günlerce. O da kendini iyice geri çekti. Cool bi kızdım ben ya, bozmasaydım kendimi smileydance Bu gece imgeleme çalışması için kendimi hazır hissediyorum. Burdan yeterince bilgi topladıktan sonra yatağıma geçip yapıcam bunu. Telkin dinlemeye de tam gaz devam guitar |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Alıntı:
|
eğer öyleyse, çoğu depresyonların aslında vucuttaki omega 3 eksikliğinden ileri geldiğini okumuştum ve bunu okuduktan sonra balıkyağı kullanmaya başladım. gerçekten morali yükseltiyor tavsiye ederim :) hem ilaçtan daha doğal. günlük hayatımızda mutlu olmak için hiç çaba göstermediğimiz günler telkinlerin etkisi balon gibi sönüp gidebiliyor. ama biz kürekleri çekmeye durmadan devam etmeliyiz. ama bazen daha yavaş ama bazen daha hızlı . yorulup çok da yavaşlasak durma noktasına gelmemeliyiz :) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Hormon ilacı kullanıyorum başka bi hastalığım için. İnternette ilaçla ilgili yorumları okudum herkes aynı şeyi söylüyo. Başladığım an bu etkisini görünce pişman oldum ama kafama göre bırakırsam daha zararlı. Öyle bi durumdaydımki telkinlere bile tahammülüm kalmamıştı. Sabah yataktan kalkamıyodum. Uyuyamıyodum. Yemek yiyemiyodum. Durma noktasına gelmiştim. Annem babam olmasaydı ölmeyi bile deneyebilirdim. Şimdi şükürler olsunki çok iyiyim. Arkadaşlarım ve ailem bu konuda bana çok destek oldular, Allah razı olsun onlardan. Balık yağının faydaları say say bitmez. Aklıma düşürdün, bi kutu alıp kullanabilirim. Hem saça, cilde filan da çok iyi geliyo. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm balık yağı süpper fikir hemen bugün alıcam blissy |
|
Cevap: Sevgili Günlüğüm kimsenin vazgeçemediği biri olmak ve onlara acı çektirmek değil varmak istediğim nokta başkasında hoşlandığımız o bizde olmasını istediğim güzel davranışlar enerjiler bizde olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM. |