Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Sevgili Günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622837)

maviinci 15-04-2013 06:15 PM

Cevap: Sevgili Günlüğüm

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839348)
Beyler kaçılın aramızda medyum var! :D Şaka bi yana, 1 hafta sonra İstanbul'uma geri dönüyorum. Bildin he :)

:)) Dur o zaman, başka birşey daha söyleyeyim.. Sen bu sitedeki ilk hemşire değilsin y789 Üstelik bu siteye yoolu düşen hemşireler mutlaka mutlu oluyorlar.. selefinden biliyorum derty

annie hall 15-04-2013 06:22 PM

Tanışmak isterdim kendileriyle. Nasıl başarabilmişler, o kadar hastalığın ve kötülüğün içinde mutlu olabilmeyi? Gerçi ben de eskisi gibi değilim artık alıştım ama yine de rahatsız ediyo. Şimdi üniversitede okuyorum ve son bi kaç ay kaldı bitmesine. Ondan sonra bi daha hemşireliğe geri dönmem diye düşünüyorum. Sonra bi de resim bölümü okumak istiyorum. Hayallerin sonu yok :)

maviinci 15-04-2013 08:55 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839351)
Tanışmak isterdim kendileriyle. Nasıl başarabilmişler, o kadar hastalığın ve kötülüğün içinde mutlu olabilmeyi? Gerçi ben de eskisi gibi değilim artık alıştım ama yine de rahatsız ediyo. Şimdi üniversitede okuyorum ve son bi kaç ay kaldı bitmesine. Ondan sonra bi daha hemşireliğe geri dönmem diye düşünüyorum. Sonra bi de resim bölümü okumak istiyorum. Hayallerin sonu yok :)

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...8-yelda_k.html

profili burda, belki mesajlarına bakmak istersin.. evlendi, siteye girmez oldu smileydance ASlında, hastanede değil de klinikte çalışmayı düşünebilirsin belki?? fazla ağır problemler çıkacağını sanmıyorum.. Umarım herşey istediğin gibi olur, dediğin gibi hayallerin son yok ama insan getiriyor kendi hayallerinin sonunu.. Şükür ki biz onlardan değiliz skan67

annie hall 16-04-2013 12:25 PM

Aranızda İkizler burcu erkeği olan var mı? Varsa çıkışa gelsin, görülücek bi hesabım var da 2600
Şaka bi yana, sevgili günlük, bu aralar aşırı hassasım. Kullandığım hormon ilaçlarından olsa gerek... Sokakta kedi görünce bile ağlamak istiyorum.
Bu yüzden doğal olarak, mr. ikizler mesajlarıma zoraki cevap verip, "canım çok sıkkın sonra konuşalım" deyip ertesi gün twitterlarda komikli momikli fotoğraf paylaşırsa dünyaları yıkarım arkadaş. Arkadaşlarımın hepsi "sana inanamıyoruz, sen erkek gibi kızdın, bu triplere giricek en son insandın." diyolar. Ben de kendime çok şaşırıyorum. Konuşmak istemediği zaman hiç zorlamazdım ben onu, sonra kendiliğinden mesaj atardı zaten. Yalan söyliceğini de zannetmiyorum yani canım sıkkın diyosa gerçekten sıkkındır, kimseyle konuşmak istemediği bi dönemdedir. Resim de paylaşsın yani, nolmuş? Niye anlayışla karşılamadımki? Çok fazla üstüne gittim ve iyice geri çekti kendini. 1 hafta sonra İstanbul'a dönücektim ve çok mutlu bi şekilde buluşucağımız günü filan kararlaştırmıştık çok önceden. Kavgadan sonra sordum buluşucak mıyız diye, bilmiyorum şuan konuşuruz dedi :( Sen de abarttığımı mı düşünüyosun yoksa sevgili günlüğüm? Eğer öyleyse söyle çünkü kaç gecedir gözüme uyku girmiyo, çok sıkıntılıyım ağla2 Hep kaybetme korkum yüzünden oluyo bunlar, aşmam lazım artık, koca kız oldum tuh788

serpilelif 16-04-2013 12:46 PM

sevgili annie hall, seni teselli etmeyi, moral vermeyi çok isterdim ama malesef kaybetme korkusunu ben de yoğun bir şekilde yaşayanlardanım.sad456 ancak seni anlamakla yetiniyorum arkadaşım.

ama hepimiz değişmek bu gidişe artık dur demek için burdayız. inşallah amacımıza ulaşıp ozaman biribirimize moral oluruz. herşey gönlünce olsun.

not: hayatı akışına bırak..t678

annie hall 16-04-2013 12:50 PM

Anlaşılmak bile yetiyo sağol arkadaşım :)
O zaman ikimize gelsin bu dipnot: hayatımda bişeyin olmasına "muhtaçsam" ona asla "sahip" olamam. Onu elde edebilmek için ilk önce o olmazsa hayatım bitivericekmiş gibi düşünmemem lazım. Kendi başıma da dimdik, huzurlu ve mutlu olabilmeyi öğrenmeliyim.

nefes_almak 16-04-2013 07:29 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839402)
Anlaşılmak bile yetiyo sağol arkadaşım :)
O zaman ikimize gelsin bu dipnot: hayatımda bişeyin olmasına "muhtaçsam" ona asla "sahip" olamam. Onu elde edebilmek için ilk önce o olmazsa hayatım bitivericekmiş gibi düşünmemem lazım. Kendi başıma da dimdik, huzurlu ve mutlu olabilmeyi öğrenmeliyim.

işte budur :) bu düşüncenin farkına varmış olabilmen bile büyük bir adımdır sevincli
hakikaten de sevgiye en muhtaç olduğum zamanlar, en ilgisiz ve sevgisiz kaldığım ve en kimsenin ilgilenmediği zamanlar olmuştur.buna çok şahit oldum.Muhtaç olup da ilgi ihtiyacımın başkası tarafından giderildiğini hiç görmedim. başka birisine ihtiyacım olduğu zaman ve onları sık sık aradığımda onlar beni aramazlar hep arayan taraf ben olurum. ne zaman ki onlara ihtiyaç azalınca işte o zaman insanlar senin etrafında dört dönmeye başlıyorlar insanlar muhtaç kişileri değil güçlü kişileri seviyorlar. muhtaç insanı itici, güçlü insanı cazip buluyorlar.

annie hall 17-04-2013 09:01 PM

Kendime not: Sevilmemekten korktuğun için karşındakinin duymak isteyebileceği sözleri değil, gerçek düşüncelerini söyle. Karşındaki kişi düşüncene katılmasa bile kendinden eminliğin ve başkasına muhtaç olmayışın onu etkileyecektir.

serpilelif 17-04-2013 10:14 PM

evet canım ya benim de bu aralar üzerinde çalıştığım konu diyebilirim. telkinlerden sonra bazı düşüncelerimde değişiklik oldu ama uygulamakta zorlanıyorum. kaybetme korkusu gerçek düşüncelerimizi söylememize engel oluyor malesef. nefes_almak arkadaşımızın da söylediği gibi kaçan kovalanıyor o yüzdenkovalayan değil kaçan olalım. herkesin karşısında dik durmak, cesur olmak daha doğrusu kendimiz gibi olmak lazım. bence bunu başarabilirsek kendimize olan özsaygımız da artar.

bu konuda bazı adımlar atmaya başlayalım ve burda paylaşalım ne dersiniz. hem cesaret vermiş oluruz birbirimize.

annie hall 18-04-2013 02:07 PM

Çok güzel düşünmüşsün. Kaybetme korkusu yaşayan herkes içinden ne geliyosa burda paylaşsın. Benim şuan için çok ihtiyacım var buna. 1 haftadır içimde ateş var, çok huzursuzum. Dün gece ilk defa saatlerce uyuyabildim ama görmediğim kabus kalmadı. Duygularım bu kadar yoğunken durup iyice didikliyorum, bu korkuya ne yol açıyo diye. Şey farkettim mesela, ben de olmasını istediğim çoğu özellik, kaybetmekten korktuğum adamda var. Popüler, statü sahibi, sözü geçen, yakışıklı, eğlenceli biri. Onun hayatımda olması benim değerimi yükseltiyo, o giderse sıkıcı, tekdüze, sıradan bi hayatım olucak gibi geliyo. Bu yüzden ona ihtiyacım var gibi hissediyorum. Tek sebep bu değil tabiiki ama sebeplerden biri bu bence.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM.