Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok yorulduğumu hissediyorum. O çok derinden hissettiğim yalnızlık duygusu artık o kadar belirgin değil.. Yine de korkuyorum bazen. Ama neyden korktuğumu bilmiyorum. Bu korkunun kaynağını bulabilsem iyileştirebilirim. Ve ben bu arada Ümit’i çok özledim. Meğer ben onu gerçekten seviyormuşum. Meğer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-12-2012, 08:25 PM   #221 (permalink)
Yüzbaşı
 
RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Bulunduğu yer: MaNisA
Mesajlar: 669
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road
Standart SÖYLEMEYİP- BİRİKTİRDİKLERİM..

Çok yorulduğumu hissediyorum. O çok derinden hissettiğim yalnızlık duygusu artık o kadar belirgin değil.. Yine de korkuyorum bazen. Ama neyden korktuğumu bilmiyorum. Bu korkunun kaynağını bulabilsem iyileştirebilirim.
Ve ben bu arada Ümit’i çok özledim. Meğer ben onu gerçekten seviyormuşum. Meğer tahmin ettiğimden daha çok yer alıyormuş hayatımda ve kalbimde. Kırgın değilim ona. Hatta çok mutlu olmasını istiyorum. Ama özlüyorum onu. Hem de o kadar çok özlüyorum ki. Yine de iyi ki onunla olmamış diyebiliyorum. Sana çok teşekkür ederim ümit. Seninle olduğum için hiç pişman olmadım. Seninle olduğum için mutluyum. Seninle devam etmeyi çok isterdim. Çünkü sen harika bir insansın. İyi ki tanıştık seninle sevgilim- sevgili öğretmenim. İyi ki öğretmenim oldun, çok şey öğrendim senden. Çok teşekkür ederim. Eminim ki sen de benden çok şey öğrendin. Sana her şey için teşekkür ederim. Seni affettim sevgili. Diliyorum ki miniklerine kavuşur ve meleğinle çok mutlu olursun. Sen de beni affedersin. Böyle umuyorum. Hakkımı helal ettim.
Evet, o’na son sözlerim bunlar olurdu onunla görüşebilseydim. O’na bir kerecik daha sarılıp, seni çok seviyorum diyebilseydim şimdinin pişmanlığı olmazdı üzerimde. Yine de sanki son sözlerimi duyabiliyor muşsun gibi seslenmek istiyorum sana sevdiceğim. Ne olur beni affet. Ne yaptıysam seni sevdiğim için yaptım. Seninle mutlu olmak için yaptım.. seni her zaman güzel hatırlayacağım. Sen de beni öyle hatırla..
Özür dilemek istediğim insanlar var hayatımda. Ama onlardan özür dilemeye korkuyorum. Biri beni 6 yıldır bıkmadan seven dostum. Aşkına karşılık veremediğim için özür dilerim.
Diğeri üniversite 1.sınıftan beri beni seven ve hala ümidini kesmeyen okul arkadaşım. Senden de çok özür dilerim. Sana karşılık veremedim. Çünkü en yakın arkadaşın da beni seviyordu ve gözümün öünden ra kalkışmıştı. Onu sen engellemiştin. Diliyorum ki seni çok mutlu eden bir kadınla evlenirsin.
Ve bir başka arkadaşım vardı. Senden de yüzbinlerce kez özür diliyorum. Benim için kaç sevgilinden ayrıldın. Affet beni ne olur. Umuyorum ki beni unutmuşsundur. Geçen seneye kadar aklındaydım hala aklındaysam özür dilerim.
Zoruma gidiyor hala beni soruşunuz başkalarına. İyi miyim diye arkadaşlarımı bulup bana ulaşmaya çalışmanız.. beni affedin sizlere karşılık veremedim.
Ve hayatımın miladı Murat.. seni çok sevdim meleğim..
Sen de evleniyormuşsun. Hep özeldin hala çok özelsin. Çünkü kimse senin kadar sahiplenmedi beni. Ve ben hiç kimseyi senin kadar sevmedim. Benim ‘değerlim’oldun. Allah razı olsun senden. Seni tüm kalbimle affediyorum sevgili dostum. Senin için artık hiçbir şey ifade etmiyor olsam da sen hala benim Murat’ımsın. Elele gezdiğimiz Gençlik Parkındaki son halimizle hatırlayacağım seni hep. Hele ayağımdaki kırmızı topuklu ayakkabıları çıkarıp başka ayakkabı giydirmiştin ya beni kıskanıp. Biliyor musun beni en çok kıskanan adam sendin. Teşekkür ederim öğretmenim..
Bir şey fark ettim internetten okuduğum bir yazı sonrasında. Yazı, hayatımızdaki insanların isimleriyle ilgiliydi. Anlaşamadığımız ya da anlaştığımız insanların ismindeki harf tekrarlarının tesadüf olmadığını ve bu harfleri önemsememiz gerektiğiyle ilgiliydi.
Eski sevgililerimi düşündüm hemen.
Murat, Vedat,Sedat, Ümit, Muhammet,Murat(2),Murat(3),,Mehmet…
Hepsi ‘t’ harfiyle bitiyor ve genelinde ‘u’ harfi var. Bu benim hayatıma yön verebilir bundan sonrası için. Eğer bundan sonra bir ilişkim olursa isminde ‘u’ ve ‘t’ harfleri olmamasına özen göstereceğim.
Geçmiş telafi edilebiliyormuş. Bir kitapta anlaıyordu. Geçmişime dönüp beni üzen olayları değiştirebileceğim kadar değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü şifalandırmanın yetmediği durumlar olabiliyor. Ben de kitapta anlatılan yöntemi uygulamayı düşünüyorum.
Ailem enerjimi çalıyor. Negatif evimde negatif ailemle yaşamak zorundayım. En azından içinde bulunduğumuz problemden kurtulana kadar. Ben ailem için, ailem benim için büyük bir sınav. Çünkü asla uyuşmuyoruz. Onlar ‘A’ diyorsa ben ‘Z’ diyorum. O kadar zıtız. Ve bu yüzdendir ki onlardan çok beddua aldım. Onların bedduası tutar mı bilmem, ama ben onlar benim gibi olamadığı ve benim gibi düşünmediği için onlara hiç beddua etmedim.
Hani Önder Ergin’in ‘’Derin’’ isimli bir sesli meditasyonu var ya, ben oradaki ağaç kavuğundan hiç çıkmak istemiyorum bazen. Çünkü orada istediğim gibi her şey. istediğim gibi bir dünyayı hayal edip orada mutlu olabiliyorum. Bir ağaç kovuğunda…
Bazen düşünüyorum . herkes doğru yolda da ben mi ters yoldayım acaba.. yoksa herkes gibi mi olmalıyım ben de.. bilemiyorum.
Çok asosyalleştim. Çünkü benim telefonla dahi konuşmama kızan bir anne-babam var. En son bir arkadaşımla oturup dertleştiğim tarihi çok iyi hatırlıyorum. İki yıl beş ay oldu..
En son 4-5 kişilik bir arkadaş ortamını o zaman görmüştüm. Oysa ben çok istiyorum 2-3 kişilik de olsa bir arkadaş ortamını görmeyi ve öyle bir ortama sahip olmayı. Çok sorguladım kendimi. Biliyordum bir şey eksikti. Yoksa benim de olurdu arkadaşlarım. Benim de sıkı dostlarım olabilirdi. İstediğim gibi olabilirdi her şey. Ama benim iki buçuk yıldır reel olarak görüştüğüm hiç arkadaşım olmadı. Sanal vardı elbette. Çok sevdiğim sanal dostlarım hala var. Ama insan alle tutulur gözle görülür dostluklar istiyor bazen. Dokunabileceği, gözlerinin içine bakabileceği ve baktığı gözlerdeki sevgiyi görmek istiyor. Kendim gibi olanı görmek istiyor yüreğim.
Elbette bu hayatta en büyük dost ‘ben’im kendime. Lakin dedim ya bazen dosta ve onun yüreğine dokunmak istiyor ruhum.
Geriye dönüp bakıyorum bir haftadır. Çok büyümüşüm. O kadar büyümüşüm ki irkildim o ilk an.
Nereden nereye… kendim için yaptığım mediler, okuduğum kitaplar, denediğim çeşitli yöntemler.. ne kadar çok olgunlaştırmış beni. Özellikle son yaptığım geçmişi iyileştirme çalışmaları ne kadar da olgunlaştırdı beni. Kendime itiraf edemediğim her şey çok basit geliyor artık bana. Yapmak isteyip de yapmaktan çekindiğim tek bir şey kaldı; EFT. Kendimi hazır hissettiğimde ona başlayacağım. 30 günlük çalışmaya..
RimA Vita Perfetto olmak kolay değil. Bunun için çaba harcamadım mı zaten. Önemli olan Vita Perfettonun düzenli ritmi olan Rima’yı yakalamaya çalışmadım mı.. Vita Perfetto’yu yakalamak ve bunun sürekliliğini sağlayıp Rima olarak yaşamak. ‘Muhteşem Hayat’a ulaşıp onun kafiyesiyle devam etmek tek çizgide. Muhteşemlik bozulmadan, deforme olmadan..
Eşimi artık görmüyorum rüyalarımda. En son gördüğümde (3 ay oldu) bana yüksek bir tepeden bakıyordu. Ve sabah uyandığında vermek istediği mesajı anlamıştım..
Biliyorum ve inanıyorum ki benim yıllardır beklediğim ve rüyalarımda gördüğüm o adam bir gün çıkıp gelecek. Az değil, 8 yıl oldu. Ve ben her gelen sevgiliyi ‘o ‘sandım. Meğer bilerek bekletiyormuş beni , değerini bilmem için. Hele bi gelsin.. köle bile olurum ona  zamanı var elbet her şeyin. Eşimin de gelme zamanı var. Ve biliyorum ki en doğru zamanda gelecek o. Anneme anlattım sonunda rüyalarımı. Ertesi gün seccade yapmaya başladı. Bu ne diye sorduğumda ‘dedin ya, oğlum gelecek, üzerinde namaz kılacak bunun’ dedi. O da bekliyor yarimi, benden kurtulacak ya 
Bu arada psikolog olmaktan vazgeçtim. Ama yüksek lisansımı tezli olarak psikoloji’den yapma kararım hala yerinde. Ondan vazgeçmedim. Psikolog olmanın, gerçekten istediğim meslek olmadığına karar verdim. Çünkü ben geçmiş yaşam terapisti olacağım. Ne kadar karma çözülürse insanlar o kadar rahatlayacak ve dünya üzerindeki gereksiz enerjiler temizlenmiş olacak.
Biliyor musunuz bazen temiz ve farklı bir sayfa açmak istiyor insan ve ben şu an bu durumdayım. Bu forumdan ve diğer tüm üye olduğum forumlardan, sitelerden vs. kısaca tüm üyeliklerimden gidiyorum.
Kendimi sadece araştırmaya ve kendimi tanımaya adamak istiyorum. Çünkü iyi bir terapist ve iyi bir öğrenci olmak için bu yeni sayfaya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Hepiniz hakkınızı helal edin. Ben üyeliğimin forum yetkililerinden silinmesini talep ediyor ve şimdilik veda ediyorum. Kimse üzülmesin lütfen. Herkese teşekkürler.
Yeniden geleceğim bir gün. Ve o gün eşimle beraber karar verdiğimiz bir nickle açacağımız bir üyelikle sizlere burada tekrar merhaba diyeceğiz.
Tek bir tavsiyem var size. Kendinizi tanımaya çalışın. Ne istediğinizi öğrenmeye çalışın. Emin olun ki ‘ben kimim’ diye sorduğunuzda tereddüt etmeden cevap verebiliyorsanız bir sorun var demektir.
Eğer günlüğümü okuyanların içinde, günlüğümden hiçbir şey öğrenememiş yahut kendisine hiçbir şekilde pay çıkaramamış birileri varsa lütfen haklarını helal etsinler. Ben kimsenin vaktini ‘boş’a çalmak istemedim. Allah hepinizden razı olsun. Hoşça kalın..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Biri gelir sorarsa
Beni sana sorarsa
Gitti der misin?
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2012, 09:41 PM   #222 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: üsküdar
Mesajlar: 335
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceko_25 is infamous around these parts
Standart Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

bide bana ruh hastası gibibi bişe demişti ne çok sıkıntın varmış neyse yolun açık olsun
ceko_25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2012, 03:00 PM   #223 (permalink)
Yüzbaşı
 
RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Bulunduğu yer: MaNisA
Mesajlar: 669
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road
Standart Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

sevgili ceko sana ruh hastası demedim. bence terkrar oku yazdıklarımı. ayrıca sıkıntım yok çok şükür. bence seni benden ayıran ve beni farklı kılan da bu. ben sıkıntı olarak değil başarılarımın yolundaki çiçekler olarak görüyorum onları. günlüğümde bir tane olumsuz bir şey yok. herkesi affedişimi yazdım. kendimi özgürleştirdiğimi ve bu sayede rahatladığımı anlattım yazımda. Hangi bakış açısıyla bakarsan öyle görürsün.. biraz olumlu olmayı dene sevgili arkadaşım. ışık dolu bir hayat diliyorum.
__________________
Biri gelir sorarsa
Beni sana sorarsa
Gitti der misin?
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2012, 03:06 PM   #224 (permalink)
Yüzbaşı
 
RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Bulunduğu yer: MaNisA
Mesajlar: 669
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road
Standart Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

bu arada forumdan ayrılma sebebim de bu. cahil insanların sayısı forumda çok fazla arttı. ve ben bu durumdan fazlasıyla etkileniyorum çünkü benim enerji kanallarım açık. üyliğim kısmetse yarın sonlanacak. hayırlı bir ömür diliyorum herkese.
__________________
Biri gelir sorarsa
Beni sana sorarsa
Gitti der misin?
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok yorulduğumu hissediyorum. O çok derinden hissettiğim yalnızlık duygusu artık o kadar belirgin değil.. Yine de korkuyorum bazen. Ama neyden korktuğumu bilmiyorum. Bu korkunun kaynağını bulabilsem iyileştirebilirim. Ve ben bu arada Ümit’i çok özledim. Meğer ben onu gerçekten seviyormuşum. Meğer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.