Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bende geldim hadi bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5084)

ikizruh 03-11-2008 06:02 PM

Ynt: bende geldim hadi bakalım

Evettt şu zorlu sınavıma kaldı 4 gün girsemde kurtulsam modundayım.Evde oturmaktan resmen gına gelmiş durumda 789569 Bu haftadan sonra hemen iş aramaya koyulucam.Çekim yasası işe yararda istediğim işi çekersem süper olur sevincli Zaten herkes bana iş bulmaya meraklı ama bana o lanet işi bulduktan sonra hepsi pek sus pus 44 Sonucun yine aynı olmaması için artık karışmıyorlar kararlarıma.Aslında son işyerimden gerçekten nefret etmiştim ama orası bile bana bir arkadaş kazandırdı.Eee sonra bir daha böyle yerlerde çalışmamam gerektiğinide gösterdi.Sevgilerimi yolluyorum efenim bana kazandırdıkları tecrübelerden dolayı 44
Kilo durumumla başım dertte hala.Bir kilo almışım az daha kafayı sıyırıcaktım 789569 Hemen kendimi yatıştırıp olayı ele aldım şekeri azalttım unlu mamüllerden de az tüketiyorum.Bu haftadan sonra düzene girer beslenme durumum sanırım.

yeşillim2005 04-11-2008 01:12 PM

nemesiscim sana benden destek k8908 hep çıtayı yüksek tut ve pozitif düşün bak göreceksin biraz sabırla en kısa zamanda istediğin işe kavuşacaksın

ikizruh 04-11-2008 01:16 PM

saol canım inşallahhh 96

yeşillim2005 04-11-2008 01:59 PM

önceleri para tutalım diye kıyafet alırken ucuz yollusuna kaçardım ilerde daha iyisini alırım diye üstelik para falanda birikmeyip borcumuz olurdu .... sadanim dönüp bide baktım bugune kadar hep ucuz giyinmişim . Bu gidişata dur dunk56 dedim ve kaliteli şeyler almaya karar verdim çıtayı yükselttim
şimdi ne mi oldu? hem kaliteli giyiniyorum hem param var bu nasıl oldu bende anlamadım düşünce gücü sanırım yok dedikçe yok oluyor var dedikçe var oluyor

azizeg1984 04-11-2008 04:20 PM

Özlem merhaba :) günlüğünü okudum şimdi biraz. istikrarlı ve kararlı bir şekilde aylardır devam etmişsin.
senden bir şey rica etsem? bunca ayda kendinde gördüğün tüm değişiklikleri maddeleyebilir misin? ben henüz dinlemeye başlayalı bir ay oldu. şu anda çok fazla bir değişiklik görmüyorum kendimde ama belki de ben farketmiyorumdur...
bu arada sınavında başarılar ;)

Akulina 04-11-2008 11:41 PM

Canım benim sınavında başarılar...

Kilo durumları bendede aynı,ama durmak yok...Fıstık gibi olcaz yakında k8908

Mustang 05-11-2008 09:33 AM

Canım benim bütün dualarımız seninle inşallah başarılı olacaksın . kiss3

stubborn 05-11-2008 09:50 AM

Sınavında basarılar..ınancını kaybetmedıgın surece basarılı olacagına emınım..

ikizruh 05-11-2008 07:28 PM

Alıntı:

yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
önceleri para tutalım diye kıyafet alırken ucuz yollusuna kaçardım ilerde daha iyisini alırım diye üstelik para falanda birikmeyip borcumuz olurdu .... sadanim dönüp bide baktım bugune kadar hep ucuz giyinmişim . Bu gidişata dur dunk56 dedim ve kaliteli şeyler almaya karar verdim çıtayı yükselttim
şimdi ne mi oldu? hem kaliteli giyiniyorum hem param var bu nasıl oldu bende anlamadım düşünce gücü sanırım yok dedikçe yok oluyor var dedikçe var oluyor

Evet yeşilim2005 dediğin çok doğru çıtayı herzaman yüksek tutmak lazım.Düşünce gücü gerçekten önemli neye inanırsan o senin gerçeğin oluyor art56art56 Hep böyle devam edersin inşallah canım

ikizruh 05-11-2008 07:32 PM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim sınavında başarılar...

Kilo durumları bendede aynı,ama durmak yok...Fıstık gibi olcaz yakında k8908

Biz birbirimize gaz verdiğimiz sürece sırtımız yere gelmez gamze ark5 Son yazdığımdan beri acaip gelişme var sınavdan da olabilir iştah miştah kalmadı valla.Genelde 1 hafta aynı şeyi devam ettirirsem bozmuyorum blissy fıstık gibi olucaz fıstıkk sevincli

ikizruh 05-11-2008 07:56 PM

Alıntı:

azizeg1984 Nickli Üyeden Alıntı
Özlem merhaba :) günlüğünü okudum şimdi biraz. istikrarlı ve kararlı bir şekilde aylardır devam etmişsin.
senden bir şey rica etsem? bunca ayda kendinde gördüğün tüm değişiklikleri maddeleyebilir misin? ben henüz dinlemeye başlayalı bir ay oldu. şu anda çok fazla bir değişiklik görmüyorum kendimde ama belki de ben farketmiyorumdur...
bu arada sınavında başarılar ;)

hemen sıralıyım canım bu arada kafanı çok takma değişim olmuyor mu diye çünkü oluyor.Ama bu alışkanlıklar uzun zamandır hepimizde var ve değiştirilmeside çok kısa bir zamanda olmuyor.gelelim madde olayına
1.Eskiden tanımadığım bir topluluk arasına girdiğimde sıkılırdım,terlerdim konuşacak şey bulamazdım.Sosyal fobik değilimdir ama topluluk helede yabancıysa hep kasardı beni.bunu büyük oranda aştım
2.çok olumsuz düşünürdüm birşeyi yapmadan önce kafamda hep felaket senaryoları oluştururdum.Artık o durumu pek yaşamıyorum.Olumsuz içsel konuşmalarım azalmış durumda.
3.Eskiden karanlıkta kalamazdım yada odada biri olmadan uyuyamazdım.Evde tek başıma kaldığımda korkardım.Şuanda ilginçtir karanlık ve ıssız yolda giderken bile bir rahatlık var.Ama bu iyi mi kötü mi bu ülke şartlarında tartışılır y789
4.Eskiden hep bir karamsarlık vardı üstümde ama şuan herşeye iyi yanından bakıyorum ve ayrıca çok gülüp çokta espri yapıyorum sevincli
5.Kendimi daha iyi ifade edebiliyorum.İnsanların benim hakkımdaki düşüncelerini eskisi kadar takıp kendime acımıyorum.Ve eskisi gibi oturup saatlerce milletin derdini dinlemiyorum.Dert anlatmaya başlayınca sorun kısımlarını geçiştirip çözüme odaklanıyorum.Eskiden başkalarının dertleriyle kendimi çok yorardım.
6.Eskiden çok çabuk sinirlenirdim.Öyle böyle bir sinir değildi bu tabi ortalığı yıkacak gibi.Ama artık kolay kolay kimse beni sinirlendiremiyor ttli3
7.Eskiden hep bir ilişkiye sonunu bile bile başlardım.Hep karşımdaki önemliydi benim için kendimi yeterince sevmiyordum sanırım.Şuanda kendime değer veriyorum illa sevgilim olsun diye birilerini değerlendirmiyorum.Başkasının beni sevmesine çok ihtiyaç duymuyorum çünkü artık kendimi sevebiliyorum.Düşünce yapım biraz olsun değişti artık reddettiğim kişiler beni sevebilecek kişiler ama elektrik yok bu seferde 44
Madde başlarına bak ya eskiden eskiden eskiden khkh56 Canım aklıma şimdilik bu kadar geldi.Var yani değişim hiç sıkma canını daha yenisin başarıcaksın art56art56

ikizruh 05-11-2008 08:00 PM

Alıntı:

stubborn Nickli Üyeden Alıntı
Sınavında basarılar..ınancını kaybetmedıgın surece basarılı olacagına emınım..

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim bütün dualarımız seninle inşallah başarılı olacaksın . kiss3

serpil ablacım,stubborn çok saolun kiss3

azizeg1984 05-11-2008 08:21 PM

Sınav öncesi bile bu içtenlikle maddelemeye vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Bu site sakinlerinin içtenliği bana daha çok güven ve cesaret veriyor. Bu saydıkların ben ve tüm yeni arkadaşlar için de "eski" de kalır umarım en kısa zamanda, gerçi destekleriniz sayesinde bundan şüphem yok :)

yeşillim2005 06-11-2008 05:59 PM

nemesis canım sana katılıyorum benzer değişimleri yeni olmama rağmen bende gözlemledim super

pisiii 06-11-2008 09:16 PM

nemesis merhaba :) sevincli bende günlüğünü okumaya başladım. şu aralar biraz meditasyon yapıp derse öyle oturuyorum ben bide bunu deniycem:) sınavlarında allah ayrdımcın olsun , emekerlini boşa çıakrmasın s456

ikizruh 07-11-2008 03:47 PM

Alıntı:

yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
nemesis canım sana katılıyorum benzer değişimleri yeni olmama rağmen bende gözlemledim super

Günlüğünü okudum canım hep böyle devam edersin inşallah ttli3

ikizruh 07-11-2008 03:49 PM

Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
nemesis merhaba :) sevincli bende günlüğünü okumaya başladım. şu aralar biraz meditasyon yapıp derse öyle oturuyorum ben bide bunu deniycem:) sınavlarında allah ayrdımcın olsun , emekerlini boşa çıakrmasın s456

çok saol canım ttli3

ikizruh 07-11-2008 04:00 PM

Evet yarın saat 14.00 sınava giriyorum çok heyecanlıyım soruları çok merak ediyorum blissy Bugüne kadar hep olumlama yaptım sınavla ilgili öyle deli gibide hırs yapmadım.Yani eğer kazanamazsam dünyanın sonu değil nede olsa 3 ay aralıklarla yapılan bir sınav.Ama tabi amacım bu süreyi uzatmadan hemen olayı halletmek.Allah'ın takdiri bakalım ne olucak.Sınavım için bana iyi dileklerinizden dolayı hepinizden Allah razı olsun canlarımm kiss3 Bu alakaya layık olmaya çalışacağım efenimm 44

azizeg1984 07-11-2008 04:21 PM

nemesis biliyor musun benim hayatımda da çok güzel şeylerin gerçekleşmeye başladığını hissediyorum ve çok mutluyum şu an, paylaşmak istedim.
Yarın dualarımız seninle olacak. dediğin gibi başarı da başarısızlık da bize çok şey katar ama biz başarılı olacağına inanıyoruz ve canı gönülden istiyoruz bunu...

ikizruh 07-11-2008 04:38 PM

adına çok sevindim canım yaa herşey daha da güzel olucak art56art56

ikizruh 08-11-2008 07:35 PM

İşte bitti aylardır beni kasan sınav kuş gibiyim şimdi.Bir kaç soruda yani bildiğim konularda çeldirici şıklardan baya bir kıvrandım,bilmediklerimide attım belki tutar diye.Ama genele vurursak fena değildi.İnşallah ortalamayı tuttururum.Aralık ayında sonuçlar açıklanıcak sabırsızlıkla bekliyorum.Ne çıkarsa kabulümdür wave Yalnız okulu ararken canım çıktı iyiki de 1 saat önceden yollara düşmüşüm.O nasıl bir yerdir ya tepenin üstüne kurmuşlar ufacık liseyi her yani boş arazi kuş uçmaz kervan geçmez misali.Hele o deli gibi rüzgar uğultusu yok muydu korku filmlerini aratmıyordu hani 44
Şimdi iş arama zamanı kendime hemen bir iş bulup çalışmalıyım.Yeter bu kadar tembellik 44

hayalayaz 08-11-2008 08:18 PM

geçmiş olsun, hayırlar getirsin inşallah..bende iş bulman için reiki ve 2 nokta yapayım..kısa zamanda idealindeki işi bulmanı dilerim.. 96

Antuza 08-11-2008 09:33 PM

Oooo çok sevindim adına canım...Umarım herşey gönlünce olur...İşinide bulursun en kısa zamanda... kiss3

azizeg1984 09-11-2008 12:04 AM

art56art56 hadi geçmiş olsun bakalım umarım çalışmalarının karşılığını alırsın ve gönlünce de bir iş blursun...

yeşillim2005 09-11-2008 08:53 AM

selam canım sonuç dilediğin gibi olur inşaallah 96
iş için biliyosun çıtayı yüksek tutucaz öyle rastgele bir iş istemiyoruz hih33

ikizruh 10-11-2008 06:59 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
geçmiş olsun, hayırlar getirsin inşallah..bende iş bulman için reiki ve 2 nokta yapayım..kısa zamanda idealindeki işi bulmanı dilerim.. 96

ayyy çok tatlısın hayal abla yaa şifa gönderen iki noktalayan ellerin dert görmesin emii ttli3

ikizruh 10-11-2008 07:02 PM

gamzecim,azizeg1984 ve yeşilim2005 güzel dilekleriniz için çok saolun inşallah kazanırımda burda kutlarız yaa k8908

azizeg1984 10-11-2008 09:30 PM

Kutlarız tabii canım. Her duruma hazırlıklı olmalıyız ama güzel haberlerini bekliyoruz ok ;)

_link_ 10-11-2008 10:18 PM

Ne sınavı bu güzelim?
En hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah.

ikizruh 11-11-2008 03:36 PM

S.M.M.M (serbest muhasebeci mali müşavir ) staj sınavı canım ttli3

azizeg1984 14-11-2008 12:18 PM

nerelerdesin

ikizruh 14-11-2008 06:04 PM

Alıntı:

nerelerdesin

burdayım canımm ttli3 günlükleri okuyorum şu ara kendi günlüğüme pek uğrayamıyorum

ikizruh 14-11-2008 08:31 PM

Bir kaç gündür bol kavgalı kargaşalı rüyalar görüyorum.Hatta birinden uyandığımda ağlıyordum.Uzun süre ağlamaklı hali üstümden atamadım.Dünde yine birileriyle kavga ediyorum rüyada 44 korkunç bir sesle balkona koştum uğultu mu desem acı bir haykırış mı desem sokaktaki ağaçlar sallanmaya başlıyor sesten.Devasa bir aslanın kükremesi gibi bişey.Anında uyandım kabustan Ayet-el kürsi,Fatiha,ihlas artık aklıma ne geldiyse okuyuverdim.Sonra efenim bu rüyaların anlamını şimdi çözmüş bulunmaktayım.Annem akşam üstü bol haykırışlı bir tartışmanın içinde buldum kendimi.Yine en olmadık eften püften konularda kendine dert yanıyordu.Sonunda iş olacağına vardı bana sardı.Alttan alayım dedim ama zaten kendimi pek iyi hissetmiyordum.Bir anda bağırmaya ve ağlamaya başladım.Oda şaşırdı bende.Hep neden aynı şeyi yaşayıp duruyoruz anlamıyorum.Sevgiyle yaklaşıyorum olmuyor bir yerden hayıflanıcak bişeyler çıkarıp duruyor.Olumlu olmaya çalışıyorum ve bunu büyük oranda başarıyorumda.Ama evde ayaklı bir felaket tellalı dururken nasıl dayanabilirim bilmiyorum.Sürekli bir eleştiri,yaptıklarıma burun kıvırmalar alaya almalar.Sırf bana da değil bu tutumu.Mesela erkek kardeşim var oldukça hırslı çalışkan bir çocuk.Yemedi içmedi araba almak için kendine para biriktirdi.Yakında alıcak arabasını zaten.Ondaki bu çalışkanlığa hiç dikkat etmez neymiş efenim eve geç kalıyomuş kötü arkadaşları varmışşş.Çocuk anlatır neler yaptığını adam gibi.İki gün sonra annem tekrar başa sarar.Sanki benim yaşadığım sorunlarda hiçbir sorumluluğu yokmuş gibi yaa.Deliresim geliyor beni bu hale sen getirdin,herkesi bizden üstün tuttun hep onun bunun çocuğu senin için değerliydi.Bizi farketmedin bile,nasıl eğilerek yetiştiğimi görmedin.Annelik bu değil doğurmak,üniversitelerde okutmak parasal yardım değil.Benim senin övgüne iki güzel sözüne ihtiyacım var(gözlerim doldu yaa off)Bir kere yanımda olda değişimimi farket.Ben herzaman iyi bir evlattım.
Sıkıldım bu hallerinden hemde çok.Allaha şükür evi var aç değil açıkta değil.Onu seven çalışkan bir eşi ,iyi huylu çocukları var.Hep elinde olana değil olmayana üzülüp duruyor.Tek bildiği bıktım hayattan bıktım hayattan.Korkum rabbimin ona dert öyle değil böyle olur deyip bela yağdırması.(tövbe tövbee)
Annemi nasıl düzelticem bilmiyorum telkin dinlemeye yanaşmıyor.Hatta adam akıllı bir sorunundan bahset hemen küser.Neyse yazının burasına doğru ferahlama geldi şimdi sad456 İşte yazmanın dayanılmaz hafifliği ohh.Seni çokk seviyorum ve affetmeye çalışıyorum anlayışsız anneciğim.Ne zaman dolsam sebebi hep annemden kaynaklanıyor yaa dusun İnşallah bu son olur bizde sağlıklı bireyler gibi oturup sorunlarımızı tartışabiliriz...

Mustang 15-11-2008 08:56 AM

Ah canım benim kıyamam sana seni ne kadar iyi anlıyorum tahmin bile edemezsin .Senin yazdıklarını okuyunca annemi gördüm sanki .Benim annemde hayatı boyunca hiç bir şey yapmadan sürekli yakınmış ve bizi hep suçlu hissettirmiş .Bizi eleştirirken kendi yetersizliğini gizlemeye çalışmış ve hayatındaki hiç bir şeye şüketmemiş bir zatı muhteremdir .

Ne yazık ki değiştirilmesi en zor şahış .Ben artık o beni sevmesede ben ona sevgilerimi yolluyorum ve yaptıklarından dolayı onu suçlamak yerine affetmeyi seçiyorum.Biraz zorlansamda deniyorum .Birde bana yaptığı herşeye EFt yapıyorum .Arada birde senin gibi bir kükrüyorum ürküp biraz siniyor.Sanada kolaylıklar diliyorum.

azizeg1984 15-11-2008 06:47 PM

"Bebektim, büyüdüm çocuk oldum..."
Hepimiz bazen kızıyoruz, isyan ediyoruz, tartışıyoruz ama annelerimiz, babalarımız da hata yapabiliyorlar. Büyüdüler anne baba oldular diye hata yapma haklarını ellerinden alamayız değil mi :) Bazen sabrımızı taşırsalar da lütfen bağırmadan, onları kırmadan önce gönüllerini alamadan onları kaybetme ihtimalimizi düşünelim.
Onlara, hatta tüm anne babalara sevgimiz saygımız sonsuz. Bunları düşünüp kendini yıpratma olur mu. Değiştiremeyeceğimiz şeyleri duymamaya, görmemeye çalışalım bence kiss3

azizeg1984 15-11-2008 07:56 PM

Alıntı:

Ah canım benim kıyamam sana seni ne kadar iyi anlıyorum tahmin bile edemezsin .Senin yazdıklarını okuyunca annemi gördüm sanki .Benim annemde hayatı boyunca hiç bir şey yapmadan sürekli yakınmış ve bizi hep suçlu hissettirmiş .Bizi eleştirirken kendi yetersizliğini gizlemeye çalışmış ve hayatındaki hiç bir şeye şüketmemiş bir zatı muhteremdir .

Ne yazık ki değiştirilmesi en zor şahış .Ben artık o beni sevmesede ben ona sevgilerimi yolluyorum ve yaptıklarından dolayı onu suçlamak yerine affetmeyi seçiyorum.Biraz zorlansamda deniyorum .Birde bana yaptığı herşeye EFt yapıyorum .Arada birde senin gibi bir kükrüyorum ürküp biraz siniyor.Sanada kolaylıklar diliyorum.

Ablacım sen yaşlarında bir tanıdığımız der ki "Anaların zalim olduğu dönemde evlat olmuşum, evlatların zalim olduğu dönemde anayım."
Annenden yana yüzün gülmemiş ama ne mutlu sana ki dünyalar tatlısı bir kızın var. Gerçi artık kalabalık bir aileyiz ama onun yeri tabii :))

ikizruh 15-11-2008 08:27 PM

Alıntı:

Evet serpil abla dün bunları yazarken sen gelmiştin aklıma annelerimiz ne kadar benziyor diye.Dün yaşananlardan dolayı ikimizde de pişmanlık var.Genelde birbirimizden özür dilemeyiz pişmanlığımızı hareketlerimizle belli ederiz.Bugün de aramızdan su sızmıyor aman tahtalara vuralım ttli3
Alıntı:

Hepimiz bazen kızıyoruz, isyan ediyoruz, tartışıyoruz ama annelerimiz, babalarımız da hata yapabiliyorlar. Büyüdüler anne baba oldular diye hata yapma haklarını ellerinden alamayız değil mi :) Bazen sabrımızı taşırsalar da lütfen bağırmadan, onları kırmadan önce gönüllerini alamadan onları kaybetme ihtimalimizi düşünelim.
Onlara, hatta tüm anne babalara sevgimiz saygımız sonsuz. Bunları düşünüp kendini yıpratma olur mu. Değiştiremeyeceğimiz şeyleri duymamaya, görmemeye çalışalım bence kiss3

Arada beni deli ediyor ama merak etme canım ben onun gönlünü alıyorum.Zaten çıkardığım tüm olaylarda genelde ben haklı olduğum için hemen yelkenleri suya indiriyor 44

ikizruh 15-11-2008 08:38 PM

yaa iki saattir buraya oturup bir kilo vermenin heyecanı içinde yazdım ve yanlış bir tuşla tüm yazdıklarım silindi.İşin yoksa yine yaz  789569 Ama ben tembel adamım yaa  44 Valla acaip üşendim hee

Antuza 15-11-2008 08:59 PM

Oooo çok sevindim canım benim...Darısı başıma valla,bende daha bi kıpırtı yok:)

azizeg1984 15-11-2008 10:44 PM

Alıntı:

nemesis Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Evet serpil abla dün bunları yazarken sen gelmiştin aklıma annelerimiz ne kadar benziyor diye.Dün yaşananlardan dolayı ikimizde de pişmanlık var.Genelde birbirimizden özür dilemeyiz pişmanlığımızı hareketlerimizle belli ederiz.Bugün de aramızdan su sızmıyor aman tahtalara vuralım ttli3
Alıntı:

Arada beni deli ediyor ama merak etme canım ben onun gönlünü alıyorum.Zaten çıkardığım tüm olaylarda genelde ben haklı olduğum için hemen yelkenleri suya indiriyor 44

canım benim, eminim bundan, gaza geldim birden :)))
bu arada tebrik ederim ben daha gram veremedim aksine yiyorum yiyorum 2 dk sonra gene açım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:37 AM.