spestnaz ın günlüğü actionsmile yaklaşık 2 hafta önce 3 4 saat dinledim telkinleri ve o sürede bile acayip etkili oldu anlatamam ama sonra yurtta kaldığım için ve kendime ait bi bilgisayarım olmadığı için ara vermek zorumda kaldım smil56 bayramdan sonra devam edeceğim bana şans dileyin blissybugün bomba gibiyim saat 1 de dersim olmasına rağmen sabahın köründe kalkdım ve bomba gibiyim sevincli ve kalbim çarpıyor uzun zaman sonra kalbim ağrıyor y789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü 24 dakikada anladımki telkinleri dinlemeden burada aylak aylak smil56 gezsem bile rahatım guitar |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sabah ne umutlarla çıktım yurttan. herşey güzeldi ama okulda biriyle tartıştım. umudum sönmek üzereyken ayakda tutmak için ne kadar mücadele ettiim anlatamam. sürekli kendimi yürreklendirdim seni hiçbirşey yıldıramaz. sen tek başına güçlüsün. pekiştirici etkenlerde sıraya geçti karşıma: fotokopiciden fazla para üstü istedim ama eskisi gibi suçluluk duygusu yoktu. vardı ama samanalevi gibi gelip gitti. yurda dönerken havaya girmeye çalışıp artist artist yürümeye odaklandığım anda neredeyse birine omuz atıyordum ama son anda kurtardım paçayı. bi anda herşey üstüme gelmeye başladı ama izin cermedim veremezdim çünkü güçlü olmak zorundaydım. bayram sonrasını bekliyorum telkinleri programa bağlamak için. bayramda eve gidip düzene sokmalıyım bu işleri. belkide bu yolda ayakta durmamı sağlayan en önemli şey ve artık onu kaybetmeyeceğim. bugüne kadar en ufak şeylerde kendime küstüm hayata küstüm iğrendim herkesten nefret ettim nefret ettirdim insanları kendimden. şimdi madem yeni hayata başlamaya kararlıyım ne eskiyi umursayacağım nede umutsuzluğu kafaya takacağım. Şunu biliyorum ki BENN ARTIIIK GÜÇÇLÜYÜÜÜÜÜÜÜÜMMMM! |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Günlüğün hayırlı olsun spestnaz..Etkilerini görmeye şimdiden başlamışsın bile..Günlüğünün kendini geliştirdiğin daha da güzel haberlerle dolup taşmasını diliyorum.. Farkındalıklarının artması dileklerimle.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: spestnaz ın günlüğü BU BİR HAYKIRIŞTIR. . SAHİBİNİ ASLA BULAMAYACAK! ben bitek seni sevdim. inandıramadım demi. . bak bu benim: 3 4 haftada olsa yanımdaydın teşekkürler çok sağol belkide bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın en güzel günlerimi. hatırladıkça bugünü yaşama isteğimi yerin dibine geçiren o günleri sen yaşattın bana. ben ne yaptım senin için? şimdi yaptığım gibi gözyaşlarımı içime akıtmaktan başka ne yaptım? bilmiyorum belkide sen görmewdin yaptıklarımı ama asla istemem seni suçlamayı o kadar masumsun ki benim için. . hala seviyorum seni. hala seviyorum. bu gece de duymazsan çığlıklarımı, bu gece de giremezsem kalbine. . merak etme hiçbir şey olmayacak. yine enes aynı enes. sessiz geldi sessiz gidecek merak etme. ama şunu iyi bil ki ben bir tek sana aşık oldum, sana aşık olarak kalacağım. . Sana yemin ederim ben aşkımı ayaklar altında çiğnetmedim. Yemin ederim. . Dolunay varsa ona bakınca seni görüyorum. . Hilâl varsa onu tamamlayan yine sen oluyorsun. . Şimdi bana diyorlar: Ağla, açılırsın. İyide ben kendimi bildim bileli ağlıyorum. hayır, dur! bana acıma, çünkü acınmayı bile hak etmiyorum. . Ama şu hayatta hakettiğim 1 şey var ki ondan kimse vazgeçiremez beni: Dün seni sevdim, Bugün seviyorum, Yarın da seveceğim. . Şimdi senden tek isteğim yalvarırım buna izin ver. . Yalvarırım. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Bunu nasıl ddeğiştireceeğim ? sad45688a bunu nasıl değiştireceğim? |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Eğer hayatta başımıza gelen herşeyin "kendi hislerimizin",evet evet "kendi eylemlerimizin ve kararlarımızın"demediğime dikkat edin,sadece ve sadece "kendi hislerimizin" bu hislerle kodlanan ve emir alan BİLİNÇALTIMIZIN yarattığı herşey olduğunu anlarsak istediğimiz gibi bir hayat yaratmamıza sadece bir adım kalmış demektir.Önce bunu anlamak çok önemli,biz KURBAN değiliz,aksine,Yaradan'ın çok büyük olanaklarla donattığı muhteşem varlıklarız.Sistemin nasıl işlediğini anlamak zorundasınız,anladıktan sonra "Bunu nasıl değiştireceğim?" sorunuzun cevabını zaten idrak edeceksiniz...Anlamak ve hayatınız yaratmak için benim birkaç kitap önerim var,bana göre bunlar bu dünya üzerinde kişinin kendisi ve insanlık hakkında edinebileceği en yüksek ve değerli bilgileri içermektedir. 1-Ramtha-Beyaz Kitap 2-Jerry ve Esther Hicks-Çekim Yasası 3-Jerry ve Esther Hicks-Yeter ki İste Beyaz Kitap'da Bilmenin Bilimi adlı bir bölüm vardır,orada herkesin sözünü ettiği şu çekim yasasının hisler yoluyla nasıl işlev gördüğü detaylı bir biçimde fiziksel olarak açıklanmaktadır. Hani derler ya "bir kitap okudum hayatım değişti" diye,okuyarak değişmez ama burada öğrendiklerinizi uygulayarak değişeceğine emin olabilirsiniz. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Sahibi olmasak da çığlıklarını duyabiliyoruz.Senden çok çok büyük bir ablan olarak,ve de şu an yaşamakta olduklarını çok önceleri yaşamış biri olarak,sana naçizane önerilerim var.Öncelikle sen,seni yarattığı için ,ilahi planda seninle ilgili tasarımları olan yaradan için değerlisin.Seçtiğin ailen,çevren vede en önemlisi kendin için değerlisin. Kaba olacak ama,şuan daha iyi örnek bulamadım.Pazarlama elamanı olsan,ve elindeki ürün kendi değerin olsa,en baştan senin değer vermediğine kimse göz ucuyla bile bakmaz.Yarın kaktığın zaman,aynada kendine ''günaydın'' seni seviyorum,iyiki varsın iyiki varım de.Yeni günün getireceği güzelliklere emin olarak dışarı çık.Çevrene daha dikkatli bak.Yeni açan çiekleri,koşuşturan insanları farket.Ve içinden hepsini selamla,iyi dileklerini gönder.Havayı kokla,uzun nefesler al.Sonra bana çok fayda veren şu uygulamayı yap.(bir dene)Aklına gelen her şey için şükret.Yürüdüğün için ayaklarına,görebildiğin için gözlerine,ve sana aşkı t attıran kalbine..Günlüğünün bir köşesine kendinle ilgili farkettiğin olumlu davranışları yaz. Umarım bunları hayatına müdahale olarak görmezsin.Çok güzel günlein olacak,sen izin verirsen.... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Bu sabah kalktım. tam 10 buçuk saat uyumuşum sanki gece kendimden geçmiş gibi önceki güne dair hiçbir şey hatırlamıyorum. aslında keyfim yerindeydi ama tereddütlerim vardı. . hatırlıyorum dün iyi şeyler olmadığını onların bugüne de yansıyacağından korkuyordum ve yanımdan hiç ayırmadığım umudum ile buraya koştum. sayın (zeynep abla ve masterphidias abi ), tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. ben mutluyum çünkü sizin gibi değerli insanlarla tanışma fırsatı verdi Allah'ım. . ve akşama anlatmak üzere buraya yazıyorum: bugünümün kötü geçmesine izin vermeyeceğim! |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hayatt çokk gariip! anlatamam içim bi'hoş bugün. izin vermedim mutsuz olmaya vermedim ve vermeyeceğim. arasıra geliyorlar ama arasıra. boşveriyorum herşeyi, herkesi. mutluyum ve mutlu olacağım çünkü ben mutlu olmaya geldim buraya. asla beni üzmelerine izin vermeyeceğim ve eminimki telkinlere başlayınca daha iyi olacak. yeni yeni kavramaya başlıyorumki insan sevgiyle var, hayat sevgiyle güzel. kendinize iyi bakın, bana dua edin. . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:54 AM. |