Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462253)

yüsra 16-02-2010 12:07 AM

Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

bugün kendime aldığım hediyelerin etkisini gördüm .ve kuantum ve kuran kitabı çok az tanıdığım biri tarafından bana hediye edildi.kuantum ne diyor..siz kendinize nasıl davranırsanız hayat size öyle davranır..işte..ben kendime hediye aldım hayatta bana okumam gereken bir kitap yolladı..

ben kendimi seviyorum .. hayatta beni seviyor..

yüsra 17-02-2010 10:39 PM

dün bekledidiğim sevgiyi görmeye başladım.aslında sevgiden yana şüphem yokta ilgi sorunu yaşıyordum dün akşam biraz toparladım.şimdi beklediğim telkin cd side gelince herşey daha iyi olacak.evime enerjimi bulaştırmaya başladım sonunda..gülümsemeyle ilgili okuduğum yazı çok hoşuma gitti.facede paylaştım belki birileri yararlanır.
hafta sonu mersine gideceğim bir günlüğüne hava değişimi iyi gelecek..hayatıma çağırdığım heyacan geliyor..sevgi çağırdım geldi heyacan çağırdım oda geldi..

ceylan84lum 17-02-2010 10:43 PM

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585261)
dün bekledidiğim sevgiyi görmeye başladım.aslında sevgiden yana şüphem yokta ilgi sorunu yaşıyordum dün akşam biraz toparladım.şimdi beklediğim telkin cd side gelince herşey daha iyi olacak.evime enerjimi bulaştırmaya başladım sonunda..gülümsemeyle ilgili okuduğum yazı çok hoşuma gitti.facede paylaştım belki birileri yararlanır.
hafta sonu mersine gideceğim bir günlüğüne hava değişimi iyi gelecek..hayatıma çağırdığım heyacan geliyor..sevgi çağırdım geldi heyacan çağırdım oda geldi..

herşey gönlünce olsun canım...mutluluklary789

phantomm 17-02-2010 10:58 PM

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584920)
bugün kendime aldığım hediyelerin etkisini gördüm .ve kuantum ve kuran kitabı çok az tanıdığım biri tarafından bana hediye edildi.kuantum ne diyor..siz kendinize nasıl davranırsanız hayat size öyle davranır..işte..ben kendime hediye aldım hayatta bana okumam gereken bir kitap yolladı..

ben kendimi seviyorum .. hayatta beni seviyor..

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585261)

Çok güzel gelişmeler bunlar.Çok sevindim senin adına:) Gerçi bunları yaşayacağından şüphem yoktu da..
Tebrik ediyorum seni tekrardan 25889

yüsra 17-02-2010 11:06 PM

bu güzel dilekleriniz için teşekkürler..ben enerjinizi alıyorum ..bu günlüğü her geçen gün daha çok eviyoru.bana cevap veren teşekkür eden bir günlüğüm var ne kadar şükür etsem az..

yüsra 17-02-2010 11:08 PM

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa birden üst teğmen oldum....bugün teşekkür edecek bir şey daha gerçekleşti..nasıl üst teğmen oldum ben mesajlarım için mi .?

SeLeNaS 17-02-2010 11:40 PM

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585273)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa birden üst teğmen oldum....bugün teşekkür edecek bir şey daha gerçekleşti..nasıl üst teğmen oldum ben mesajlarım için mi .?

Kıskandımmmm y789

yüsra 17-02-2010 11:46 PM

yaaaaaaaaaa kıskanılcak kadar güzel gerçekten..nasıl oldu bilmiyorum .ama iyiki oldu iyiki bu site var .. iyiki siz varsınız.........

SeLeNaS 17-02-2010 11:49 PM

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585287)
yaaaaaaaaaa kıskanılcak kadar güzel gerçekten..nasıl oldu bilmiyorum .ama iyiki oldu iyiki bu site var .. iyiki siz varsınız.........

Çok çalışmam lazım çok bisiklet

yüsra 19-02-2010 09:48 PM

ben hayattan haraket istemiştim ya ..hayatıma hareket gelmeye başladı.hafta sonu 1 günlüğüne mersine gideceğim .yanlız gidiyorum eşime teklif ettim gelmek istemedi bende israr etmedim çünkü onu rahat bırakmaya karar verdim.belki biraz özlerde aklı başına gelir diye düşünüyorum.

kuantum ve kur'an okumaya başladım.çok önemli bilgiler paylaşacaaaaağım ordan öğrendiğim.

hergün kendime birşeyler kattığım içn şükürler olsun..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 AM.