Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462253)

yüsra 06-02-2010 09:23 PM

Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

kendim için seçtiklerim benim için en doğru olandır..kendim için en doğrusunu isterim.sevgi alırım ve sevgi veririm...
şimdi bunları düşünüyorum..

phantomm 06-02-2010 10:08 PM

Günlüğünü baştan sona okudum.Hayatına dair çok güzel şeyler yakalamışsın.Gelişmeleri heyecanla bekliyorum:)

yüsra 08-02-2010 11:32 PM

çevremdeki herkesin varlığını benimsiyorum ve onlarda benim varlığımı kabul ediyorlar..kendime ait bir düzenim ve yaşama alanım var..hayatımı en verimli şekilde geçiririrm..

yüsra 08-02-2010 11:34 PM

Alıntı:

phantomm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583281)
Günlüğünü baştan sona okudum.Hayatına dair çok güzel şeyler yakalamışsın.Gelişmeleri heyecanla bekliyorum:)

çok teşekkür ederim... bu günlüğün en sevdiğim yanı bu ,varlığıma teşekkür ve taktir eden insanlar var..iyi dileklerin için teşekkürler..herşey gönlümüzce olsun.y789

yüsra 09-02-2010 06:32 PM

her ne oluyorsa benim göremediğim bile olsa benim için en iyisi gerçekleşiyor.bende buna inanıp kabulleniyorum bu şekilde mutluluğu yakalıyorum..

yüsra 09-02-2010 07:46 PM

işle ilgili sorunlarım giderek dibe vuruyor...var olan maaşımda bile düşüş oldu ..eşimle aram düzelmiyor ..uzaklaşıyoruz..ve ben bunların hepsini alarm olarak algılıyorum..özüne dön alarmı ..istediklerini gerçekleştir alarmı..

Belgin ∞ 09-02-2010 09:22 PM

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583799)
her ne oluyorsa benim göremediğim bile olsa benim için en iyisi gerçekleşiyor.bende buna inanıp kabulleniyorum bu şekilde mutluluğu yakalıyorum..

bence bu inanıp kabullendiklerini gerçekte de kabullenmiş misin, yoksa lafta mı kalmış onu sınamak için bir olay. bak yukarıda ne yazmışsın :)

yüsra 10-02-2010 07:39 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583825)
bence bu inanıp kabullendiklerini gerçekte de kabullenmiş misin, yoksa lafta mı kalmış onu sınamak için bir olay. bak yukarıda ne yazmışsın :)

o bir olumlama neye inanmam gerektiğini biliyorum ve olumlama yapıyorum.doğru cümleler kurarsam yakında kabulleneceğimi umuyorummy789sanıırm sen bile inanmadın bana evren hiç inanmaz bu gidişle..

Belgin ∞ 10-02-2010 07:47 PM

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584030)
o bir olumlama neye inanmam gerektiğini biliyorum ve olumlama yapıyorum.doğru cümleler kurarsam yakında kabulleneceğimi umuyorummy789sanıırm sen bile inanmadın bana evren hiç inanmaz bu gidişle..

Benim ya da evrenin sana inanmasının bir önemi yok. Tek önemi olan senin kendine inanman. Kendine inandığın zaman ve inandıklarına güvendiğin zaman birilerinin sana inanıp inanmasının gözünde değeri kalmaz. Onlar sadece araçtır, artıdır. Amaç değildir.

yüsra 10-02-2010 07:57 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584031)
Benim ya da evrenin sana inanmasının bir önemi yok. Tek önemi olan senin kendine inanman. Kendine inandığın zaman ve inandıklarına güvendiğin zaman birilerinin sana inanıp inanmasının gözünde değeri kalmaz. Onlar sadece araçtır, artıdır. Amaç değildir.

teşekkür ederim.. emin ol onları kendim için yazıyorum..kendime inanmak için..herşey yoluna girecek biliyorum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 AM.