![]() |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ kendim için seçtiklerim benim için en doğru olandır..kendim için en doğrusunu isterim.sevgi alırım ve sevgi veririm... şimdi bunları düşünüyorum.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ Günlüğünü baştan sona okudum.Hayatına dair çok güzel şeyler yakalamışsın.Gelişmeleri heyecanla bekliyorum:) |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ çevremdeki herkesin varlığını benimsiyorum ve onlarda benim varlığımı kabul ediyorlar..kendime ait bir düzenim ve yaşama alanım var..hayatımı en verimli şekilde geçiririrm.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
çok teşekkür ederim... bu günlüğün en sevdiğim yanı bu ,varlığıma teşekkür ve taktir eden insanlar var..iyi dileklerin için teşekkürler..herşey gönlümüzce olsun.y789 |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ her ne oluyorsa benim göremediğim bile olsa benim için en iyisi gerçekleşiyor.bende buna inanıp kabulleniyorum bu şekilde mutluluğu yakalıyorum.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ işle ilgili sorunlarım giderek dibe vuruyor...var olan maaşımda bile düşüş oldu ..eşimle aram düzelmiyor ..uzaklaşıyoruz..ve ben bunların hepsini alarm olarak algılıyorum..özüne dön alarmı ..istediklerini gerçekleştir alarmı.. |
|
o bir olumlama neye inanmam gerektiğini biliyorum ve olumlama yapıyorum.doğru cümleler kurarsam yakında kabulleneceğimi umuyorummy789sanıırm sen bile inanmadın bana evren hiç inanmaz bu gidişle.. |
|
teşekkür ederim.. emin ol onları kendim için yazıyorum..kendime inanmak için..herşey yoluna girecek biliyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 AM. |