Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   fgceker'in günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372905)

fgceker 28-09-2009 03:56 PM

Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Neredeyse bir haftadır rüyalarım tuhaflaşmaya başladı,Sürekli pis ortamların içinde buluyorum kendimi.Oraya nasıl gittiğimi hatırlamıyorum ama sürekli bir çaba içinde oluyorum ve nedense oraya hep sevdiğim insanlar tarafından götürüldüğümü hatırlıyorum ve hem onları hem kendimi ordan çıkartmaya çalışıyorum. bad45

Telkinleri ilk dinlediğim zaman bu tür sorunlarla hiç karşılaşmamıştım şimdi böyle bir şeyle karşılaşmak beni şaşkınlığa düşürdü.Anlamlandırmaya çalışıyorum rüyalarımı ama bir türlü bana ne anlatmak istediklerini bulamıyorum.Sabah yatağımdan kalktığım süreden itibaren aklım gördüğüm rüyalarda takılı kalıyor ve kendimi tuhaf hissediyorum.Umarım bu bir dalgalanma sürecidir ve ben bunu çabuk atlatırım. dunk56

Belgin ∞ 30-09-2009 01:09 AM

Bayılırım rüyalara :)

Üzerinde çalışmaktan en çok keyif aldığım zaman dilimleridir kendileri. Her gece başka bir alem, her sabah çözümlenmiş, rüyada bilgelik alınmış sorunlar, sorundan çıkmış artık.

Ben de çok görürüm bu tarz rüyalar, hatta çok çok daha fenalarını. Bu tarz rüyalarda o günlerdeki ruh haline bir bakmanı tavsiye ederim.

Sevdiklerin tarafından götürüldüğün yerlerden bahsetmişsin, rüya yorumcusu değilim ama bir kaç soru belki bulamadığın cevaplarına yardımcı olabilir.

Bugünlerdeki ruh haline sahip çıkıyor musun? Yani negatif bir ruh halindeyken bile evet bugün negatifim ve bunu doya doya yaşamalıyım, insanlar beni yanlış anlayacaklar diye gülümsemek zorunda değilim, yapmacık davranmak zorunda değilim diyebiliyor musun? Çoğu zaman yanlış anlaşılmaktan korktuğumuz için o ruh hali bize ait değilmiş gibi davranmaya başlarız ve bu bir anlığına iyi gelse de daha çok onun içine batmamıza neden olur. Böyle durumlarda kabullenmek ve yaşamak en doğru olanıdır aslında.

İnsanlara yardım etmeyi sevebilirsin tamam ama kendi yaşamak istedikleri şeyleri yanlış dahi olsa yaşamalarına izin veriyor musun? Yoksa bu yaşayacağı şey yanlış, ters bir adım olur onun için diyerek oturup uzun uzun anlatıyor musun? Anlatıyorsan da bunun senin fikrin olduğunun farkında mısın? Ve bir öğretiye karşı durduğunun, geciktirdiğinin belki?

İnsan sevdikleri hep yanında olsun ister, bu çok insancıl. Ama daima yanında olmaları pahasına onları omuzlarına almaya başlar bir zaman sonra. İlk başlarda o yük taşınabilir ağırlıkta gelse de zamanla hem duygusal hem bedensel yönden külfet olmaya başlar. Aslında o kişilerin de ayakları, elleri vardır ama koruma iç güdüsü denen duygu çepe çevre sarar ve yardım etmeliyim dürtüsü oluşturur. Böyle bir duyguya sahip misin bugünlerde?

Sorularla gördüğün rüyalara çok net cevaplar alman mümkün. Her rüya biliyorsun ki bir bilgelik sunar hayatımıza. Bize kalansa doğru zamanda doğru soruları sormak ve cevapları kabul etmektir. Umarım az da olsa bir ışık olabilmiştir yazdıklarım. Doğru cevaplara götürmeyebilir belki ama bakarsın başka sorular gelir senin de aklına :)

Rüyalarının sana her zaman en derin bilgelikleri sunmasını dilerim Fgceker'cim.

Sevgiyle..

fgceker 30-09-2009 03:41 PM

Canım redflowerscım;

Herzamanki gibi aklımda gezinip duruveren sorularıma cevap oluverdin.Evet yaşadığım bir olaydan sonra bu rüyaları görmeye başladığımı senin mesajını okurken fark ediverdim.Aslında durumdan çok rahatsızım çünkü çok değer verdiğim bir arkadaşım tarafından haketmediğim bir şekilde yargılanıp,kırıcı cümlelere maruz kalmıştım.Ama etrafımdaki insanlarada ne kadar üzgün olduğumu ve kırgınlığımı belli etmemeye çalışıyordum.

Şu üzüntümü hakkıyla yaşayamamam zaten cumadan beri beni yeterince huzursuz ediyordu.Ama bunun rüyalarıma bu şekilde yansıyabileceğini hiç akıl edemedim utananadam.Hatta o gün ağlamak istemiştim ama yanımda başka bir arkadaşım olduğu için bunu yapamamıştım ve kaç gündürde yapamadım ve bu sabah uykumdan ağlayarak uyandım rt67,rüyamda da ağlıyordum ağla2

Cevap gerçektende hep içimizde,seninde dediğin gibi doğru soruyu sorabilmek önemli olan.

Desteğin için çoook çoookk teşekkür ederim canım.Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum ve o kişiye söylemem gereken ama kırılmasın diye söylemediğim şeyleri artık kesin kez söylemem gerektiğini biliyorum.Cumadan beri çektiğim eziyet sanırım yeterli y789

fgceker 03-10-2009 10:43 PM

Ekimin 18 ini iple çekiliyorum,izmirdeki seminere katılmak için günleri sayıyorum....Herkese her tanıdığıma hatta tanımadıklarıma bile izmirde bir seminer olabilir mi diye sorarken sevgili redflowers'ın 18 ekim İzmir seminerini haber veren yazısını okuyunca gözlerime inanamadım.Çekim yasasının harikuladeliğine bir kez daha şahit oldum girlhaha girlhaha girlhaha
İstedim,istedim ve kendime çektim.Hemde benim için en doğru zamanda ve en doğru şehirde girlhaha girlhaha

Seminer için emek veren herkese kucak dolusu teşekkürlerimi sonuyorum.Sizlerle ve sizin gibi yüreği güzel pek çok insanla tanışma fırsatını bana sağladığınız için utananadam utananadam utananadam

ComRad3 23-10-2009 10:57 AM

sevgili fgceker boy uzatma telkinini uygunsa paylaşabilir misin?

Purplelight 23-10-2009 04:49 PM

Sevgili fgceker;

Ben de Muhammed Bey hayranıyım desem yeridir... Ben de bugun günlüğümde onun sık sık incelediğim sitesini tavsiye etmiştim ki daha sonra senin de Muhammed bey hayranı oldugunu gördüm az önce... www.yetenek.com adlı sitesinde konuşma-video kısmı benim en çok istifade ettiğim bölümdür.....Yüzü aşkın kişisel gelişim konuşması vardır orada...Somut, net, gerçekçi ve akıcı uslubuyla müthiş bir etki bırakıyor dinleyende...Ve bu hizmeti sessiz sedasız, reklamsız ve en önemli hiç bir ücret talep etmeden sonuna kadar bizlerle paylaşıyor...Bir sohbeti bazen üst üste dinlediğim de olur... Çok beğeniyor ve ben de senin günlüğün vesile ile bu günlüğü ilgiyle takip edenkere tavsiye ederim...

fgceker 30-11-2009 05:26 PM

Alıntı:

Purplelight Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 558445)
Sevgili fgceker;

Ben de Muhammed Bey hayranıyım desem yeridir... Ben de bugun günlüğümde onun sık sık incelediğim sitesini tavsiye etmiştim ki daha sonra senin de Muhammed bey hayranı oldugunu gördüm az önce... www.yetenek.com adlı sitesinde konuşma-video kısmı benim en çok istifade ettiğim bölümdür.....Yüzü aşkın kişisel gelişim konuşması vardır orada...Somut, net, gerçekçi ve akıcı uslubuyla müthiş bir etki bırakıyor dinleyende...Ve bu hizmeti sessiz sedasız, reklamsız ve en önemli hiç bir ücret talep etmeden sonuna kadar bizlerle paylaşıyor...Bir sohbeti bazen üst üste dinlediğim de olur... Çok beğeniyor ve ben de senin günlüğün vesile ile bu günlüğü ilgiyle takip edenkere tavsiye ederim...

Sevgili Purplelight güzel paylaşımın için çook teşekkür ederim.İşlerimi bitirir bitirmez hemen bakacağım y789

fgceker 30-11-2009 05:29 PM

http://sl.glitter-graphics.net/pub/8...ckj7tx906y.gif

Ben mutluluğu seçiyorum.
Ben harekete geçmeyi seçiyorum.
Her şeye yetecek yeterli zamanım ve gücüm var

aybükem 01-12-2009 09:33 AM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571904)

Ben mutluluğu seçiyorum.
Ben harekete geçmeyi seçiyorum.

Her şeye yetecek yeterli zamanım ve gücüm var

hoş geldiniz paylaşımlarınızı ve sizi özlemiştimsevincli

fgceker 01-12-2009 01:00 PM

Küçük bir erkek çocuk,annesine sordu:
''Niçin ağlıyorsun?''

''Çünkü ben kadınım'' diye cevapladı annesi.

''Anlamadım '' dedi çocuk.

Annesi,çocuğu kucaklayıp, ''Hiç bir zaman anlayamayacaksın!'' dedi.

Babasına,''Baba ,annem niçin ağlıyor?'' diye sordu.

Babanın cevabı:
''Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır'' oldu.

Küçük çocuk büyüdü,yetişkin adam oldu,hala kadınların niçin ağladıkladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu.

''Allah'ım! '' dedi, ''Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?''

''Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar,doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek kadar iç kuvveti verdim. Başkalarının kuvveti kalmadığında,devam edecek azmi;ailesinin hastalığında,yorgunluğa pabuç bırakmayacak kudreti verdim. Her türlü şart altında,hatta kendilerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevme duygusallığını verdim. Bu duygusallık, her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına,sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor.Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim.Onlara,iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunabileceğini anlamalarını sağlayacak duyarlı bir zeka verdim. Tek zayıflık olarak kadınlara gözyaşı verdim;tamamen kendilerinin sahip oldukları,ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere. İnsanlık için bir gözyaşı...'' diye cevapladı...

fgceker 01-12-2009 01:19 PM

Koca bir bayramı daha acısıyla tatlısıyla geride bıraktık...Bayram telaşından bir türlü farkına varamadığım bir programı dün netten izledim ve yüreğim burkuldu...Ve insanların nasıl bu kadar vicdansız olabildiklerine bir kez daha şaşırıp kaldım...Sevgili İkbal Gülpınar Karagöz'ün İkbal'le küçük Mutluluklar kitabında okuduğum bir şiiri buraya koymamın çok doğru olacağını düşündüm...fazla bir şey söylemek istemiyorum çünkü bu şiir gerekli olan herşeyi bize çok güzel anlatıyor....
O evlatlardan biri olmamanız dileğiyle... ağla2 ağla2 ağla2

BEY
son günlerde ,bir surat,bir surat ki gelinde,
Çayımı bile yarım dolduruyor bey.
Allahtan kulaklarım ağır işitiyor da
Duymuyorum ne söylediğini
Ama yine de hissediyorum bey;
Beni bu evde galiba istemiyor artık
Hey gidi günler heeey!
Oğlunu bilirsin,vur ağzına al lokmayı
İki ara bir derede ne yapsın ana bu
Atsa atılmaz,satsa satılmaz.
Bana artık gizli gizli sarılıyor bey...
Dün akşam uyurken öptü beni biliyor musun?
Nasıl ağrıma gitti nasıl
Artık akide şekeri de getirmiyor.
Hani dişlerim yok ya,güya yerken garip sesler çıkarıyormuşum da
Çocuklar iğreniyormuş benden.
Yok,vallahi yalan bey,hiç yapar mıyım ben öyle şey?
Gelin çocuklara masal anlatmamı da yasakladı
Üstelik seninle konuşuyormuşum diye duvardaki resmini de alıp bir yerlere sakladı
Olsun,koynumdaki resminden haberi bile yok!
Yinede beddua edemem bey,
Oğlumun karısı,torunlarımın anası o.
Geçenlerde üst komşular geldi,
Ne konuştuklarını duymayayım diye kapıyı üstüme kilitledi.
Duymadım,duymadım,lakin hissettim.
Düşkünler evine yatıracaklarmış önümüzdeki ay beni
Ne yalan söyliyeyim epey ağrıma gitti,epey,
Ha, sen ne diyorsun bey?
Hani bi görünsen oğluna,ne de olsa babasısın,
Seni dinler,
Bu odada oturur,vallahi hiç dışarı çıkmam.
Akide şekeri de istemem.
Masal da anlatmam artık çocuklara
Ne olur ayırmasınlar beni bu evden
Sana ait anılarımdan uzak ne yaparım ben,ne yaparım?
Şu camın pervazında hayalin durur,çekmeceler de el izin.
Bastonun hala duvarda asılı.
İstemiyorlar beni artık,istemiyorlar hasılı.
Sen ne diyorsun bey?

Sultan 01-12-2009 01:21 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571984)
Küçük bir erkek çocuk,annesine sordu:

''Niçin ağlıyorsun?''

''Çünkü ben kadınım'' diye cevapladı annesi.

''Anlamadım '' dedi çocuk.

Annesi,çocuğu kucaklayıp, ''Hiç bir zaman anlayamayacaksın!'' dedi.

Babasına,''Baba ,annem niçin ağlıyor?'' diye sordu.

Babanın cevabı:
''Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır'' oldu.

Küçük çocuk büyüdü,yetişkin adam oldu,hala kadınların niçin ağladıkladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu.

''Allah'ım! '' dedi, ''Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?''

''Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar,doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek kadar iç kuvveti verdim. Başkalarının kuvveti kalmadığında,devam edecek azmi;ailesinin hastalığında,yorgunluğa pabuç bırakmayacak kudreti verdim. Her türlü şart altında,hatta kendilerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevme duygusallığını verdim. Bu duygusallık, her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına,sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor.Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim.Onlara,iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunabileceğini anlamalarını sağlayacak duyarlı bir zeka verdim. Tek zayıflık olarak kadınlara gözyaşı verdim;tamamen kendilerinin sahip oldukları,ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere. İnsanlık için bir gözyaşı...'' diye cevapladı...

süpersin yaaa iyiki döndün iyiki varsıny789

fgceker 02-12-2009 12:13 AM

sevincli Aşk istiyorum aşkkkkgirlhaha girlhaha sevincli sevincli
Şöyle beni sarıp sarmalayacak,sevgisiyle ruhumu ısıtacak utananadam utananadam utananadam
Çok mu arsızca oldu dileğim girlhaha girlhaha girlhaha

fgceker 02-12-2009 12:18 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571988)
süpersin yaaa iyiki döndün iyiki varsıny789

sen dahada süpersin canım girlhaha girlhaha,iyiki varsın ve iyiki burdasın...iyiki döndüm ve senin gibi kalbinden enerji fışkıran bir insanla beni tanıştırdın...Sakınmadan paylaştığın her şey için binlerin katrilyonuncu kuvveti kadar teşekkür ederim tatlım...ark5 smil56

fgceker 02-12-2009 02:30 PM

Kartallar,neredeyse yetmiş yıla yakın bir ömrü olan canlılardır.Biz onu hep gökyüzünde gururlu uçuşuyla,tek başına,korkusuzca yaşayabilmesiyle ve o muhteşem kanatları,keskin gagası ve neredeyse bir kuzuyu bile kavrayıp kaldırabilen pençeleriyle biliriz. Meğer insanlara ibret olabilecek,muazzam bir varoluş savaşı varmış kartalların.

Evet,yetmişine kadar yaşarmış ama bu yaşa ulaşmak için kırk yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorunda kalırmış. Kartalın yaşı kırka dayandığında pençeleri sertleşir,esnekliğini yitirir ve bu nedenle de beslenmesini sağlayan avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelirmiş. Gagası uzunlaşıp göğsüne doğru kıvrılır,kanatları yaşlanıp ağırlaşır ve tüyleri kartlaşıp kalınlaşırmış. Bu durumda kartalın hem uçması hem de avlanması neredeyse imkansız hale gelirmiş.İşte,hikayenin önemli kısmı bundan sonra başlıyor;lütfen dikkat!!girlhaha

Artık kartalın iki seçimden birisini yapması gerekir. Ya ölümü seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini... Bu ''yeniden doğuş'' süreci yüz elli gün kadar sürecektir. Bu yönde karar verirse,kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kayanın kovuğunda,artık uçmasına gerek olmayan bir yerde,yani yeni yuvasında kalır.

Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya vurmaya başlar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer. Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler. Gagası çıktıktan sonra bu yeni gagayla pençelerini yerinden söker,çıkarır.

Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar. Beş ay sonra kartal,kendisine yirmi veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur ''yeniden doğuş'' uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir.

Kendi yaşamımızda sık sık yeniden doğuş süreci yaşamak zorunda kalır.Zafer uçuşunu sürdürebilmek için,bize acı veren eski alışkanlıklarımızdan,geleneklerimizden ve anılarımızdan kurtulmak zorundayızdır. Ancak geçmişin gereksiz safralarından kurtulduğumuzda,deneyimlerimizin katkılarıyla yeniden doğuşumuzun getireceği olağanüstü sonuçlardan tam olarak yararlanabiliriz...''

Alıntı

sevincli sevincli sevincli Zafer uçuşumu sürdürmeyi seçiyorumm sevincli sevincli sevincli

Nede olsa kartallar yüksek uçar y789

fgceker 02-12-2009 10:06 PM

girlhaha Tüm kalbinle yaşa girlhaha

fgceker 02-12-2009 10:48 PM

3 hafta boyunca sürekli düşündüm,acaba nerde yanlış yaptım,neden hep sevdiğim değer verdiğim insanlar tarafından bunca incitiliyorum diye.....
Evet,evet biliyorum hayatımızdaki her insan biz onları oraya koyduğumuz için varlar ve onlardan öğrenecek çok şeyimiz olduğu için hayatımıza giriyorlar....ama benim anlayamadığım şey neden sürekli aynı kısır döngünün içinde dönüp durduğum ve almam gereken dersin ne olduğunu neden bir türlü kavrayamadığım sevincli
sonunda benimde beynimde şimşekler çaktıı ve dadadammmm bir anda gerçeği fark ediverdim...sorun karşımdaki insanlar için pek çok şeyi kolaylaştırmam ve yapmaman gereken işleri bile üstlenip yapmamdı...tabi bu işleri yaparken kendi yapmaktan zevk aldığım şeyleri rafın en üst köşesine kaldırdığımı söylememe gerek yoktur sanırım..siz bunu hemen anlamış olmalısınız utananadam utananadamutananadam

insan en sevdiği dergileri bile almaktan vazgeçer mi yaaay789 ben o kadar kaptırmışım ki kendimi bunlardan bile vazgeçmişim....dün en sevdiğim dergiyi rafta fark ettiğimde bana yaşattığı o içimdeki kelebeklerin uçtuğu hissini nasıl olupta başka şeylerle değiştirebildiğime kendim bile şaştım kaldım...hemen kaptım dergiyi ve odama gelip kokusunu içime çeke çeke bir çırpıda suya hasret insanların suya kavuştuklarında kana kana su içmeleri gibi kana kana okudumy789 y789 kendime döndümmmm oleyyyyyyy girlhaha girlhaha girlhaha nereye gittiysem girlhaha girlhaha girlhaha

BULMAK İSTEDİĞİM İNSAN OLDUMMMMM sevincli sevincli kendimi arıyormuşum girlhaha girlhaha girlhaha

Sultan 02-12-2009 10:56 PM

farkındalıklarının artmasına sevindim güzel kız.25889bundan sonra her şey istediğin gibi olsun956k istediğin gibi doya doya yaşa
blissyblissyhayat öyle güzelki anda kalarak güzelliklerini yaşa yarın gelmedi dünde geçti gitti senin için bu günü doya doya yaşa sevgiyle mutlu kalıny789

fgceker 02-12-2009 11:09 PM

canım benim çok saol utananadam

Sultan 02-12-2009 11:13 PM

http://www.resimlersokagi.com/data/m...ilek-melek.jpg

fgceker 03-12-2009 01:23 AM

Kendime kısa günün karı,ruhumu şımartma hediyesi olarak 2 güzel kitap aldım girlhaha girlhaha

Teşekkür ederim sevgili Mümin Okan Aret Vartanyandan beni haberdar ettiğin için dl67 dl67

Işıldayan Safir 03-12-2009 01:42 AM

hayırlı olsun şekerim güle güle oku kitaplarını :))

fgceker 03-12-2009 02:29 PM

Dışarıda öyle güzel yağmur yağıyor ki girlhahakoltuğuma gömülüp kitap okumanın zevkini çıkartıyorum.3 haftadır hukukçu gelmiyordu bu haftada ben gitmeme lüksümü kullandım,bensizde yaparlar nede olsa girlhaha
İçimdeki tarifsiz sevinç her yeni günle katlanarak artıyor...
Yeni yıla ne kadar az kaldıııısevincli sevincliiçim kıpır kıpır sürekli vitrinleri gezme isteği var içimde,alışveriş sitelerini gezip duruyorum nette...ne güzel şeyler varb456 herkese güzel güzel hediyeler almak istiyorummmblissy

fgceker 25-12-2009 06:35 PM

Sonunda sınavlarım bitti sevinclisevinclisevincli oley oley oleyyy eski performansıma geri döndüm...
Mutluluk telkinini dinlemeye başladığımdan beri bende bir enerji bir enerji aklım şaşıp kalıyor....İçimde tarif edemediğim bir sevinçle ortalarda dolaşıyorum.5gün içinde tam 10 sınava girdim çıktım ve hepside yüzlerce sayfalık slaytlardan oluşan sınavlardı....ama işte hepsini kolaycacık atlatıverdim (Laf aramızda bugün artık japonca çalışırken midem bulanmaya başladı,girlhaha yazı görmeye tahammülüm kalmamış artıkk....girlhaha girlhaha)
Bu haftadan da sağ salim ve başarıyla çıktım ya artık beni birşey strese sokamaz sevincli

Bu arada üsteğmenlikte çook hoşuma gitti ama gözüm yükseklerdeecilgin897 cilgin897 cilgin897

Artık oturup rahat rahat kestane yeme zamanı...yazacak öyle çok şeyim birikti ki utananadam utananadam

Sultan 25-12-2009 06:38 PM

hoş geldin bir görünüp bir kayboluyorsun mutlu olduğuna sevindim canım benim iyiki varsıny789

ZEYNEP2 25-12-2009 06:38 PM

ne güsel keşke üniversite yıllarına dönme şansım olsaydı. şimdiki aklım olsa daha güzel ve dolu dolu yaşardım o günleri...

süpersin ..tadını çıkar ve sakın hemen büyümeye çalışma canımcım

fgceker 25-12-2009 06:51 PM

Alıntı:

ZEYNEP2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576030)
ne güsel keşke üniversite yıllarına dönme şansım olsaydı. şimdiki aklım olsa daha güzel ve dolu dolu yaşardım o günleri...

süpersin ..tadını çıkar ve sakın hemen büyümeye çalışma canımcım

2.üniversitem bu...birisi yetmedi 2.yi okuyorum girlhaha girlhaha
Ama dediğin gibi tadını çıkarta çıkarta okumak lazım y789

fgceker 25-12-2009 07:00 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576029)
hoş geldin bir görünüp bir kayboluyorsun mutlu olduğuna sevindim canım benim iyiki varsıny789

Sende iyiki varsın tatlım...Öyle özledim ki sizleri ve sitedeki güzel havayı sınavdan çıkar çıkmaz kendimi hemen pcnin başına atıp siteye balıklama dalıverdim girlhaha girlhaha
Ne bombalarım var bir bilsen...siteye giremedim ama boşda durmadım hani...ee nede olsa işleyen demir ışıldarmış.

Bengusucum bu arada gerçekten bir istediğimiz olmayınca bekleyip sabretmenin,bunda da bir hayır vardır demenin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha deneyimledim.Okul kış stajı dilekçemi kabul etmedi diye üzülüp duruyordum.3 aydır cevap vermedikleri dilekçeye tamda kurul staj yazımı çıkartmadan bir gün önce cevap vermelerine bir türlü anlam verememiş ve açıkcası çokta sinirlenmiştim.3 ay sen cevap yazma yazma tamda kurul yazıyı çıkaracakken red et ağla2 ağla2

Ama bir kez daha hüküm vermekte ne kadar aceleci davrandığımı görmüş oldum utananadam utananadam

Dilekçemin red olduğu gün başvuru yaptığım bursun sonuçları açıklanmış ve ben bursiyerler listesinde yoktum ağla2 ağla2 Benden sadece yarım puan daha notu yüksek birine verilmiş burs ağla2ağla2ağla2

Türkiye turu için gerekli olan 2900 lira parayı o burstan sağlıyacaktım.yoksa bu sene o parayı karşılamam mümkün değildi.Bak sen Allahın işine 3 aydır bir türlü cevap alamadığım dilekçem burs sonucumla aynı gün belli oldu dl67 dl67
Evrenin bizim hayrımıza işlemesine bir kez daha şaşıp kaldım ve bu düzene hayran oldum girlhahagirlhaha

fgceker 25-12-2009 09:06 PM

Yeni yıla girmemize sadece 6 güzel gün kaldı.Adı bile güzel yeni yıl…En yenisinden en gıcırından bir arabanın bile vereceği mutluluktan daha fazlasını veriyor bana…Yeni heyecanlar, yeni başarılar,yeni bir AŞK—HAYATIMIN AŞKI---,yeni hüzünler,bazen mutluluk bazen de hüznün sebep olduğu gözyaşlarım… sadece 6 gün kadar uzağımda önümdeki yeni yılın içinde….

Her şey sanki bir anda sıfırlanıp kendiliğinden hallolacakmış gibi gelir insana..Günlüklerin ilk sayfasında hep yazılan klişe sözler..Bu yıl yepyeni biri olacağım,şunu yapıp bunu yapmayacağımla başlayan cümleler….Oysa oraya en önemli şeyi ‘’bu yılda kendim olacağım ve kendim gibi davranacağım’’ ‘’mutlu olup etrafımdaki herkesi de bir o kadar mutlu edeceğim ve mutluluğum katlanarak büyüyecek ‘’ bu sene de sahip olduğum her şey için binlerce kez şükür edeceğim ‘’İ yazmayı hep unuturuz ….

Nedense hep cümlelerimizi olumsuzluklarla başlayarak yönetmeye alışmışız…Kafamızı gömdüğümüz kumdan bir kaldırabilsek,aslında yapmamız gereken tek şeyin sadece kendimizi keşfetmek olduğunu anlayıp derin bir ohhhh çekip yola koyulabilmek için derin bir nefes alıp kendimiz olamamanın omzumuza yüklediği tüm yüklerden bir çırpıda kurtulmaya başlayabileceğiz…. Kendimiz olmama adına, etrafımızdakileri memnun edebilmek için ne bedeller ödüyoruz oysa …

Şöyle bir dönüp baktığımda geriye pek çoğuna değmediğini görüyorum.Aslında değmemiş demekte bana dokunuyor,çünkü biliyorum ki yaşadığım her güzel şeyde olduğu gibi attığım her yanlış adımda da,attığım her canımı yakan kapandı sandığım ama hala kapanmayan yaralarımı tekrar tekrar açtığım zamanlarında bana ve kişiliğimi oluşturan her bir parçama pek çok güzel şey kattığını…yaşadıklarımın harmanlanıpta beni yani özbeni yarattığını,hayata karşı duruşumu belirlediğini çok iyi biliyorum.Ama işte her insan gibi zaman zaman,hatta bazen sık sık bende egoma yeniliyorum ve başıma gelen bir haksızlıkta isyan etmekten kendimi alamıyorum.----artık isyan etmemeyi,bakalım bunda ne gibi bir hayır var deyip beklemeyi yavaştanda olsa öğreniyorum----
Şöyle dönüp geriye bakıyorum da ne kazandıysam hep kendim olmakla kazandığımı görüyorum. En mutsuz olduğum anların hep ya zorunluluktan bulunduğum mekanlar da ya da onaylamadığım insanların yanında geçirmek zorunda olduğum zamanlarda yaşandığını fark ettim.Ve bunun için 2 hafta önce harekete geçtim.Zaten normalde hayır demesini çok iyi bilen ve kendine güveni tam bir insanım fakat en büyük zaafımın insanlara baştan çok güvenip onları ceplerinde 100 puanla hayatıma sokmak olduğunu gördüm.Çünkü şimdiye kadar canımı en çok yakanlar hep bu şekilde güvendiklerim olmuş…

İnsanın kendi hayatını bir tiyatro sahnesinde oynatırmış gibi şöyle koltuğuna oturarak önyargısız izlemesi ne zor işmiş. Yapması dile kolay ama uygulamada çoook zor olan.Zorluğu aslında yapmakta değil…olayları karşında oynatırken tarafsız davranabilmekte yatıyor.Canımızı çok yakan bir olayı defalarca tekrar tekrar izleyip öğrenmen gereken dersi bulmaya çalışmak bazen çok hem de pek çok acı veriyor insana. Ama biliyorum ki ancak bunu yaparak bir takım negatif enerjilerle kendime tutsak ettiğim insanları bağışlayıp kendimden özgürleştirebilirim.Belki ilk başta insanın canı yanıyor ve yeter artık işte bende hata yok klişesinin ve karşımızdaki insanı suçlama basitliğinin arkasına sığınıvermek defalarca beynimizde dolaşıyor ama bu şeytana yenilmeyip yoluma her devam ettiğimde kazanan hep ben oldum.Hatalarımı görüp bazen de haklılığımı hayrete düştüğüm pek çok an oldu…ama işte dedim ya bu işten ben galip çıktım…Çünkü sürekli yanımda taşıdığım şu çürük patateslerden kurtulmanın zamanı çoktan gelip geçmişti…omzuma yüklediğim,hayatıma soktuğum insanlarında omuzlarına yüklediğim fark edemediğim onca yükten ve bağdan kurtulmanın zamanı çoktan gelip de geçmişti…Bugüne kadar izlediğim en saçma,en duygusal,en aksiyonlu,en komedi ve dram filmi kendi hayatıma ait olandı sevincli sevincli girlhaha girlhaha…

Ben yeni yıla sıfır kilometre bir kalple ve negatif bağlarının çoğundan kurtulmuş bir kalp ve ruhla hazırım. Gelecek olan yeni yılla ilgili bildiğim bir şey varsa oda olabilecek her şeye tam teşekküllü bir şekilde hazırlanmış olmam ve yeni yıl temizliğimi önceden yapmış olmanın gururuyla ortalarda salınmam. Ağzına kadar dolu ve bir o kadarda karmaşık olan gönül çekmecelerimi tamamen boşalttım.Olması gerekenleri yerlerine özenle tozlarını alıp yerleştirdim,ama orda olması gerekmeyenleri;sadece kendime yük yapıp olumsuz bağlarla bana bağlanmalarına sebep olduklarımı da aramızdaki olumsuzlukları çözümleyerek özgürlüklerine bıraktım….

Her sene bahar geldiğinde dergilerde okuduğum ilk kelime --gardolabınız da temizlik zamanı geldi --olur.İşte bu söze bakarak bir heves dolabımızı düzenlemeye girişiriz.Eskiyenleri atar,giymediklerimizi giyebilecek insanlara ulaştırırız kısacası alacağımız yeni kıyafetler için dolabımızda yer açarız…Açarız açmasına da hayatımızdaki en önemli şeyler için kendimize bir yer açamayız.Biz ki söz konusu bir kıyafet olduğunda bile ona gerekli yeri açmazsak alamayacağımızı akıl ederken,hayatımıza sokmak istediğimiz şey ömrümüzün geri kalanını geçireceğimiz,ruh eşimiz,can yoldaşımız eşimiz olduğu zaman ona hayatımızda bir yer açmadan hayatımıza giremeyeceğini aklımızın ucundan bile geçirmeyiz…..

Ben evrenden istedim ve isteğimin olabilmesi için ona açmam gereken yeri açıp bir güzel temizledim…yani işin bana düşen kısmını fazlasıyla yaptım….Artık biliyorum ki doğru zamanda evren beni can yoldaşım olacak o çok kıymetli ruh eşimle bir araya getiriverecek…belki çok komik bir olayla,belki de hiç ummadığım bir anda …..kim bilir girlhaha girlhaha girlhaha girlhaha

http://img240.imageshack.us/img240/7...jan2006wv2.gif

Sultan 25-12-2009 09:12 PM

y789bütün dileklerin istemeye devam et 1 ocakta kapında şekerim
iyiki varsın sevgiyle mutlu kaly789

http://img19.imageshack.us/img19/5095/manga122pg1mi.gif

Işıldayan Safir 25-12-2009 09:23 PM

filizcim yazılarını çok özlüyorum yaaa çok seviyorum seni çok tatlısın şimdiden mutlu yıllar kiss3

fgceker 25-12-2009 09:38 PM

Tamamen döndüm tatlım...dip bucak bir temizlik yapmam gerekiyordu...bunun içinde fazlasıyla zamana ihtiyacım vardı.Acele etmeden şöyle içime sindire sindire olsun derken işin içine bir da hayatın kendi koşuşturması ekleniverince ben bile şaştım kaldım kendime...boyumu bu kadar aşan işlerin altına nasılda hiç korkusuz giriverdim diye girlhaha girlhaha
hani haticeye değil neticeye bakın derler ya girlhaha girlhaha İşte bende düşlediğimden çok daha güzeline kavuştum...pırıl pırıl bir ben oldum...dediğim gibi yeni yıla yep yeni canım arkadaşım mertin deyimiyle YEPİSYENİ bir benle başlıyorum girlhaha girlhaha

fgceker 25-12-2009 09:41 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576109)
y789bütün dileklerin istemeye devam et 1 ocakta kapında şekerim
iyiki varsın sevgiyle mutlu kaly789

http://img19.imageshack.us/img19/5095/manga122pg1mi.gif

Canım benim sende iyiki varsın...Enerjinle bana kattıklarını sana anlatmaya bildiğim hiçbir kelime yetmez girlhaha

Işıldayan Safir 25-12-2009 09:43 PM

harikasın bitanem temizliğin dayanılmaz hafifliğinin tadını çıkar bende yarın başlıyorum temizliğe kolaylıkla(!) üstesinden gelmeyi umuyorum sevgiyle kal fazla da yorma kendini artık dinlen :))
http://motsdefemmes.free.fr/gifs/anges/ange005.gif

fgceker 25-12-2009 10:46 PM

BAĞIŞLAMA

“Kimse bana kötülük yapamaz ve beni
üzemez, çünkü her şeyi ben seçiyorum.”

Bağışlıyor ve bırakıyorum. Anlıyor ve
biliyorum.
Kendi hayatımın yaratıcısıyım.
Seçerek, planlayarak bu yaşamımı ve birlikte
olacağım yol arkadaşlarımı seçtim.
Annemi, babamı ve diğerlerini.

Benim için en faydalı sonuçları
almak üzere ince planlar yaptım.
yüksek Benlik düzeyinde en uygun
araçları yarattım.
Benim hayat amacıma en uygun kişileri.
Daha çok anlayış, daha çok bilgelik,
daha çok sevgi, ifade ve özgürlük için.
Bu amaç, bilinçaltımın derinliklerinde
benim onu keşfetmemi bekliyor.

Her an, her deneyim bu planı açığa
çıkaran bir kurgu aslında.
Zafiyetimi güce, acıyı sevince, yenilgiyi
yengiye dönüştürmek için.

Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum.
Bu hayatımı bu şekilde planladığım
için kendimi kutluyorum ve sonra meleklere
teşekkür ediyorum ve bütün bu olanakları
bana koşulsuz sunduğu için Tanrı’ya.

Bana sevgisini sunmayanlar
içimdeki sevgiyi, beni onaylamayanlar
kendimi keşfetmeyi, beni anlamayanlar
ifade gücümü arttırmak için benimleydiler.
Onlara teşekkür ediyorum.

Bu rolü onlara ben vermiştim.
Onlar da benle oynamayı istediler.
Beni üzen, beni yoran, bana haksızlık
eden, beni aldatan insanlar
yapabileceklerinin en
İyisini yaptılar. Daha fazlasını ve daha
başkasını yapamazlardı. Zaten ben onları
bunun için seçtim. Ben de yapabileceğimin
en iyisini yapıyorum.
Bağışlıyor ve teşekkür ediyorum.

Aynı sahneyi paylaşan oyuncular
gibiyiz onlarla.
Şimdi bu anlayışımdan doğan ışığı onların
varlığına gönderiyorum.
İhtiyacım olan bütün kaynakların
kendi içimde olduğunu
kabul ediyorum.

Onları kullandıkça başka insanlara
duyduğum bağımlılık kayboluyor
ve ben onlarla gerçek bir
sevgiden beslenen gerçek bir
ilişki kuruyorum.

Hayatımın efendisi olduğumu biliyorum.
Mutluluğu, kendimi
ifade etmeyi seçiyorum.

Her düşüncemin, her davranışımın
hayatıma şekil veren araçlar
olduğunu bilerek yaşıyorum.

Hayatımla inançlarım arasındaki
birebir ilişkiyi biliyorum.
Bu yüzden dikkatli, özenli ve düşünerek
yaşıyorum.

Konuşurken yaratıyorum. Ve eylem
halinde gelecek şekilleniyor.

Beni güçsüz bırakan ve sınırlandıran bütün
inançlarımı bir bir değiştiriyorum.
Yerine beni geliştiren, büyüten inanç
ve düşünceleri koyuyorum.

Mazeret aramadan,
ertelemeden ve küsmeden
devam ediyorum yoluma.

Hayatımın bütün olaylarının
ve hayatımdaki insanlarla
yaşadıklarımın gerisindeki anlamı bir
bir çözüyorum. Orada benim
asıl hayat amacım gizli.
Ben bu amacı gerçekleştirmek
için geldim.

Kimse beni kıramaz, üzemez ve
kötülük yapamaz, eğer ben
izin vermezsem.

Şimdi gücümü kabul ediyor ve ele alıyorum

KUANTUM OLUMLAMA/R.ŞANAL

alara333 25-12-2009 11:31 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576138)
BAĞIŞLAMA

“Kimse bana kötülük yapamaz ve beni
üzemez, çünkü her şeyi ben seçiyorum.”

Bağışlıyor ve bırakıyorum. Anlıyor ve
biliyorum.
Kendi hayatımın yaratıcısıyım.
Seçerek, planlayarak bu yaşamımı ve birlikte
olacağım yol arkadaşlarımı seçtim.
Annemi, babamı ve diğerlerini.

Benim için en faydalı sonuçları
almak üzere ince planlar yaptım.
yüksek Benlik düzeyinde en uygun
araçları yarattım.
Benim hayat amacıma en uygun kişileri.
Daha çok anlayış, daha çok bilgelik,
daha çok sevgi, ifade ve özgürlük için.
Bu amaç, bilinçaltımın derinliklerinde
benim onu keşfetmemi bekliyor.

Her an, her deneyim bu planı açığa
çıkaran bir kurgu aslında.
Zafiyetimi güce, acıyı sevince, yenilgiyi
yengiye dönüştürmek için.

Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum.
Bu hayatımı bu şekilde planladığım
için kendimi kutluyorum ve sonra meleklere
teşekkür ediyorum ve bütün bu olanakları
bana koşulsuz sunduğu için Tanrı’ya.

Bana sevgisini sunmayanlar
içimdeki sevgiyi, beni onaylamayanlar
kendimi keşfetmeyi, beni anlamayanlar
ifade gücümü arttırmak için benimleydiler.
Onlara teşekkür ediyorum.

Bu rolü onlara ben vermiştim.
Onlar da benle oynamayı istediler.
Beni üzen, beni yoran, bana haksızlık
eden, beni aldatan insanlar
yapabileceklerinin en
İyisini yaptılar. Daha fazlasını ve daha
başkasını yapamazlardı. Zaten ben onları
bunun için seçtim. Ben de yapabileceğimin
en iyisini yapıyorum.
Bağışlıyor ve teşekkür ediyorum.

Aynı sahneyi paylaşan oyuncular
gibiyiz onlarla.
Şimdi bu anlayışımdan doğan ışığı onların
varlığına gönderiyorum.
İhtiyacım olan bütün kaynakların
kendi içimde olduğunu
kabul ediyorum.

Onları kullandıkça başka insanlara
duyduğum bağımlılık kayboluyor
ve ben onlarla gerçek bir
sevgiden beslenen gerçek bir
ilişki kuruyorum.

Hayatımın efendisi olduğumu biliyorum.
Mutluluğu, kendimi
ifade etmeyi seçiyorum.

Her düşüncemin, her davranışımın
hayatıma şekil veren araçlar
olduğunu bilerek yaşıyorum.

Hayatımla inançlarım arasındaki
birebir ilişkiyi biliyorum.
Bu yüzden dikkatli, özenli ve düşünerek
yaşıyorum.

Konuşurken yaratıyorum. Ve eylem
halinde gelecek şekilleniyor.

Beni güçsüz bırakan ve sınırlandıran bütün
inançlarımı bir bir değiştiriyorum.
Yerine beni geliştiren, büyüten inanç
ve düşünceleri koyuyorum.

Mazeret aramadan,
ertelemeden ve küsmeden
devam ediyorum yoluma.

Hayatımın bütün olaylarının
ve hayatımdaki insanlarla
yaşadıklarımın gerisindeki anlamı bir
bir çözüyorum. Orada benim
asıl hayat amacım gizli.
Ben bu amacı gerçekleştirmek
için geldim.

Kimse beni kıramaz, üzemez ve
kötülük yapamaz, eğer ben
izin vermezsem.

Şimdi gücümü kabul ediyor ve ele alıyorum

KUANTUM OLUMLAMA/R.ŞANAL

R. Şanal(=
qerçekten çok qüsel bi affetme olumlaması iki ay boyunca yaptım etkilerini qörmüştüm ama bıraknca herşey bitti sanki ya da bana öyle qelior..

fgceker 26-12-2009 01:41 AM

Alara333 canım; biz kendimizi neye inandırırsak hayatımızda da onu yaşarız...Ben kendimin beceriksiz olduğunu düşünürsem evren karşıma öyle olaylar çıkartır ki bir bakıvermişsin ben gerçekten beceriksiz biri olup çıkıvermişim girlhaha girlhaha girlhaha (İPTAL )
İşte olumlama cümlelerimizde tıpkı bunun gibi,eğer sen senin isteğinin tekrar ettiğin sürece işe yarayacağını ve bıraktığında tüm etkisinin geçeceğini düşünerek yada ufakta olsa bunun şüphesini kalbine ekerek başladıysan olumlamana sonucunda 2 ay değil 10 ayda yapıp bıraksan evren senin isteğini yerine getirdiğini göstermek için çalışmaya başlayıp bıraktığın anda olumlamanın etkiside bitmiş gibi hareket etmeye başlayacaktır....Belkide içinde bulunduğun durum bunun gibi bir durumdur .Bence şöyle bir 2 ay öncesini olumlamalarını yapmaya başladığın anı düşün ve bak bakalım kalbinden ufakta olsa böyle bir şüphe geçirmiş misin??

alara333 26-12-2009 10:37 PM

yapmaya başlarken bişey düşünmemiştim açıkçası ama bi şeyi tekrar ettğin sürece nasılsa bilinçaltına yerleşir ve işe yarar diye düşünmüştüm...
ama beni üzen ve bi türlü affedemediqim kişileri affetmemi sağladı şuan aklıma geldiklerinde qülüp qeçiyorum sadece ama diqer konularda ister istemez şüpheye düşüorum hiç istemesem de..

Işıldayan Safir 07-01-2010 11:07 PM

tatlım neredesin sen gel artık ben seni çok merak ediyorum beni merakta bırakma ağla2 telaşe memuru lakabı bana boşuna takılmadı girlhaha
güzel yardım meleklerin hep yanında olsun canım benim http://img119.imageshack.us/img119/1500/ange24yc6.gif

fgceker 23-01-2010 06:00 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578051)
tatlım neredesin sen gel artık ben seni çok merak ediyorum beni merakta bırakma ağla2 telaşe memuru lakabı bana boşuna takılmadı girlhaha
güzel yardım meleklerin hep yanında olsun canım benim http://img119.imageshack.us/img119/1500/ange24yc6.gif

Güzelim merhaba;
Bir sağlık sorunu yaşıyorum o yüzden pek sık giremiyorum nete...sağ bileğimde higroma oluştu ameliyat olmam gerekiyor ama uygun bir doktor bir türlü bulamadım ağla2 ağla2
Onu araştırıyorum.En uygununu yakında bulacağıma dair ümidimi koruyorum hala girlhaha girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 AM.