yardım edin

BlackMask86

New member
0
HD RANK
Katılım
31 Mayıs 2008
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
2025
yardım edin telkinleri 1ay once arada sırada dinlerdim 2gündür full dinliyorum ortalama 30saat dinlemişimdir ego ve suçluluk duyguları ama olumsuz etki war. gece saat 12 de (dinlemey başladığım saat) mideme acayip bir ağrı giriyor bugünekadar böyle bi ağrı hissetmemiştim sanki içinde bişi var 5gündür böyle oluyor tam 12de başlıyor sabah 5-6 gibi geçiyor ne yapsam işe yaramadı ilaçlar , kaç defa k-stm olmuyor doktora gitsem gündüzleri böyle birşey yok çakramıdır nedir yardım edinnnnnnnnn ölüyorum
 
Ynt: yardım edin

biraz daha az dinlersen, yavaş yavaş alıştırma yaparsan daha iyi olabilir, aniden fazla yüklenmiş olabilirsin.
 
Ynt: yardım edin

Telkinleri dinlerken bol su tüketmeye gayret edin.Suçluluk telkini arınmaya yarayan bir telkin.Günde 8 9 saat dinlemeye gayret edin ve su içmeyi unutmayın.
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst