yakında çıkıcam sanırım son deneyimim..

manyaklik

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
kafamuzik.blogspot.com
uyumadan önce meditasyon yaptım ve çakralarımı açtım .. bu yaklaşık 1.30 sürdü sonra yastık yerine kalın bir kitap aldım ve üstü açık olarak düz bir şekilde uzandım.. bilincimin açık kalmasına önem verdim ve uyudum.. bir müddet sonra vücudum hareketsiz kaldı ve kendimi çok daha farklı hissediyordum.. çok fazla uğultu vardı önce kurtulmaya çalıştım ama vazgeçtim ve üstüne üstüne gitmeye başladım.. görüntü gelmeye başladı kendi bedenimi görmedim ama bulunduğum odayı karanlık olmasına ragmen gayet net bir şekilde algıladım turuncumsu bir loşluk vardı çok hoştu... bedenimden ayrılmak istedim fakat yapamadım yakında çıkıcam inş hismiley

Ynt: yakında çıkıcam sanırım son deneyimim..

Umarım Çıkarsın Astrale.. Darısı DiğerLerinin (Benim.. ) Başına.. 98569 smil56

SevgiLer...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri