Viagra'ya yeni rakip!

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Bayer ilaç şirketi, Viagra'ya rakip olarak geliştirdiği ''Levitra''nın tanıtımını Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlediği ''Eşlerin Tercihi'' konulu seminerle tanıttı. Seminere, Rock yıldızı Mick Jagger'in eski eşi manken Jerry Hall,

Türkiye'den de Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Halim

Hattat ve Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emre Akkuş da katıldı.



Seminerde konuşan İngiliz üroloji uzmanı Ian Eardley, ereksiyon sorununun sadece erkeklerin değil, çiftlerin sorunu olduğunun altını çizerek, kadınların çoğu sorununun erkeklerdeki ereksiyon sorunundan kaynaklandığını söyledi.



Bu konuda çiftlerin birbirleriyle konuşmalarının çok önemli olduğuna işaret eden Eardley, araştırmalara göre Levitra'yı kullanan erkeklerin eşlerinin de daha mutlu olduklarını söylediklerini kaydetti.



kanada'dan gelen psikoloji profesörü William Fischer de, ereksiyon sorunu olan erkeklerin, eşleriyle psikolog ve medyadan edindikleri bilgiler ışığında konuşmaları gerektiğini söyledi.



Erkeklik gücünün yaşla birlikte azaldığını, ancak cinsel isteğin hiçbir zaman sona ermediğini belirten Fischer, kadınların, erkeklerin sorunlarına anlayış göstermeleriyle tedavi sonunda çiftlerin birbirleriyle daha mutlu olduklarını, sorunların konuşulmaması durumundaysa eşlerin öfkeli olduklarını ve içlerine kapandıklarını kaydetti.



Alman cinsel bilim uzmanı Ulrike Brandenburg da erkeklerdeki ereksiyon sorununun kadınlara yansıması hakkında bilgi verdi. Kadınlar için cinselliğin günümüzde çok daha fazla önem kazandığını ve cinselliğin insan psikolojisi üzerinde de olumlu etki yaptığını belirten Brandenburg, kadınların eşleriyle konuşmaları gerektiğini, ancak çoğu zaman bu konuda konuşmakta zorluk çektiklerini söyledi.



''TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYORUM''



Berlin'deki seminere katılan manken Hall da, dünyada milyonlarca çiftin erkeklerdeki ereksiyon sorunu yüzünden mutsuz olduklarına işaret ederek, bu konuda çiftlerin daha fazla bilgi edinerek birbirlerine açılmaları gerektiğini belirtti.



Hall, daha sonra Türk gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Ülkenize birkaç kez geldim. Türkiye'yi unutamıyorum. Mick ile de beraber geldik. İstanbul'da Sultan Ahmet Camii'ni ve su sarnıcını çok beğendim. Bodrum'da da bulunduk. Mavi tura katıldık. Türkiye'yi çok seviyorum'' dedi.



Türkiye Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Akkuş, kadınların da bu konuda rahatlıkla açılabilmeleri için kendisi gibi bir şahsiyetin Türkiye'ye gelmesinin çok önemli olduğunu belirterek Hall'u Türkiye'ye davet etti.



Hall da, fırsat bulduğu takdirde Türkiye'ye yeniden gitmekten büyük mutluluk duyacağını söyledi.



TÜRK PROFESÖRLERDEN BİLGİLENDİRME



Prof. Dr. Hattat, seminerle ilgili olarak Türk gazeteciler için düzenlediği basın toplantısında, erkeklerdeki ereksiyon sorununun sadece erkeklerin değil, kadınların da sorunu olduğuna dikkati çekti. Tüm dünyada tabu olarak kabul edilen bu konularda insanları bilgilendirmek amacıyla Avrupa Cinsel Fonksiyon Araştırma Birliği'ne (ESDA) üye olduklarını ve 1992 yılından bu yana bu alanda faaliyet gösterdiklerini ifade eden Hattat, vatandaşları bilgilendirmek amacıyla kurdukları telefon bilgi hattını daha çok gençlerin

aramasının da kendilerini şaşırttığını söyledi.



Erkeklerde en büyük sorunların başında erken boşalma ve sertleşme sorunlarının geldiğini kaydeden Hattat, kadınlarınsa en büyük sorununun orgazm ve cinsel isteksizlik olduğunu belirtti. Kendilerinde sorun görüp de tedavi olmayan erkeklerin oranının yüzde 83 olduğuna dikkati çeken Hattat, sorunların genelde fiziksel olduğunu ve hepsinin mutlaka çözümü bulunduğunu kaydetti.



Ereksiyon sorunun diyabet (şeker hastalığı) ve damar hastalıklarıyla sigara, yaşlanma, alkolizm ve stresten kaynaklandığını belirten Hattat, tedavi arayışında kadınların tutumunun da çok önemli olduğunu kaydetti.



Akkuş da, Levitra'dan alınan sonuçlardan çok memnun olduklarını ve

Viagra'dan daha hızlı bir şekilde etki yaptığını belirterek, Viagra'nın avantajının, Coca Cola gibi bir marka haline gelmiş olması olduğunu söyledi.

Kaynak : Bayposta.com
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst