Uludağ İnşaat Magdurdurları Eylemde

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Bursa da Uludağ İnşaat A.Ş. tarafından dolandırıldıklarını iddia eden 50 kooperatif üyesi, zararlarının telafi edilmesi için Cumhuriyet Başsavcılığı nı hukuki işlem yapmaya davet etti.

Şehreküstü Meydanı nda bir araya gelen kooperatif üyeleri, sloganlar atarak firmayı protesto etti. Grup adına basın açıklaması yapan İsmail Tosun, Uludağ İnşaat ın yaklaşık 8 bin kişiyi mağdur ettiğini öne sürerek, Ocak 2008′de Ankara Ağır Ceza Mahkemesi ne firma Yetkilisi Ahmet Toğrul a dava açtıklarını söyledi.

Davannın devam ettiğini ve mağduriyetlerini giderene kadar eylemlerine devam edeceklerini ifade eden Tosun, Yıllarca ödememizi aksatmadan ev sahibi olabilmek için paralarımızı yatırdık. Bu mağduriyet bir an önce sona erdirilmelidir. Akşamları rahat uyumak istiyoruz. Zararlarımızın geri ödenmesi için Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum dedi.

Açıklamanın ardından grup, sessizce dağıldı.

alıntı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri