Türkiye'de 35 milyon hemoroit hastası var

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Katılım
27 Aralık 2008
Mesajlar
432,578
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
TRAKYA üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. İrfan Coşkun, Türkiye'de en az 35 milyon kişinin Hemoroit hastalığı ile mücadele ettiğini savunurken, özellikle ayakta çalışan kişilerde hemoroit görülüyor. Meslek kuruluşlarına ayrıldığında bu rahatsızlık, en çok asker, doktor, berber ve gazetecilerin başına geliyor dedi.



Prof. Dr. İrfan Coşkun, çalışanların büyük bölümünün hemoroit hastalığı ile karşı karşıya kaldığını söyledi. Prof.Dr. Coşkun, uzun süre ayakta kalan, sürekli öksüren, ağır yük taşıyan, beslenmesine dikkat etmeyen ve büyük idrarını tutanlarda bu hastalığın görüldüğünü vurgularken şöyle dedi:



özellikle sürekli ayakta çalışmak zorunda kalan, asker, doktor, berber ve gazeteciler bu hastalıktan yakınanlar arasında yer alıyor. Erkeklere oranda daha az bu şikayet oluşan bayanlarda ise Hemoroit doğum sonrası ortaya çıkabiliyor.Dört evreden oluşan bu hastalığın bir ve ikinci evreleri ilaç ile tedavi edilebiliyor. Ancak üç ve dördüncü evreler cerrahi operasyon gerektiriyor. Operasyonun ardından tedavi tamamlanıyor. Ancak ilerleyen yıllarda yeniden ortaya çıkabiliyor.

Ali Can ZERAY/EDİRNE, (DHA)
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst