Topluluk Karşısında Konuşma Klasik

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Klasik

merhaba ...yeni uyeyim.bu mp3 lerin aynı konu baslığı altında bircok muzik cesidi versiyonu bulunuyor...bunlardan hangisinin ben de daha etkili olacağını nasıl anlayacağım ya da neden 4 farklı muzik cesidi yapıldı?? cevabımı alırsam cok sevinicem,tesekkurler

merhaba tuçe su actionsmile....
öncelikle hoşgeldin...

farklı müzik çeşitlerinin olması sıkılmadan dinleyebilmemiz ve sevdiğimiz tarzda olanları daha keyifle dinleyerek
güne yada geceye devam edebilmemiz için atakan bey tarafından bizlere sunulan güzel çeşitlendirmelerdir...

ben her çeşidi dönem dönem dinledim... aralarında etki etme olarak bir fark yoktur.. tamamen kişisel müzik zevkiniz içindir...

iyi dinlemeler music45

sevgiler...
hismiley

burda yok

fund hismiley şimdilik ney ve sanat hariç diğer versionlarını indirebilirsin... pc05

diğer linklerimizde kısa sürede aktif hale gelecek... onayi

sevgiler...
actionsmile

bu müzikle telkinin mantığını açıklarsanız sevinirim .nasıl işe yaradığını bilinç altına nasıl hitap ettiğini filan anlatırsanız bizde ne yaptığımızı bilelim.

rehber bölümünü incelerseniz oradan aklınıza takılan konuların cevabını bulabilirsiniz herkese selamlar derty smiliyface gulensmiley

hocam bunları günde kaç doz alcaz ? aç tok fark eder mi ?

hayatimdegisti ' Alıntı:
Topluluk karşısında konuşma klasik müzikli telkini bu linkten yükleyebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya/topluluk%20karsisinda%20konusma%202007%20klasik%20hayatimdegisti.com(1).mp3

alternatif link ...

http://rapidshare.de/files/38075190...ma_2007_klasik_hayatimdegisti.com_1_.mp3.html

Ilk linkteki dosya hatali. 1.9mb gibi birşey iniyor. Rapidshare'den indirince normali geliyor.. Bilginize.

ellerine saglik

mustafaalia ' Alıntı:
hayatimdegisti ' Alıntı:
Topluluk karşısında konuşma klasik müzikli telkini bu linkten yükleyebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya/topluluk%20karsisinda%20konusma%202007%20klasik%20hayatimdegisti.com(1).mp3

alternatif link ...

http://rapidshare.de/files/38075190...ma_2007_klasik_hayatimdegisti.com_1_.mp3.html

Ilk linkteki dosya hatali. 1.9mb gibi birşey iniyor. Rapidshare'den indirince normali geliyor.. Bilginize.

aynen öyle.. Ancak rapid'te download limiti olduğu için bu da ayrı bir sıkıntı yaratıyor.. Diğer telkinler rapid'in dışında başka bir download server'ına daha konulmuştu acaba bu telkinleri de orada payalaşabilir misiniz ?

yaw bu nedir böyle
oyunmu oynuyolar ne
hiçbir mp 3 ün
yüklendiğide
yok

bütün linkler 27.01.09 23.15 itibariyle ölü...

merhabalar şahin..

ana linklerimizde zaman zaman geçici problemler yaşayabiliyoruz..
alternatif linkleri bunun için ekledik..

eksik alternatif linke rastladığınızda uyarıda bulunursanız güncellemeleri mümkün olduğunca çabuk yaparız..

anlayışınız için teşekkür ederiz..

sevgiler..

gerçekten dediğiniz gibi siteye üye olan kişi sayısı çok fazla neden çok az kişi mesaj yazıyor lütfen herkez birşeyler yazsın

Merhaba,
Telkinleri düzgün bir şekilde dinlemeye gayret ediyorum..Gerçekten çok faydası oldu..Bu siteyi hazırlayanların ellerine ve yüreklerine sağlık..alk78

merhabalar,öncelikle çok ama çok teşekkür ediyorum yaptığınız işten dolayı...
ben ego güçlendirici,suçluluk duyguları ve kendine güven mp3 lerini indirmeme rağmen,toplum karşısında konuşma,sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı mp3 lerini indiremedim.alternatif linkten de beceremiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar sonsuz teşekkürler

merhabalar,öncelikle çok ama çok teşekkür ediyorum yaptığınız işten dolayı...
ben ego güçlendirici,suçluluk duyguları ve kendine güven mp3 lerini indirmeme rağmen,toplum karşısında konuşma,sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı mp3 lerini indiremedim.alternatif linkten de beceremiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar sonsuz teşekkürler

Merhabalar 81serap;t678

Öncelikle hoşgeldiniz yanımıza.. vien1

İlk etapta dinlemeniz gereken telkinleri indirmişsiniz zaten..Ego ve suçluluk telkinlerini günde 7-8 saat ortalama ile yaklaşık 15 gün dinledikten sonra diğerlerini ekliyoruz..

Bu süreyi tamamladıktan sonra diğer telkinleri yine indiremezseniz yardımcı olmaya çalışırız..

Değişim haberlerinizi bekliyoruz..

Sevgiler..actionsmile

diğerlerini de indirdim ama sosyal fobinin ney versiyonunu indiremedim.alternaternatif linkten de yapamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri