TIMETOP İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* TIMETOP İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ GM-820 Okul öncesi 4-11 yaş arası çocuklara İngilizce Eğitim Seti · İçeriği Uluslararası Eğitim Uzmanları tarafından hazırlanmıştır. · 3 adet alkalin kalem pille çalışır. · 20 saniye boyunca çalışma olmazsa makine enerji tasarrufu için otomatik olarak kapanır. · En çok kullanılan 700'den fazla kelime, günlük konuşmada kullanılan 200 civarında cümle ve eğitici atasözleri ile müziklerin yer aldığı kartlar. · İsteğe bağlı olarak mavi veya pembe · 11 kategoriyi içeren 135 eğitim kartı (her gün 1 kart): - Alfabe, - Telaffuz, - Temel Bilgiler, - Hayvanlar ve Bitkiler, - Yiyecek ve İçecekler, - İnsanlar, - Eşyalar, - Doğa Olayları, - Diyaloglar, - Atasözleri, - Müzikler Cihaz ve Fonksiyonlar: Çalışma tuşu : Kartı yerleştirdikten sonra çalışmaya başlamak için bu tuşa basınız ve karttaki resimlere kalem ile dokununuz. Öğretim seti işaretlediğiniz resimlerin ne olduğunu hem İngilizce hem Türkçe olarak söyler. Sınav tuşu : Öğretim setinizin değişik sorularına cevap vermek için bu tuşa basınız, verdiğiniz cevapların doğru olup olmadığını size söyler ve testin sonunda size puan verir. Tekrar tuşu : Son dinlediğiniz kelime veya cümleyi tekrar dinlemek için bu tuşa basınız. Ses ayarı : İstediğiniz ses yüksekliğini ayarlar. Kulaklık girişi : Kulaklıkla çalışmak istendiğinde kullanılabilir. Dijital tanıyıcı manyetik kalem : Kart üzerine bu kalemle dokunduğunuzda dokunduğunuz resim konuşmaya başlar. Göz koruyucu lens : Sizin aydınlık ortamda çalışmanızı sağlar, ışık yetersizse sizi uyarır. Led ışık şovu : Kaleminizi kullandığınızda yanıp söner. Test yaparken doğru cevap verdiğinizde yeşil yanar, eğer yanlış cevap verirseniz kırmızıya döner. Kart yuvası : Kartlar tek tek bu yuvaya yerleştirilmelidir. Tüm plastik, diğer aksam ve parçalar boya vs. için sağlığa uygunluk sertifikasına sahip ISO9001, BVQI ve CE standartlıdır. Garanti 1 yıldır.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri