Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ?

imported_Angel

New member
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Kusura bakmayın biraz garip bir soru olucak biliyorum utananadam
mp3 playerimde telkinleri döndüre döndüre dinliyorum...ama malum gün içinde telefon çalabiliyor ve konuşmak zorunda kaldığımda muziği bi süre kulağımdan çekmek zorunda kalıyorum..aceleyle de pause tuşuna basmamışsam baştan almak veya bir sonraki telkine geçmek zorunda kalabiliyorum

yada mp3 playerimin pili bitiyor telkinin ortasında ve bir süre sonra sessizliği anlayınca farkediyorum..pil koyup tekrar çalıştırıyorum sonra..nereden hangi telkinden başlarsa artık....bu gibi kısa süreli kesintilerin zararı var mı ?...muhtemelen o anki söylenen cümle yarım kalmış oluyor...ama aynı şeyi defalarda daha önce de dinlemiş durumdayım...bilinçaltı o yarım kalan eksik cümleleri kendisi tamamlayabilir mi ?

Ynt: Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ?

aaa çok güzel bir soru bence...bendede aynı şeyler oluyor...umarım önemsizdir... kal sağlıcakla.. hismiley

Bu konuda yanlız olmadığıma sevindim...mesajın beni biraz rahatlattı :)
bakalım arkadaşlarımızdan ne cevap gelicek bize coffe2

aynı dertten muzdarip ne çok insan varmış yaa beni de alın aranıza sung66

nasılki bildiğimiz bir şarkının başını duyunca gerisini biz tamamlayabiliyorsak, aynı şekilde daha önceden beyin tarafından tamamı algılanmış vede kaydedilmiş telkinlerde yarım dahi kalsa beyin bunun ne olduğunu anlar ve tamamlar.zaten telkinler tamamen olumlu mesajlar içerdiği için yarım dahi kalsa beyin direk olumlu imge olarak kabul edecektir. smiliyface smiliyface

ben iki aydır dinliyorum ilk başlarda bende de öyle bir takıntı vardı ama aştım.önemli olan şartlanmadan ve hayat devam ederken telkinleri dinlemek ben artık çalıyomu çalmıyomu diye bakmıyorum artık sadece düzenli dinliyorum ve takılmıyorum.arkadaşlar telkinlerin yanında içsel konuşmalarınızı olumluya çevirin,lumlama yapın telkinlerin etkisini arttırmış olursunuz

ben de bu soruyu merak edenlerdenim dusun

.Bir işiniz çıkarsa telefon çalarsa vs telkinleri kapatabilirsiniz.
Daha sonra dinlemeye başlarken de kaldığınız yerden devam etmeniz gerekmez.

aaa benim de kafama takılıyodu hatta takıntı haline gelmişti bi telkin parçası bitmeden wc'ye bile gidemiodum music45 ziyan olmasın die y789.iyi bari buna sevindim ,ne kadar da anlayışlı -halden anlar telkinlermiş bunlar tender45 khkh56
sevgilerimle smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri