Telkinlerin Arabesk Ve Fantezi Versiyonunu Yapabilir Misiniz?

İnşaatMüh

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Acaba böyle birşey olabilir mi? Çünkü arabeski çok severim. Burada kendime uygun müzik türü bulamadım.

Acaba böyle birşey olabilir mi? Çünkü arabeski çok severim. Burada kendime uygun müzik türü bulamadım.

Telif hakkı nedeniyle her müzik altına telkin yapılamadığını biliyorum..Arabesk zaten insana hüzün veren bir tarz,o yüzden telkinlere yakıştıramadım..
Bence siz telkinlerden sonuç aldığınızda bu tarzınızı değiştireceksiniz..sevincli

müslüm baba sarkilariyla ne telkin olurdu ama
örnegin adini sen koy:))))

Olumlu düşünmeye "Batsıın bu dünyaa".. vb.. haklısınız telkinlerle olumsuzluk yüklememek gerekir..

İnce saz diye bir müzik grubu var. Türk sanat müziği dalında. O kadar duru ve dinlendiriciki seslendirdikleri eserler..
Tavsiye ederim. Ahh. Keşke onlarla anlaşılabilse..

ince sazı dinledim tavsiyenle çok beyendim .teşekkürler:) ne güzel bu sitede hep yeni ve hoş şeyler öğreniyorum.

bende çoğu müzik çeşidini severim bunların içine arabesk de dahil diğer daha soft incesaz vb müziklerde dinleyebiliyorum haliyle ancak arabeskte dinlemekte istiyoruum :( arabesk dinleyip aynı zaman telkin dinlemenin olumsuz bir etkisi olurmu? yani şarkınn sözleri olumsuz telkinler olumlu etkilerin çakışma durumu söz konusu olurmu?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri