Telkinleri Okumak

kraguer

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
2 Gün önce siteyi buldum ve telkinlere başladım, ilk gün telkinleri sürekli okuyarak bilinçaltıma yerleştirmeye çalıştım. ve o gün kendimi inanılmaz mutlu, güven dolu ve güçlü hissettim ( aynı günün sabahı aşırı gergin, mutsuz ve ümitsiz olmama rağmen) Bugun sabahtan itibaren yine gerginlik ve ümitsizlik vardı. Şimdi telkinleri dinliyorum yine rahatım,mutluyum, huzurluyum ancak dünkü kadar değil. Bu telkinleri sürekli okumak daha etkili olmaz mı ? ve yahut sorumu şöylede sorablirim. Telkinleri okumanın bir zararı veya daha çok faydası varmıdır??

2 Gün önce siteyi buldum ve telkinlere başladım, ilk gün telkinleri sürekli okuyarak bilinçaltıma yerleştirmeye çalıştım. ve o gün kendimi inanılmaz mutlu, güven dolu ve güçlü hissettim ( aynı günün sabahı aşırı gergin, mutsuz ve ümitsiz olmama rağmen) Bugun sabahtan itibaren yine gerginlik ve ümitsizlik vardı. Şimdi telkinleri dinliyorum yine rahatım,mutluyum, huzurluyum ancak dünkü kadar değil. Bu telkinleri sürekli okumak daha etkili olmaz mı ? ve yahut sorumu şöylede sorablirim. Telkinleri okumanın bir zararı veya daha çok faydası varmıdır??
Hoşgeldin kraguer,bildiğim kadarıyla dinlediğin telkin içerikleri okuduklarınla aynı.Ben her gün dinlemekde olduğum telkinlerin içeriklerinide okuyorum.Ama inanarak...Hem dinlemek ,hem okumak zihnine daha çabuk ve etkili bir şekilde yerleşmesini sağlayacaktır.Tabi birde duyduğun mutluluk bu işin artısı y789

Hoşgeldin kraguer,bildiğim kadarıyla dinlediğin telkin içerikleri okuduklarınla aynı.Ben her gün dinlemekde olduğum telkinlerin içeriklerinide okuyorum.Ama inanarak...Hem dinlemek ,hem okumak zihnine daha çabuk ve etkili bir şekilde yerleşmesini sağlayacaktır.Tabi birde duyduğun mutluluk bu işin artısı y789

öylemi acaba sayin admin ve yöneticiler...128956

Telkinlerden sonuç almak için okumak zorunda değilsiniz arkadaşlar..İçerikler sadece bilgi amaçlı eklenmiştir..
Bilinçaltımızın direnç oluşturmaması açısından, içeriğine odaklanmadan sadece dinlemek daha faydalı olacaktır..

Yine bu forumda bulmuştum bende. Sanıyorum yöneticinin mesajıydı (Linki bulamıyorum şimdi kusura bakmayın olsaydı koyardım) diyordu ki ; telkin içeriğini koyuyoruz bilgilendirme amaçlı fakat telkinin bu amacın dışında 1 den fazla okunması etkiyi azaltır diyordu.

ben okumuyorum telkinleri...okursam sanki bilinçaltım direnecekmiş gibi geliyor nedense :S bu yüzden içeriğini bilmeden dinliyorum.. doğru mu yapıyorum acaba?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri