telkinleri dinlediğimden beri yataktan kalkamıyorum

anksiyete_2004

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
yanlış anlaşılmasın telkinleri dinlemeye yeni başlamadım uzun süreden beri dinliyorum . telkinler beni çok fazla uyutuyor. geceleri uyumakta zorlanıyorum. 3-4 gibi uyuyabiliyorum uyuduktan sonra da ertesi akşam kalkabiliyorum, kendimi zorlayıpta erken kalkarsam da gün boyu ayakta uyuyorum.zihnim çalışmıyor. bunu yaşayan başka biri var mı?

çoğumuz yaşıyoruz ,bunların paylaşıldığı bölümü inceleyebilirsin,

iştah,uyku,susama vb etkiler

sebebi nepeki uyku yapmasının

telkinlerin çok uyutmasıyla ilgili bir konu\bölüm bulamadım. foruma ara sıra uğrarım bir çok etkiyle ilgili yazıları okudum ama hiç bunla ilgili bir şey görmedim.
çoğumuz yaşıyoruz ,bunların paylaşıldığı bölümü inceleyebilirsin,

iştah,uyku,susama vb etkiler

"keşfettiğiniz diğer etkiler" forumunda bir iki başlık gördüm fazla uyku ile alakalı 2. sayfa

erken ve zinde uyanma bölümündede "aksine çok uyuyorum" yorumu yapan üyelerı vardı yanlış hatırlamıyorsam

söylediğin yerleri ve bir kaç konuyu daha inceledim. bir kaç tavsiye var gündüz dinlemek, süreyi azaltmak, şu saatte uyumak ,şu saatte uyanmak istiyorum diye olumlama cümlelerini tekrar etmek sözlü olarak. işe yarar mı bilmiyorum. büyük ihtimalle aşırı uyumamın sebebi telkin içeriklerinde geçen "şimdi derin bir şekilde rahatlıyorsun" "şimdi öylesine rahatladın ki" "derin bir şekilde uyuyorsun" "bu derin uyku süresince" gibi cümleler. bu cümlelerden çok fazla geçiyor.

söylediğin yerleri ve bir kaç konuyu daha inceledim. bir kaç tavsiye var gündüz dinlemek, süreyi azaltmak, şu saatte uyumak ,şu saatte uyanmak istiyorum diye olumlama cümlelerini tekrar etmek sözlü olarak. işe yarar mı bilmiyorum. büyük ihtimalle aşırı uyumamın sebebi telkin içeriklerinde geçen "şimdi derin bir şekilde rahatlıyorsun" "şimdi öylesine rahatladın ki" "derin bir şekilde uyuyorsun" "bu derin uyku süresince" gibi cümleler. bu cümlelerden çok fazla geçiyor.

Bu zamana kadar bi düzen içinde gitti ama bilinçaltına yaptığın değişimler metabolizmanı etkilemiş oluyor.

bu tür etkiler hep işaret olarak kabul edilmeli,kişiye rahatsızlık veriyorsa bahsettiğin şekilde değişik uygulamalarda bulunabilirsin. Ben biraz ara veriyorum dinlemeye12389

Başarılar mutluluklar dilerim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri