Tarkan- Metamorfoz -

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Ünlü sanatçı, son albümü için imaj değiştirdi. İşte yeni Tarkan'ın albüm kapağındaki fotoğraf fotoğrafı...

Tarkan yeni albümüne değişim anlamına gelen 'Metamorfoz' adını verdi. İmajını da yenileyen ünlü popçu, kısacık kestirdiği saçları ve takım elbisesiyle, ünlü fotoğraf sanatçısı Tamer Yılmaz'ın objektifine bugüne kadar görmeye alışık olmadığımız haliyle poz verdi.

İşte tarkanın yılbaşı gecesi vay anam vay adlı şarkı ile performansı izleyin.

Tarkan 2008-vay anam vay

Sorma, derdin nedir diye sorma

Gel gör halimi gör de anla

Azar azar içim

Yanar durur o biçim

Öl dese ölürüm onun için

Çok seviyorum

hem de çok

Tam kalbime geldi ok

Delisiyim o canına yandığımın

Vurgunuyum haberi yok (2)

Vay Anam Vay halime

Vay Anam Vay

Dişi eli yakar içi beni

Dile kolay (2)

Söndü havam fiyakam

Menziline gireli

Şimdi sabahı zor ediyorum geceleri

Azar azar içim

Yanar durdur o biçim

Öl dese ölürüm onun için

Çok seviyorum

hem de çok

Tam kalbime geldi ok

Delisiyim o canına yandığımın

Vurgunuyum haberi yok

Yok derdime çare yok

Tam kalbime geldi ok

Kölesiyim o canına yandığımın

Vurgunuyum haberi yok (2)

Vay Anam Vay Halime

Vay Anam Vay (2)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri