- Reaksiyon puanı
- 1
Tanrı bütün meleklerini çağırmış ve:
Ben yeni birşey yaratacağım beni rahatsız etmeyin demiş.Üç gün sonra yarattığı şeyle ortaya çıkmış ve kadını göstermiş.
İşte bunu yani kadını yarattım demiş.Bütün melekler kadına hayran kalmış;
-Tanrım,sen negüzel bir şey yaratmışsın demişler...
Tanrı:Aklımda bir şey daha var onuda yaratacağım,beni rahatsız etmeyin demiş ama,aradan 1 hafta,1 ay,3ay geçmiş derken aradan çok uzun süre geçince melekler meraklanmış,acaba ne yaratıyor diye.Aralarında karar vermişler ve Cebrail'e ,sen git,sor ,öğren demişler.
Cebrail Tanrı'nın huzuruna çıkmış.
-Tanrım ,ne yaratıyorsun?Tüm kulların merak içinde demiş.
Tanrı:ERKEK diye bir şey yarattım ama,SAPI elimde kaldı.Bir türlü sapıyla beyni arasındaki bağlantıyı kuramıyorum.Birisi çalışsa diğeri çalışmıyor,bende şaştım anlayamıyorum, demiş....
-Tanrım,sen negüzel bir şey yaratmışsın demişler...
Tanrı:Aklımda bir şey daha var onuda yaratacağım,beni rahatsız etmeyin demiş ama,aradan 1 hafta,1 ay,3ay geçmiş derken aradan çok uzun süre geçince melekler meraklanmış,acaba ne yaratıyor diye.Aralarında karar vermişler ve Cebrail'e ,sen git,sor ,öğren demişler.
Cebrail Tanrı'nın huzuruna çıkmış.
-Tanrım ,ne yaratıyorsun?Tüm kulların merak içinde demiş.
Tanrı:ERKEK diye bir şey yarattım ama,SAPI elimde kaldı.Bir türlü sapıyla beyni arasındaki bağlantıyı kuramıyorum.Birisi çalışsa diğeri çalışmıyor,bende şaştım anlayamıyorum, demiş....